Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hälsningar på moln, risotto och nytt tak

Några bilder från min helg!

 

Selfie på bussen på väg till ett dop i lördags. Känns som att dop och diverse barnkalas är det enda jag gör nuförtiden. Livet när man närmar sig 30 och alla ens kompisar har barn.

 

Denna gång var det för Malins lilla. Hon hade gjort en så fin grej. Man fick ett litet trämoln och på det skulle man skriva en hälsning på ena sidan och på andra sidan skulle man skriva en aktivitet, ett resmål eller annat i livet som dopbarnet inte får missa. Jag brukar aldrig ha skrivkramp någonsin vad gäller sånt här, men kunde inte komma på en enda vettig grej. Så jag skrev helt enkelt något jag tänkt att jag skulle vilja uppleva, att resa ensam.

Sedan lade man ner molnen i en tavla med två glasskivor (så att man kan vända den beroende på vilken sida av molnen man vill se). Så fin och mysig grej!

 

Efter dopet åkte jag hem och piffade mig ytterligare.

 

Skulle nämligen äta middag hemma hos Caroline och Hannes! De hade gjort så fint och risotton på bilden var kanske den godaste risotton jag ätit. Tydligen är hemligheten att ha i bubbel istället för vanligt vin och massa tryffelolja. Mmm. Vi åt och pratade till klockan blev sent och sen gick jag hem och somnade som en stock.

 

Söndagslooken har varit den här. Har fotat samarbete, städat och handlat.

 

Ni vet de där snubbarna som hänger på taket på huset mittemot om dagarna. Upptäckte nu att taket blivit jättefint! Tidigare var det grått och slitet (som det fortfarande är längst bort), men nu ser det helt nytt ut och fått en ny färg dessutom. Bra jobbat grabbar! Och tack för att ni inte trillat ner…

 

Efter allt jobbande blev det middag i form av hämtmat. Söndagsmiddag när den är som bäst. Vi delade på en hamburgertallrik och pizza och tittade på Planet Earth. Mycket mysigt.

 

Och hallå innan jag går. DEN ÄR TILLBAKA! Spring och köp.

 

96 gillar

Kommentarer (19)

 • Johanna

  |

  Hallåå kan inte du pusha Bluebox att ha en egen kategori-flik för Julklappsspel i år? Fyllt med alla ”billiga” saker ni har på sidan, exempelvis allt för under 100kr ?

  Svara

 • Alexandra

  |

  Varifrån är den svart/vit randiga klänningen? MÅSTE ha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Gammal från H&M ?

   Svara

 • Anna

  |

  En liten önskan: skulle du inte kunna skriva var maten är ifrån även när ni beställer hem? Får ofta många bra tips gällande utemat, och kul som fellow helsingborgare att vidga sina vyer även på bakismat ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh såklart ? Vi beställde hamburgertallrik från Haket. Prova den! Så god och prisvärd ? Sen blev det pizzarester från F’s lunch på jobbet i fredags (köpt i Landskrona) ?

   Svara

 • Robert

  |

  Hallå, hallå! Då siktar vi in oss på Sandwich inom en snar framtid. 😉

  Svara

 • Bella

  |

  Vilken mysig helg du haft?

  Svara

 • Allis

  |

  ”Inte trillat ner”…hmm….undrans varför bara halva taket mitt emot är målat..?
  😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ????

   Svara

 • Mila

  |

  Jag tycker livet strax efter 30 har blivit lite ensamt för mig som inte har barn. Mina vänner bjuder mest bara familj och släkt till diverse dop och barnkalas, och har parat ihop sig en del med varandras bröder (haha jo faktiskt) så jag är den som aldrig blir bjuden för jag tog en utomstående karl. 😛 Fick EN dopinbjudan förra året. Det var ett sms där det stod att om jag hade lust kunde jag komma till kyrkan men efteråt var det bara kalas för familjen. Ouch. Jag gick inte… I övrigt kan man knappt träffa vänner längre för det har man visst inte tid med när man fått barn. 🙁 Låter jag hemskt bitter? Usch jag är inte bitter, faktiskt bara ledsen för jag saknar mina vänner. 🙁

  Svara

 • Malin

  |

  Jag kikade på en sån där moln tavla till min sons dop, men sambons släkt är megastor så det skulle inte ha funkar riktigt så därför skippade jag det. Är trevligt att ha stort firande såklart, att så många vill vara med, men just när det gäller sånt där så önskar man nästan att det var lite mindre haha :’) Har sett att det finns med hjärtan på till bröllop också!

  Svara

 • Lina

  |

  Älskar när du skriver om olika bra tips på dop osv. Printscreenar alla. Har planer på att bli världens bästa moster/gudmor och kommer använda många av tipsen ?

  Svara

 • Josefine

  |

  Vart kommer jackan ifrån? E på jakt efter en ny ??

  Svara

 • Anja

  |

  Hej! En fråga som inte har med inlägget att göra men jag behöver lite tips från erfarna av menskopp. Jag beställde en nyss som kom lagom till min mens. I början var det lite klurigt (vakum och sånt) men sen fattade jag. Problemet är att den åker väldigt långt upp. Någon annan som har haft det problemet? Jag sätter den långt ner men när jag ska ta ut den måste jag liksom gräva efter den. Ska det vara så eller gör jag något fel? Tacksam för tips. Hälsningar Anja

  Svara

  • Sara

   |

   Så blir det för mig med!

   Svara

 • Cecilia

  |

  Jag har rest mycket ensam, tycker att det är helt fantastiskt. Jag behöver inte anpassa mig till någon, äter vad och när jag vill, gör det jag vill osv. Visst, ibland saknar jag att dela vissa upplevelser med andra men jag försöker göra bokade gruppaktiviteter någon gång i alla fall, då är det lätt att söka sig till andra och få kompisar ?

  Svara

 • viola

  |

  Pepparkakssandwich<3

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh, kan man få fram recept på risotton mån tro? Lät väldans gott ??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv