Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag hör igen

Tänk så konstigt att jag numera får dåligt samvete när jag nutidsbloggar istället för att publicera ett förberett inlägg. Förr var ju nutidsbloggning allt jag gjorde.

Denna veckan har varit sämst om jag ska vara ärlig. Har mått så dåligt och varit så stressad. Men nästa blir bättre har jag bestämt mig för. Dessutom hör jag igen! Det hände plötsligt under Idol igår. Från ingenstans blev ljudet på tvn jättehögt. Trodde jag råkat sätta mig på fjärrkontrollen (händer oftare än man skulle tro, hehe), men det var örat som fick tillbaka hörsel. Dock bara ungefär hälften skulle jag gissa. Men det räcker fint för mig, så lycklig över att ha tillbaka alla mina sinnen.

Idag har jag varit på dop och nu är jag på en middag. Imorgon har jag äntligen tid att ta igen lite jobb. Så vi hörs då. Ha en fin lördag!

 

84 gillar

Kommentarer (3)

  • M

    |

    För ett par år sedan blev jag halvdöv på ena örat när jag hade en kraftig förkylning. Jag kunde gå till skolan och fick stanna vid korsningar och se mig om åt alla håll för att veta varifrån en bil kom. Jag hörde så dåligt att jag inte kunde avgöra varifrån ljudet kom! Efter den här förkylningen har jag varit väldigt tacksam över min hörsel och fått en annan insikt i hur det kan vara att ha en hörselnedsättning (åtminstone på ena örat).

    Svara

  • Robert

    |

    Härligt att hörseln kom tillbaks. 😛

    Svara

  • Emelie

    |

    Grattis till hörseln!?

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv