Follow my blog with Bloglovin

Dagens shopping

Nu har jag lagt upp allt jag köpt idag på bordet och fotat till er ala blogg 2010! Tänkte länka allt, men kunde knappt hitta någonting på hemsidan och blev så irriterad att jag bara gav upp. Allt är från H&M i alla fall!

 

En senapsgul tröja och en blus med “fjäderärmar”. Senapsgul är egentligen inte min färg, men jag tycker det är så fint, så jag var tvungen att ha den ändå. Blusen har jag klämt på i butik flera gånger, men inte köpt. Nu med rabatt gav jag med mig.

 

Två bastoppar som är bra att ha under kavajer eller koftor. Eller bara koftor rättare sagt. Använder ju aldrig kavaj. Minns ni hur gullig jag var som gick och köpte massa preppy kläder och kostymgrejer när jag fick jobb efter min examen? Var finklädd med klackar och hela baletten varje dag på jobbet typ i en månad…sen aldrig mer. Hehe.

 

Kuddfodral! Är särskilt förtjust i det med lamor på som ni säkert kan gissa.

 

Såhär ser de ut i min soffa. F kommer tycka att jag spårat på kuddfronten när han kommer hem. Men jag tycker att det är så svårt att hitta rätt? Vet inte hur många jag köpt sedan jag flyttade, men känner mig ändå inte färdig. Har vi tur så ser han inte ens att de är nya eftersom jag köpt så många nu. Ehhh.

*Håll tummarna*

 

Örhängen! Sådana tassel-örhängen har ju varit trendigt ett bra tag nu, men jag tycker fortfarande att det är fint. Så bättre sent än aldrig tänker jag.

 

Sist men inte minst blev det torrschampo och ett nagellack i färgen Governess. Ska matcha örhängen med nagellack till helgen tänkte jag : ))

 

68 gillar

Kommentarer (14)

 • Wysteriia

  |

  Jag älskar senapsgult! Men tror faktiskt inte jag äger något i den färgen, haha! Både fördel och nackdel med att ha en stil som typ inte finns i vanliga affärer :/

  Svara

 • Denice

  |

  Har du sett att de finns kikärtschips med smak av chili och vitlök?!?! Du måste testa och recensera! ♡

  Svara

  • Andrea

   |

   + 1 på den!!!

   Svara

 • Robert

  |

  Snyggt! Kommer också matcha örhängen med nagellack nån helg. 😉

  Svara

 • Erika

  |

  Du råkar inte vilja dela med dig av vad de kortärmade topparna heter (för att hitta dem på hemsidan)? Är i stort behov av kortärmat, och med v-ringning dessutom!

  Svara

 • Emma

  |

  Vart kommer kuddfordralen ifrån?

  Svara

 • Karolin

  |

  Hjäääälp mig!! För någon månad sen skrev du om hudvård du testat där du gått bananas med hela kittet för det var så billigt. Flaskorna var inte de vackrast. Nu är mina care and colour slut o jag tänkte testa nytt…Vet du vilka jag menar? Jag minns inte namnet..

  Trevlig helg!

  Svara

  • Egoina

   |

   The Ordinary ?

   Svara

   • Polly

    |

    Kan du inte ge en review på serien nu efter du testat den ett tag?
    Jag var en utav alla som köpte på mig ett gäng flaskor efter ditt inlägg (hej lättpåverkad xD) Men skulle vara rätt roligt att veta hur det funkar på dig 😀

    Jag var sjuukt peppad på serumet som skulle “döda pormaskar” men ser absolut ingen effekt, funkar det på någon annan av er där ute? 😀

    Svara

    • Josefine

     |

     Haha jag köpte också, brukar inte vara så lättpåverkad men tog typ 30 sekunder från att jag läst inlägget tills att jag skickade beställningen, haha. Nu frågade du visserligen inte efter min upplevelse, men du får den ändå, hehe 😉

     Jag har problemhy (perioral dermatit och lätt acne hela tonåren och fortfarande jäkligt känslig men utan symptom nu iaf), och har länge försökt vänja av min hy vid att behöva massa krämer och skit (stör mig att jag någonsin började med det, har försökt vänja av under mer än ett års tid men det går inte 🙁 ..)(jag hatar alltså hudvård, eller ja, att behöva lägga tid och pengar på det snarare, men hatar ännu mer hur ful min hy kan bli så gör det därför ändå). Iaf, jag märkte löjlig skillnad på en vecka. All knottrig hy i pannan försvann direkt på 5-6 dagars användning, och jag upplever att finnar försvinner liiiite snabbare/dyker upp aaaningen färre än innan (sistnämnda KAN vara placebo, svårt att säga eftersom jag inte direkt fört statistik haha, men det där med att knottrig hy försvann är det ingen tvekan om). Jag använder mjölksyran i hela ansiktet varje kväll, salisylsyran som punktbehandling och squalanet som återfuktare. Får se om jag behöver något fetare som återfuktning i vinter, har som sagt väldigt torr hy redan från början). Använder produkterna endast på kvällen och de två sistnämnda lite “efter behov”. Har relativt torr hy, och som sagt känslig. Är verkligen supernöjd med produkterna, men tror det där är väldigt individuellt vad som passar en, kanske har du bara inte testat rätt produkter än? 🙂

     Svara

 • Anna

  |

  Älskar en hederlig blogghaul! <3

  Svara

 • Nina

  |

  Underbara lamakuddar… Men tänker direkt på ett avsnitt i fredagspodden där Amanda får ett bryt över sina kuddar… =) Kan inte relatera till det just när det gäller kuddar, men i såååå mycket annat… <3

  Svara

 • Maja

  |

  Appropå handkräm så måste jag tipsa om att köra allt överflödigt på ovansidorna av händerna också, alltså typ toner (anv ej bomullsrondell), serum, ansiktskräm… jag körde förut det på armarna men sen jag började köra på händerna så har jag blivit såååå len och behöver ytterst sällan handkräm! Tänker att det är schysst m lite anti age där också (om man nu har börjat med det).

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv