Follow my blog with Bloglovin

Karma på fel håll

Ska jag somna om en stund och ta ett senare tåg tänkte jag för mig själv när jag vaknade idag. Men ansvarsfull person som jag är gick jag upp ändå och begav mig mot tåget………….för att sedan sitta fast ute i ingenstans med ”tekniska fel” i 25 minuter. Där fick jag för den arbetsmoralen liksom.

Annan grej är att jag har hickat nästan oavbrutet i snart ett dygn. Kan den personen som tänker på mig snälla sluta innan jag googlar och får reda på att jag har någon hemsk sjukdom.

I övrigt har jag bra fredags-humör. Är lite pmsig just nu, men är mer arg än att jag är ledsen eller har ångest. Mycket skönare att vara arg. Kanske inte för folk runtomkring mig iofs. Nåväl. Arbetsdagen började strålande med överrasknings-toscabullar till frukost från en kollega. Ikväll blir det myskväll med Idol!

 

60 gillar

Kommentarer (15)

 • sandra

  |

  Tips tips: ät en sked med lingonsylt!! Funkar jättebra mot hicka 😀

  Svara

  • Jennifer Sandström

   |

   Haha what?? För mig brukar det funka att bara dricka ett stoooort glas med vatten.

   Men ett helt dygn av hicka låter ju lite märkligare kanske.

   Svara

  • Julia

   |

   SÅ KUL ATT DU SÄGER DETTA: jag brukar använda mig av detta och alla tror alltid att jag driver el e dum i huvudet :))) Måste ju vara något med ph-värdet, eller? För det funkar ju!

   Svara

 • Ellen

  |

  Vad jag vet så är det någon som tänker på en när man har hicka, så måste vara någon som verkligen har dig på hjärnan just nu då 🙂

  Hoppas det går över!! Har du bett någon skrämma dig?

  Svara

 • Matilda

  |

  Ta en tesked vinäger! Funkar varje gång!

  Svara

 • Bella

  |

  Håller med om att det är skönare med pms-arg tills man råkar säga upp sig av ilska vilket jag gjort?börjar nya jobbet på måndag help me

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha MEN GUD!! Fast det kan iofs vara det bästa du gjort? Ska skicka positiva tankar på måndag! 🙂

   Svara

   • Bella

    |

    Jag hoppas att det kommer vara det bästa jag gjort?tack snälla!

    Svara

 • Nathalie

  |

  Hahaha jag hickar typ ALDRIG! o_O Jag brukar dock vilja få hicka för de är gött på något sätt! *udda, JA*

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Bra bot med godsaker mot pms. 😉

  Svara

 • Bella

  |

  Världsrekordet i längsta hickande är 68 år! ? Hoppas det går över!

  Svara

 • Emelie

  |

  Håll andan i 10 sekunder, sen drick tio små klunkar vatten medan du fortfarande håller andan, brukar funka för mig ??

  Svara

 • Felicia

  |

  Jag provade nyligen för första gången att äta en tesked/matsked vanligt socker, skojar inte, hickan gick bort direkt… haha undra vad som är the science behind that 😮

  Svara

 • Sofia

  |

  Hoppas hickan är borta för längesen, jag har dock världens bästa tips!!! Spar det här tills nästa gång. Det finns en ramsa som tar bort ens hicka VARJE gång. Man säger ramsan samtidigt som man dricker ett glas vatten (ingen magi förmodligen men man distraherar kroppen tillräckligt länge för att hickan ska försvinna) Fyll ett stort glas vatten så kör vi!!

  Hickan och jag *Klunk, klunk*
  Gick över en bro *Klunk, klunk*
  Hickan ramlade i *Klunk, klunk*
  Och jag gick förbi *Klunk, klunk* (*Klunk, klunk* om det finns mer vatten i glaset)

  BORTA!!!!

  (Obs. viktigt att du inte råkar hicka under ramsans gång. Man ska säga ramsan ganska sakta, men man måste vara noga med att dricka precis när man har slutat prata, och prata precis när man har svalt klunk nummer 2. Om du skulle hinna råka hicka mitt i ramsan, börja då om från start med liiite högre tempo så funkar det garanterat omgång nummer 2!)

  Svara

 • Filippa

  |

  Drick vatten upp och ner mot hicka. Funkar VARJE GÅNG. Alltså du tar ett glas, lite vatten, böj dig fram och drick från kanten ”på andra sidan glaset”. Du kanske hickar en gång till, sen är det över, LOVAR.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv