Follow my blog with Bloglovin

Onsdagssnack

 

Titta! Jag har satt upp lite grejer på den där hyllan jag köpte. Tyckte det blev så mysigt. Längtar efter att samla på mig fina, speciella saker efterhand. Hittade ett hästhuvud i betong som jag kärade ner mig i totalt, men köpte inte det. Jag ångrade mig och gick tillbaka dagen för att köpa det, men då var det borta. Stör mig på avsaknaden av hästhuvudet varje gång jag tittar på hyllan nu : ((

I alla fall.

Idag har jag städat, fixat, lagat mat och gått igenom mejlen. Har fått så många skumma mejl på sistone. För var det mest ”hej du kan få ett par strumpor om du bloggar om oss” och man ba ehhh tack men nej tack. Nu är det företag som undrar om de kan få kommentera gamla inlägg i min blogg och i gengäld swisha pengar till mig (wtf??), om jag har lust att köpa in mig i våffelföretag (….va?) och sen är det alla de där pyramidsspelsgrejerna där den ena idén är konstigare än den andra.

Vi har precis tittat på Idol och tänkte lägga oss i sängen och titta på ännu mer Idol nu på datorn. Har nämligen missat alla avsnitt som varit samtidigt som partiledardebatter. Mysigt att ha lite att ta igen. Älskar att Idol har börjat igen btw. Har längtat hela året!

 

79 gillar

Kommentarer (19)

 • Bella

  |

  Hahaha men whot!? Vilka mail? du gör det verkligen fint hemma!

  Svara

 • Elin

  |

  Alltså jag orkar inte mitt i-landsproblem på hösten, haha. Cirka 1 miljon program som går på tv:n som jag vill se men ej hinner pga ett annat bra program går samtidigt eller jag har plugg att göra. Detta resulterat i att jag hamnar efter med 12326263 avsnitt som jag ”måste” (hehe) se ikapp. Tiden räcker inte till…haha.

  Svara

  • Sara

   |

   Jag ser alltid på saker samtidigt som jag pluggar. Haaatar när det är tyst och klarar inte av att fokusera för länge på en serie heller. 🙂 Annars får du kolla på play, så att du kan plugga tio minuter, se tio minuter, plugga tio, se tio..

   Svara

 • Sara

  |

  Alltså de vill kommentera din blogg och sen vill de skicka pengar till dig? Typ en lose-lose situation för dem ju ? Helt galet konstigt…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Jag antar att de vill klistra in massa länkar, typ för sökoptimering.

   Svara

 • Robert

  |

  Blir jättesnyggt det där. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Jaa äntligen någon som tittar på idol haha! Asså kan vi PRATA om Anders Bagges beteende? När en 30 årig skäggig man kom in som en pajas o ba ”heej pappa, Anders du är min pappppaaaaa” var det hur kul som helst och Anders var uppe och kramades, men när en 16 årig tjej kom in med en sån attityd skällde han ut henne och vägrade ge henne en kram fast hon sagt förlåt????? Alltså jag!!! Kan knappt titta på Anders utan att bli arg, undrar när han blev en så jävla oskön människa. Näe usch.

  Svara

  • Egoina

   |

   Men Gud! Det där har jag inte sett, får återkomma. Men blev irriterad när han blev så himla sur på tjejen med blått läppstift??

   Svara

 • Ronja

  |

  Alltså ditt vardagsrum är en jävla dröm! Älskar allt. Du har 100% rimlig smak.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, tack snälla! 🙂

   Svara

 • Jossan

  |

  Jag vill bara skriva TACK för tipset om att lyssna på P3 Dystopia!! Jag och min kille har lyssnat på 4 avsnitt tillsammans nu när vi åkt bil ihop. (Har aldrig hänt förut att vi hittat en podd båda gillar och tycker är superintressant).

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra! Jag har lyssnat på alla avsnitt nu, hoppas det kommer fler snart 🙂

   Svara

 • Mäl

  |

  Diggar dig! Men stör mig sååå mkt på placeringen av hyllan på väggen. Inte centrerad jämfört med nånting (soffan, hela väggen). Hur har du tänkt?! ??

  Svara

  • Sanna

   |

   Jag har för mig att hon skrivit att hon vill ha en tavla mellan de båda hyllorna? ? Rätta mig om jag har fel Regina ?

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja precis! Håller på och letar. Men tycker ändå det är fint att den inte är centrerad ?

    Svara

 • Frida

  |

  Hej! Superfin hylla! Jag har länge varit och letat efter en sån lampa du har där som egentligen bara är en glödlampa haha… men aldrig hittat en bra! Vart köpte du din? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Clas Ohlson. De har jättefina lampor i den stilen! Har några i betong också ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv