Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Eftersom örat nu halvt är lagat (antar jag) har jag inte längre tinnitus. Har alltså kunnat sova ordentligt för första gången på flera veckor. Känner mig som en ny människa! En stor kram till er där ute som kämpar med öronproblem förresten. Har aldrig förstått hur jobbigt det är.

Imorgon ska jag med mamma till sjukhuset. Hon ska få omgång nummer tre med cellgift. Det har varit så obegripligt mycket cancer i mitt liv de senaste två åren att jag nästan tycker det börjar kännas normalt. Jaja, pumpa in gift i min mamma bara, inga konstigheter. Det är som att det är helt vanligt, något alla får. Typ som en förkylning. Fast en miljon gånger värre då såklart. Hoppas att det här är det sista och sen får vi alla vara friska forever and ever. Efter imorgon är hon halvvägs med cellgifterna ??

Nu är jag på väg till jobbet för en ny vecka. Gjorde en noggrann veckoplanering för resten av året i fredags och vet att just denna vecka är den lugnaste om man jämför med de andra (pga höstlov). Så det gäller att njuta!

Godmorgon alla och may the monday be ever in your favor ✨

 

92 gillar

Kommentarer (15)

 • E

  |

  Tänker på din mamma och dig, hoppas allt ordnar sig och att behandlingen har önskad effekt. Själv är jag just på väg med min mamma till onkologen för besked om läget för henne efter tre behandlingar. Så jag har en liten aning om vad ni går igenom ❤ Kram ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! tänker på dig med. Hoppas på bra besked <3

   Svara

 • Milissa

  |

  Krya Egoinas mamma <3 Vi hejar på dig!

  Svara

 • Paula

  |

  Krya på dig mamma Egoina. Är du rädd att drabbas av samma sjukdom som din mamma senare i livet? Får du gå på extra koller eller hur fungerar det? Föstår om det är för deppigt att svara på, är bara själv så himla rädd för c. Kramar.

  Svara

 • Robert

  |

  Vi håller tummarna för din mamma. <3 Godmorgon! 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Hoppas det går bra för din mamma på sjukhuset imorgon! Min mamma var på en undersökning förra veckan och då upptäckte de något på hennes ena njure, två cm stor. Har varit så ångestfylld och orolig sen dess och imorgon har hon en tid för att se vad det kan vara. För några veckor sen fick min farbror en hjärntumör och innan dess var det min morbror som fick cancerbesked. Tycker också det varit alldeles för mycket cancer under den senaste tiden och håller tummarna för både din och min mamma. <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh 🙁 Hoppas på det bästa <3

   Svara

 • Sofia

  |

  Hej. Hoppas allt går bra med din mamma! <3
  Har ett tips på en blogg där en tjej skriver om sin kamp mot cancer, verkligen tänkvärt: http://aggeoa.blogg.se
  Menar inte på något sätt att länka denna blogg för tynga ner dig. Har läst din blogg i 8 år och det känns nästan som att jag känner dig (haha) och du har alltid så smarta tankar och funderingar så ville bara tipsa. Kram

  Svara

  • Agnes

   |

   Hej (nästan 2 månader senare – men hoppas att du ser detta ändå!), jag fick en kommentar på min blogg om att någon hade tipsat via Egoinas blogg så gjorde en snabb googling och hittade hit. Kul att du läser min blogg, kul att du tipsar om du tycker den är bra. Blev väldigt glad! <3
   Till Regina, beklagar din mammas sjukdom. Trots att jag är i liknande situation så blir jag lika förlamad när det kommer till att uttrycka sig på rätt sätt. Stora kramar till er, försöka att proppa in så mycket normalt liv som går (och som ni orkar) mellan alla behandlingar, det är mitt tips!

   Svara

 • Stina

  |

  Min mamma fick bröstcancer diagnos i maj iår. På torsdag följer jag med henne till sjukhuset och hon får förhoppningsvis sin sjätte och sista cellgiftbehandling ❤️

  Tänk va grymma våra mammor är som står ut med detta, och är ändå starka för våran skull ❤️
  Kram till dig Regina. De ska nog bli friska.
  Både din och min mamma. Några andra alternativ existerar inte.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Bb

  |

  Såg du när ica hade sin tv-reklam för bröstcancer? Jag fick byta kanal varje gång de blev reklam, de va alldeles för nära verkligheten och jag kände att jag inte kan bryta ihop varje reklam. Fuck cancer <3

  Svara

 • Kari

  |

  Tack alla fina! ? Fruktansvärt att det nästan har blivit vardagsmat att folk får cancer. Hoppas hoppas att de snart kommer på något bättre än cellgifter att behandla med, det är ingen värdig behandlingsform. Men måste man så måste man. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Marie

  |

  Vardagslyx för föräldraledig med två barn: lämna stora hos farmor och tajma in lillas sovstund när du fikar på EH. Så lyxigt! ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv