Vecka 32

 

Min sista semestervecka är här. Det känns som att min semester hittills har gått så fort, samtidigt som det känns som att jag haft semester för evigt. Trodde jag skulle känna mig lite stressad med bara en vecka kvar. Men jag börjar känna mig redo för rutiner igen, särskilt ett svalare väder. Är sugen på höstkläder och att kunna ha persiennerna upprullade.

Just nu har jag mina kusiner Mathias och Betina på besök från Norge. Igår hade vi en heldag i Köpenhamn. De är fortfarande i Köpenhamn och om några timmar kommer de hem till mig och då ska vi hänga i Helsingborg ikväll och imorgon. På onsdag åker vi till Norge tillsammans och jag och F stannar där till söndag. Ska bli så kul! Känner alltid mig så rik på livet och hel när jag får vara tillsammans med min familj. Önskar vi bodde närmare varandra.

På måndag är det back to work igen, men tills dess ska jag ha så mycket semester som jag kan ☀️

 

96 gillar

Comments (7)

 • S

  |

  Åh, jag som trodde att du fortfarande var sjuk för att det ”inte kom något inlägg någon gång”! Men vad mys med familjetid 🙂 <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Mår bättre nu som tur är! 🙂

   Reply

 • Tuva

  |

  Hade du kunnat tänka dig att bo i Norge igen? 🙂

  Reply

  • Kari

   |

   Nej. Hon vill bo nära sin mamma. 😉😁

   Reply

 • Robert

  |

  Här är svinkallt idag. Bara 20 grader faktiskt. 😉 Skönt iaf att få omväxling. 😛

  Reply

 • Linnéa

  |

  Vilken supersommar du har haft att döma av känslan av dina blogginlägg de senaste månaderna! 🙂 Och den är såklart inte över än på länge, men jag kan hålla med dig om att det är ganska skönt att kicka igång “hösten” allt eftersom också (jag har visst redan råkat shoppa höstkappa… :O ), jag började jobba idag igen och även om det var sjukt jobbigt att lämna sängen i morse så hade jag noll ångest igår. Fint väder gör verkligen sitt för att ladda batterierna!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja den har varit underbar! Åh så kul med ny jacka 😍

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv