Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Brandlarm, limo till jobbet & skjorta gånger två

Fyra snabba från förra veckan! Jag var tydligen exceptionellt dålig på att dokumentera förra veckans små händelser och tänkte strunta i detta inlägg. Men stackars er om ni missade det här liksom : ))

 

Veckan startade med att jag kom till jobbet och alla stod utanför eftersom brandlarmet hade gått. Mina kollegor försökte febrilt hålla värmen och jag frågade varför ingen tagit med sin jacka. ”Men Regina, när det brinner ska man ta sig ut så fort man kan och lämna allt”. Så sant. Det brann inte på riktigt som tur var btw. Så ingen fara.

 

I onsdags åkte jag limousine till jobbet. Eller var det en tom buss kanske? Svårt att hålla reda på.

 

I torsdags var jag på H&M-event. F skickade bild på en skjorta som han ville att jag skulle köpa till honom och jag skickade denna tillbaka på skämt och frågade om han inte skulle ha en sån istället.

Och med facit i hand borde jag kanske gjort det, för när han tittade i garderoben när han kom hem visade det sig att han redan har en exakt likadan skjorta som han ville att jag skulle köpa. Haha nåväl. Han är säker på sin stil i alla fall. Det får vi ge honom.

 

I fredags kokade jag pastasås och gjorde ansiktsmask. Har aldrig riktigt fastnat för lermask, men har läst att det ska vara amazing efter syra, t.ex. blodmasken från The Ordinary. Så jag provar.

Ni är många som vill ha recension på The Ordinary-produkter btw. Jag lovar att jag inte har glömt, men har så många produkter att jag är lite överväldigad. Jag behöver samla mig först och prova lite till innan jag kan recensera.

 

84 gillar

Kommentarer (7)

    • Caroline

      |

      Nu är jag inte mer insatt än att jag läste artikeln du länkade. Vd:n låter som en person i behov av hjälp och stöd, och varför man inte skall köpa deras produkter förstår jag inte? Skall man straffa honom för att han mår dåligt? Det straffar ju alla andra i bolaget också. Det verkar ju vara bra produkter så får dom ordning på ledningen verkar ju företaget vara välmående i övrigt.

      Svara

  • Robert

    |

    Kanske borde testa den där ansiktsmasken? Spännande. 😉 Har också åkt sån där limousine några gånger. 😉

    Svara

  • ab

    |

    Minns när det gick brandlarm på skolan och jag sprang längre in för att hämta jackan i skåpet.

    Det sämsta var väl den gången brandlarmet gick och läraren vägrade att avbryta seminariet. Det var bara en student som vågade säga emot.

    Svara

  • ab

    |

    Apropå smink/skönhetsprodukter, har du eller någon av läsarna testat Trifle Cosmetics?

    Svara

  • Elin

    |

    Följer Tomatens Hus på Facebook och har för mig att ni brukar besöka det på somrarna. På lördag den 6/10 har de skördemarknad och anordnar en chilitävling. Tänkte genast på er/Frederic!! ???

    Svara

    • Egoina

      |

      Åå spännande!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv