Follow my blog with Bloglovin

Mörkare

Här sitter jag i min ensamhet och äter tårta, läser bok och dricker te. Huuur mysigt. Jag var på dop för Linas bebis igår och hon skickade med mig tårta hem. Sa först nej tack (så himla oklart varför), men som tur var insisterade hon. Hehe.

Idag har jag varit på ännu ett kalas och sedan jag kom hem har jag städat, tvättat och satt ihop möbler. Har nämligen äntligen köpt sängbord! Skulle gärna visa er, men det är för mörkt att ta bild nu (bara ett fönster i sovrummet). Har ni också märkt att det blir mörkt tidigare nu? Så deprimerande. Dessutom kräver allt så mycket mer planering när man behöver fotoljus. Blö.

Men jaaaaja. Ska inte klaga ihjäl mig. Är ju mysigt att äta tårta i mörket i alla fall ?

 

88 gillar

Kommentarer (7)

 • Karin

  |

  Kan du inte investera i en sån där fotolampa som alla youtubers har? 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Jag håller med om mörkret, men det är ju också så mycket mysigare att tända doftljus och titta på film när det är mörkt. För att inte tala om att lägga en ansiktsmask, doftljus i badrummet och en varm dusch när det är lite småruggigt ute. Jag njuter faktiskt, även om jag såklart gärna skulle gå i sommarklänning istället för att frysa i skinnjacka. Alla årstider har ju sin charm och snart kommer alla höstlöv <3

  Svara

 • Robert

  |

  Tycker det känns rätt mysigt ändå med mörkret nu i början av hösten. 🙂

  Svara

 • Mikaela

  |

  Jag älskar att det blir mörkt tidigt, tycker det är så mysigt. Behöver lugna kvällar i soffan och det blir inte riktigt samma när det är soligt ute ?
  Och som bonus fattar nu barnen att det faktiskt är kväll i vettig tid ?

  Svara

 • Bella

  |

  Ja svindeppigt men ändå najs att kunna hänga i soffan och se film med tända ljus utan att känna att man “måste/borde” vara ute i solen?

  Svara

 • Hanna

  |

  Tycker också det är mysigt med hösten. Är ett stortfan av skräckfilmer och läskiga poddar. Jag har precis hittat Folktropodden, tips om ni gillar mysiga läskiga poddar ??☠?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv