Follow my blog with Bloglovin

Guld eller silver?

I annonssamarbete med Daniel Wellington

En riktlinje jag haft när jag köpt saker till min lägenhet är att inte köpa stora möbler eller större saker i guld eller silver. Just nu är jag nämligen inne i en period då jag älskar guld och det gör jag fortfarande, men då jag egentligen alltid varit en silver-tjej är jag rädd att jag kommer tröttna och då är det bra att lätt kunna byta ut allt silver.

Precis det har hänt när det kommer till smycken. Jag har gillat guld ett bra tag nu, men på sistone vill jag bara använda silver. Gillar ni silver eller guld? Eller är ni som jag och är periodare?

 

Classic Petite silver och Classic cuff.

Som ni vet gillar jag Petite-klockorna från DW mest. Tycker att klockan passar till allt och känns mer som ett armband än bara en klocka, särskilt tillsammans med en cuff. Bara jag som längtar efter tjocktröjor förresten? Drar på mig en då och då, men kommer snabbt på att det tyvärr fortfarande är för varmt. Fick ta av mig denna direkt efter jag tagit bilden. Haha.

 

 

Jag är ambassadör för DW som ni vet och har en rabattkod till er! Koden EGOINAS ger er 15% rabatt på allt hos Daniel Wellington! Hoppas att ni hittar något fint ?

 

35 gillar

Kommentarer (15)

 • Isabelle

  |

  Vilken storlek har du på cuffen? Jag har en i strl s vilken sitter supertight, men funderar på hur den större storleken är. Tycker din ser ut att sitta bra 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har S ?

   Svara

 • Tuva

  |

  Jag är en riktig periodare när det kommer till smycken och inredning. Så opraktiskt ju!

  Svara

 • Mia

  |

  Föredrar att blanda. Jag använder silverklocka, guldhalsband, har vitt och gult guld i öronen och ringar oftast i silver 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Snyggt! 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag är en guldtjej, både för inrednig och smycken. 🙂 Jag tycker silver är superfint på smycken men det funkar bara på sommaren för mig, för om jag inte är jättebrun så skär den silvriga färgen med min hy på nåt knas sätt, haha, alltså på riktigt får silversmycken mig att se trött och glåmig och tråkig ut. Guld däremot, helt plötsligt är allt on point och min hy liksom strålar, så knasigt att det gör sån stor skillnad! Lite tråkigt eftersom guld är så dyrt samt jag har en massa vackra silversmycken jag bara “kan” använda ett par veckor om året för resten av året trivs jag inte i dem, haha! 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så intressant! Det har jag aldrig tänkt på. Jag har nog snarare tänkt tvärtom, att guld är snyggt när man är brun. Så olika det kan vara 🙂

   Svara

   • Josefine

    |

    Ja jag vet, superknas, för jag brukade också tänka att guld passar bäst till solkysst hud, men det stämmer inte alls på mig. Antar att det har att göra med att man kan ha varm eller kall hy och att man därför passar bättre i varma eller kalla färger beroende på vilket (jag tänker silver = kall, guld = varm). men det är fortfarande oklart varför silver ändå passar mig på sommaren när min hy borde uppfattas som ännu varmare? hel vetenskap, haha!

    Svara

    • Egoina

     |

     ?

     Svara

 • Mikaela

  |

  Jag använder alltid guld och silver samtidigt, att säga att inte kan blanda är ett dammigt synsätt tycker jag 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Sant! Men tycker du om båda lika mycket alltid? Jag föredrar alltid något 🙂

   Svara

   • Mikaela

    |

    Ja, jag kan knappt bestämma mig. Varje dag använder jag min siöverklocka, guldörhängen och guldarmband. ❤️

    Svara

    • Mia

     |

     Samma här, blandar också. Älskar guldsmycken men tycker att silverklockor (eller stål, platinum, vitt guld, osv.) är finare än guldiga 🙂 Är nu i valet och kvalet om min förlovningsring och vigselring ska vara i gult eller vitt guld, så spännande 🙂

     Svara

 • Lina

  |

  Så snygga!

  Svara

 • Emmeline

  |

  Använder inte mycket smycken, men när jag gör så blandar jag gärna friskt guld och silver. Tycker de fyller olika syften! Silver för mer neutralt och guld för att det syns mer. Vissa tycker inte att man får ha silver & guld tillsammans men jag tycker de har TOKFEL! Haha.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv