5 randoms från helgen

Jag tog knappt några bilder i helgen, men dessa 5 hamnade i kamerarullen:

 

I fredags var Ida ledig, men denna hälsning väntade mig på morgonen. Hon är bäst min work-wife. Får ångest när jag tänker på att jag inte kommer jobba med henne för evigt.

 

I lördags var vi på kräftskiva. Mitt uppdrag var att bli lyrisk över snapsen och säga att det var så himla gott. Vilket ledde till att folk fyllde på mitt glas hela tiden och jag till slut fick låtsas dricka. Fick även frågor om vad det egentligen är *jag tycker är så gott* och jag svarade att örterna kompletterar kräftorna(??) och alla smakade extra noga och bara mmm jaaaa det har du faktiskt rätt i. Haha.

 

Hämtade ett paket med lite grejer jag beställt. Ni vet när man tror att man beställt en full size produkt, men så öppnar man och ser den här. För tusan.

 

Efter att vi hade röstat gick vi och åt pasta på Café Viva. Mmm vad god den var. Superkrämig och massa soltorkad tomat. Det var nog sista gången jag satt på uteservering i år btw. Men det känns ok. Är till och med trött på det lyxigt nog.

 

Sen såg vi valvakan och svullade. När man har fullt upp med händerna kan man hålla fot istället för att hålla hand. Har upptäckt att vi gör det ofta. Gulligt ändå. Ser ni att jag fått över honom i mjukiskläder-träsket? Han hade skjorta och jeans dygnet runt innan han träffade mig. Tur han blev normal till slut.

 

160 gillar

Comments (33)

 • Bella

  |

  Ida verkar vara en lyxkollega😍
  Haha åh såna där uppdrag är ju så roliga! Duktigt att du lyckades hålla masken, jag hade nog börjat skratta om folk gick på det och satt och kände örterna😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jaa det var ganska lustigt faktiskt. Jag sa ”jäklar vad den här sorten var god” och killen som köpt deb blev så stolt 🙈

   Reply

 • Tussilago

  |

  Åååh jag hade en sån kollega på mitt förra jobb, saknar så att jobba med henne! Hon lämnade alltid söta lappar :’)

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är guld värt ❤️

   Reply

 • Hanna

  |

  Folk som inte använder mjukiskläder hemma alltså… Weird. Var själv en av dom förut. Sen blev jag själv mjuk, så behövde kläder som kompletterade kroppen 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   😂👌🏼

   Reply

 • Lisa

  |

  Det gjorde jag med! Beställde hårspray för 250 kr från Bangerhead och så var det 100 ml hahahahaha. Så onödigt!

  Reply

  • Egoina

   |

   🙈

   Reply

 • Louise

  |

  Haha, skrattade högt åt ”tur han blev normal till slut”. Alltså bland det värsta jag vet är mjukiskläder, särskilt mjukisbyxor. Äger själv inte ett endaste par mjukisbyxor och går jämt runt i vardagskläder till det att jag går och lägger mig. Tycker liksom att jag blir låg av att gå runt i myskläder och mår lite sämre av att ha de på mig. Min sambo tycker jag är sjuk i huvudet och jag har förstått att de flesta människor ofta byter om till mjukiskläder hemma. Har därför full förståelse för att F gick runt i skjorta och jeans! 😅 Även om det kanske inte var av samma anledning som jag. 😝

  Reply

  • Egoina

   |

   😂😂

   Reply

  • Linda

   |

   Jag håller med!! Mjukiskläder är “tycka-synd-om”-kläder. Det har jag på mig när jag är ledsen, sjuk eller bakis.. 😂

   Reply

  • Rebecca

   |

   Jag håller med! Har sällan mjukiskläder. Senast var efter förlossningen för någon månad sedan. Mådde dåligt av det. Känner mig sunkig och seg (det var jag iofs av en anledning☺️). Nu har jag mjuka men ”snygg”byxa eller de jeans jag kommer i samt någon gång träningskläder om jag ska ta en promenad!

   Reply

 • Robert

  |

  Haha, inte kul om den är mycket mindre än förväntat. 😉 Skönt att du börjar få ordning på F också. 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Jag har också en grym bff på jobbet, det gör det så mycket roligare!

  Men alltså orimligheten i att ha skjorta och jeans jämt? Jag förstår inte hur man orkar?! Bästa känslan på hela dagen är ju när man får hoppa ner i mjukiskläderna! Tur att du fått honom på bättre tankar 😄

  Reply

 • Linda

  |

  Nämen.. SVULLNADE heter det ju 😱😱😱😱😱

  Reply

 • Linda

  |

  Nämen.. SVULLADE heter det ju 😱😱😱😱😱

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Men svullnade gjorde vi också 😜

   Reply

 • Sabina

  |

  Min man och jag har bott tillsammans i 12 år men han är ännu inte normal! Alltid jeans och skjorta! D:

  Reply

 • Johanna

  |

  Åh så snäll Ida! Haha så kul med uppdraget 🤪😂

  Reply

 • Elin

  |

  Men jaaa! Så viktigt med mjukiskläder!

  Reply

 • Petra

  |

  Hahaha! Guud jag dööör! “Tur att han blev normal “!
  Här hemma så byter vi ALLTID om när vi kommer hem. Typ helt otänkbart att ha obekväma kläder inne. Short/leggins/mysisar/ är ett måste, det går ju inte med något annat. Visserligen är det en tvåeggad tanke, dels mysdelen men även “smuts”. Smuts såtillvida att det går ju inte att gosa i soffan om man varit på offentliga platser där man suttit på exvis tunnelbana/buss/spårvagn. Vi är visserligen städfanatiker med. Men oavsett så skulle vi aldrig sätta oss och mysa i soffan med jobbkläderna på. Då kan man ju inte flyta ut på samma sätt! 🙄😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Skulle aldrig kunna sätta mig i soffan med jeans jag haft på tåget 😷

   Reply

   • Sofie

    |

    En fundering bara 😛 Hur gör ni med vänner som kommer och hälsar på och som har tagit tåget till er? Får de inte sitta i soffan?

    Reply

    • Egoina

     |

     Tar fram sittunderlag såklart! Haha nädå. Vid sådana tillfällen får man bita ihop 😜

     Reply

 • Marie

  |

  Jag beställde chips till ungarna från mathem. Snacka om besvikelse när vi såg att jag hade beställt fel och det var mini mini påsar…det blev ingen lyckad fredagskväll 😂😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh nej 🙈

   Reply

 • Elin

  |

  Min kille påstår att hans jeans “känns som mjukisar, känn här de har stretch”……… man bara JA det har mina med men vad är det för jämförelse ens. Sjuka människor.

  Reply

  • Egoina

   |

   🙄

   Reply

 • Milissa

  |

  Hahaha min kille gick också alltid runt i skjorta och jeans dygnet runt innan!!! Helt sinnes.

  Nu bor vi båda i adidas mjukisställ ha ha

  Reply

 • Camilla

  |

  Hålla foten. 😍❤️

  Reply

 • Nathalie

  |

  Folk som går hemma med jeans fattar jag mig inte på!! Själv kastar jag av mig obekväma kläder + bh direkt jag kommer innanför dörren. Fan, varför lida i onödan liksom 😛 Bra att du fått ordning på honom 😉

  Reply

 • Hannah

  |

  Ja men herregud det är det första man gör när man kommer hem! Byter om till mjukisar och nån asgammal tshirt! Tur att han blev normal!

  Reply

 • Paulina

  |

  Neeej jag byter typ aldrig om när jag kommer hem. Bara om det är något riktigt obekvämt eller känsliga plagg som kan få fläckar för att jag är så klantig. Jag gillar att ha ”vanliga” kläder och tar inte ens på mig mjukisar när jag pluggar hemifrån för då känns det som att jag blir mindre effektiv😂
  Äger dock både snygga och mindre snygga mjukisar för dagar då det behövs 😏

  Reply

Leave a comment

Arkiv