Follow my blog with Bloglovin

Två roliga paket jag fått

Jag har fått två roliga paket i veckan. Låt oss titta:

 

Duschtvål! I egenskap av att vara en person som älskar att duscha blev jag löjligt glad över detta paket. Älskar duschtvål som luktar gott. Den längst till vänster får hela badrummet att dofta ginger ale. De andra två har jag inte provat än, men ser mycket fram emot att bli ren framöver : ))

 

Och det här då!!!

 

Blev först lite besviken eftersom jag hoppades på att det skulle vara ett gigantisk Plopp. Ni vet besvikelsen när man var liten när man trodde att de där gigantiska chokladen man kunde vinna på tivoli inte alls var stora choklad…utan många små inuti. Största lögnen i min barndom.

 

Men det vägs upp av alla spännande smaker. Plopp med djungelvrål till exempel? Kan ju inte vara annat än succé? Ser fram emot att prova! De finns redan nu på City Gross och i övriga butiker från vecka 38. Tack Cloetta!

 

80 gillar

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Spännande! Nu blir man sugen på att ta en dusch och sen käka lite choklad. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur!

   Svara

   • Robert

    |

    ?

    Svara

 • Sophie

  |

  Förväntar mig en review på plopparna?? ?

  Svara

 • Elin

  |

  Ja! Håller med föregående talare, mer reviews till folket ?

  Svara

 • Martina

  |

  Men så idiotiskt att kalla den för Plopp om den inte har nån Plopp i sig? Det är ju inte så att Plopp är Cloettas allmänna chokladnamn, Plopp är ju Plopp.

  Svara

  • Pia

   |

   Ja! Trodde först att själva ploppen hade smaksatts men så verkar det ju inte vara..

   Svara

 • Bea

  |

  Nu måste jag fråga en sak som jag undrat länge.
  Är det en skånsk/svensk grej att säga ‘lukta’ fast man talar om något som doftar gott? Som finlandssvensk skulle jag aldrig säga att något luktar gott, det heter väl dofta…? Så förvirrad. 😀

  Svara

  • Hanna

   |

   Jag som västsvensk säger nog ”luktar gott” 9/10 gånger, ”doftar” använder jag nästan aldrig, om inte aldrig. Vet inte varför, för mig är de egentligen helt och hållet utbytbara i det sammanhanget och jag tycker egentligen inte att doftar låter konstigt. Lukta känns bara vanligare, medan doftar nästan känns lite ålderdomligt? Äsch, hjälp mig någon! ?

   Svara

 • Malin

  |

  Vissa av de stora chokladerna är just stora choklader! Känner en som vann en sån där enorm Toblerone, och det var jumbo-tobleronebitar i. Det var väldigt svårt att äta, och dom fick använda såg för att kunna dela på den. Haha!

  Svara

 • Mli

  |

  Jaaa, recension av chokladeN (hehe) plz!

  Svara

 • Sara

  |

  Alltså den tvålen luktar precis som Calippo colaglass!!! Det är så sjukt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa så sant!! Att jag inte tänkt på det!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv