Follow my blog with Bloglovin

Fler kimonos till folket

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Fick en fråga:

Skulle inte du kunna göra en ny lista med kimonos/set som du brukar ha på dig? Älskar senaste listan du gjorde. Fick tag i ett så fint set! (Det från cubus) Behöver mer inspo ?

Åh så kul! Såklart kan jag det! Jag har tydligen blivit queen of kimonos och det är inte mig emot. Det är mitt bästa plagg och är enligt mig perfekt både till vardags och fest. Sen den där detaljen att det är som att ha på sig pyjamas och går att matcha med precis vad som helst är ju inte heller fel.

Låt oss först titta på mina fyra favvo-kimonos i garderoben just nu:

 

Vi börjar med mitt senast inköpte set som jag redan visat. Detta fina set med bomullsblommor från Bubbleroom. Jag tror dock att detta blir min sista kimono med blommor på för ett tag, är lite trött på det nu. Kimono här. Byxor här.

 

Jag hade ett samarbete med Indiska på Instagram och fick välja kläder. Valde såklart denna fantastiska kimono i finaste färgen. Matchade med t-shirt och utsvängda byxor. Kimono här. Byxor här. T-shirt här.

 

Denna långa mörkblå kimono med rosa och röda blommor på använde jag flitigt hela sommaren. Kände mig så fin i den! Tycker det är extra fint att matcha långa kimonos med kjol btw. Också praktiskt eftersom man slipper oroa sig över att kjolen glider upp där bak. Just denna kimono köpte jag på Cubus och den är tyvärr slut. Men här är en liknande höstig variant som också är superfin. Är lite sugen på den i senapsgul.

 

Denna slog jag till på när jag var på Lindex senast. Älskar att den är i satin och tycker fransarna är en snygg detalj. Extra fin till jeans enligt mig.

 

Japp det var det som finns i garderoben. Här är några kimonos på *Internet* som jag spanat på och har ett gott öga till:

 

WOW. Denna är ju magisk. Så fint matchad med rosa topp, blå höga jeans, enkla klackar och hög tofs. Vill vara henne!! Från Gina Tricot.

 

Första gången jag såg denna tänkte jag näääää. Är fortfarande inte övertygad, men har ändå inte helt släppt den. Jag är ju en av dem som tycker det är snyggt att matcha denim med denim och hade velat matcha den just så. Från & Other Stories.

 

Denna terrakottafärgade blir snygg på grund av markeringen i midjan tycker jag. Helsvart med denna ovanpå blir som en klänning och finkappa på samma gång. Från Ellos.

 

Jag känner spontant att jag kanske måste ha en rosa kimono? Hur härlig var inte denna? Den är nästan lite kavajig. Jag och tjejen på bilden har ju dessutom identiskt hår, så detta känns ju meant to be. Från Indiska.

 

Och sist men inte minst denna röda med låååånga fransar. Vet att de där fransarna är sinnes opraktiska. Men fint ju. Från H&M.

 

Innan vi säger hejdå är här två bubblare också. Paljettdrömmen till vänster hade varit cool på fest och statement-kimonon till höger ska jag ha när jag blir konstnär, bosätter mig på en liten ö och har fem hundar. Sådeså ??‍♀️

 

57 gillar

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Snygga! ?

  Svara

  • Robert

   |

   Blir sugen på att köpa en pyjamas. Kan bli kallt att sova nu under vintern annars. 😉

   Svara

 • Polly

  |

  Snälla kan du inte review the ordinary nu efter du använt det ett litet tag? Jag är nog inte ensam om att ha köpt på mig en del produkter efter ditt inlägg (hoppas jag..) Hej lättpåverkad ??

  Jag var så jääkla pepp på “pormask dödarn” men den funkar inte alls på mig.

  Skulle va kul vad du tycker om det du köpt och om några andra också köpte något efter ditt inlägg ?

  Svara

 • Bella

  |

  Jag har inte vågat mig på den trenden än, tycker både pyjamastrenden och kimonos är svårburet?

  Svara

 • Anne-Lee

  |

  Hej! Kimonon från Cubus, var det längesedan du köpte den? Kunde inte hitta den hos dem.

  Svara

 • Emma

  |

  Vilka storlekar du på setet från Bubblerom? 🙂

  Tack för världens bästa blogg!

  Svara

  • Egoina

   |

   36/38 i båda. Åh men tack <3 🙂

   Svara

 • Jessica

  |

  Superfina! Meeeen (kanske dum fråga)… vad har du för jacka till i höst? Kappa? Måste den vara längre än kimonon/klänningen? Känner mig på något sätt oftast urdum när kläder sticker fram ur jackan. Är det bara min känsla? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha bra fråga! Jag har bara haft kappor på mig (än så länge). Så har faktiskt inte tänkt på det. Lite kan den ju sticka ut, men för mycket ser nog lite dumt ut.. 🙂

   Svara

 • A

  |

  Var är ditt fina svarta linne ifrån? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M! ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv