Bussgänget

 

Hej från bussgänget! Nu åker jag, mina två kusiner och F till Norge! Ganska mysigt att få sällskap på resan för en gångs skull. De tror nog inte att jag tycker det dock eftersom jag smet iväg till ett annat säte längre bort för att skriva lite blogginlägg. Haha. Men jag tycker det är så svårt att skriva när någon sitter bredvid.

Vi har haft fina dagar tillsammans i Köpenhamn och Helsingborg som ni ska få se mer av sen. Jag ber om ursäkt att mitt bloggande släpar efter så mycket just nu. Jag har liksom inte ens bloggat klart om Kreta. Fattar att det känns lite inaktuellt, men det får bli så nu när jag har semester. Jag försöker portionera ut inläggen.

Det ska bli kul att vara i Norge några dagar! Vi ska göra massa kul. Bland annat ska jag träffa Charlottes nyfödda lilla L och på lördag ska vi ha fest för att fira att min pappa flyttat och för att han återhämtat sig så bra efter allt han varit igenom. Kvalitetstid med familjen <3

 

122 gillar

Comments (11)

 • Linn

  |

  Vi uppskattar att se dig glad och lycklig 🙂 Strunt samma om bloggen släpar efter. Du har ju semester 🙂 Hoppas dina dagar i Norge blir härliga!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad snäll du är 🤗❤️

   Reply

 • Sophie

  |

  Såklart vi vill läsa inlägg pga att du är bäst, men självklart är det viktigare att du får ha semester och får njuta av att vara ledig!! Vi överlever utan ständiga uppdateringar tills dess (även om jag tycker du har bloggat på bra även under semestern). Förresten, som många redan har skrivit, så längtar jag också efter att få läsa en bok skriven av dig 😍😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Men huuuur kan jag ha så snälla läsare ❤️ Tack, det är helt klart en dröm att skriva en bok. Hoppas jag provar någon gång!

   Reply

 • Robert

  |

  Hej, hej! Så skönt att det verkar ha gått bra för dig pappa också. 🙂

  Reply

 • Linnea B

  |

  Är glad över att du njuter av din semester och förhoppningsvis inte stressar för mycket och har ångest kring bloggen ❤️
  Vi finns kvar, de som gnäller kan faktiskt skärpa sig lite haha 😉

  Hoppas ni får det fantastiskt i Norge!

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

 • Mika

  |

  Du gör helt rätt i att prioritera att umgås med dina nära istället för bloggen, ingen annan yrkeskategori förväntas ju jobba på semestern så varför ska bloggare egentligen? Blogga bara så mycket du tycker är kul under din semester så kan du trappa upp i höst. Hoppas du får en supermysig tripp i Norge😍 Själv har jag också semester och njuter i Spanien 😃

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! 😍 Bloggar på rätt bra ändå tycker jag, trots semester. Är mest att det liksom tar lång tid innan inläggen kommer ut (har snart varit hemma från Kreta en vecka och har ännu inte bloggat klart om det till exempel 🙈). Men så skönt att ha material klart så att jag kan ha semester. Hoppas du har det underbart i Spanien 🤗

   Reply

 • Emelie

  |

  Det gör inget om allt inte är dagsaktuellt. Gillar att du inte är klar med Kreta-bloggningen då har jag den att se fram emot!

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv