Att slippa tänka på någonting

I samarbete med sunweb.se

 

Jag har fått några frågor om hotellet vi bodde på när vi var på Kreta. Det heter Hydramis Palace och ligger i Georgioupolis. Det är ett stort hotell med massa aktiviteter och all inclusive. Och vilken all inclusive sen! Det serverades buffé till frukost, lunch och middag (+ massa efterrätter!) och förutom det fanns det en snackbar vid poolen om man var hungrig, eller kanske sugen på glass.

 

Det var olika teman på middagen under veckan. Men jag är inte så svår. Min favoritmat såg ut såhär. Grillat, sallad, potatis och massa tsatsiki och fetaost.

 

Alkohol ingick också. Det fanns vitt vin, rosévin, rött vin, öl och olika spritsorter. Såklart ingick även läsk, juice, kaffe och vatten. Ett tips är att alltid beställa en extra att blanda ut med. De snålar nämligen inte med alkoholen. Haha. Här hade vi beställt två tequila sunrise och en extra apelsinjuice.

 

 

All inclusive ger verkligen en annan typ av semester. Man är aldrig hungrig, man behöver inte tänka på eller planera någonting och det man behöver kan man helt enkelt bara hämta. Vill man ha en avkopplande semester kan jag verkligen rekommendera det.

Det är kul att prova nya restauranger. Men för oss där en person blir hangry och behöver mat snabbt (=jag) och en annan gärna går runt i eeeeevigheter för att hitta rätt restaurang (=han) så var det faktiskt väldigt avkopplande att slippa all matplanering. Det enda negativa är nog att vi drack lite mer alkohol än vad vi kanske tänkte…haha. Det är ju lätt att bli kung i baren när allt är “gratis”.

 

 

Hotellet anordnade olika aktiviteter under veckan som grekisk afton, grillkväll, livemusik och beach party. Väldigt kul tyckte vi, men kanske också ett måste eftersom hotellet låg ganska avsides. Det var inte gångavstånd till stora städer, utan man behövde ta taxi eller buss för att hitta på saker utanför hotellet.

 

En kväll var det beach party med dj, stort bål och fest på stranden.

 

Vi är supernöjda med hotellet vi bodde på! Rummet var bra, maten var bra, hotellet var fint, det fanns både pool och strand och personalen var hur gullig som helst. Det enda jag har att klaga på är att sängen var alldeles för hård för min smak. F tyckte dock om den och sov som en prins. Fördelen med att ha noll svank : ))

 

 

För att summera skulle jag alltså säga att hotellet var ett mycket bra val utifrån vad vi var sugna på, nämligen avkoppling. Vi var på två utflykter, men vi hade faktiskt kunnat stanna på hotellet hela veckan. Allt vi behövde fanns där. Men om man ha mer fart och cityliv skulle jag rekommendera ett hotell närmare en större stad.

 

 

Vi reste med sunweb.se som är en ny researrangör i Sverige. De har låga priser, särskilt på all inclusive och har guider på alla sina resmål. Läs mer och kolla priser på sista minuten-resor i augusti och september HÄRDe har även många andra spännande resmål. Tryck HÄR för att komma till Sunweb.

Ps. Sunweb är mest kända för sina vinterresor och har utsetts till Världens bästa skidresearrangör tre år i rad! Spana in vinterns resor HÄR.

 

Tack Sunweb för en fin resa!

 

107 gillar

Comments (9)

 • @inredningsdesign / Instagram

  |

  Amen sluuuda!! Funderar på att mejla Sunweb och bara ”Jag är bästis med Egoina”! (Har alltid lärt mig att man ska avrunda saker till det mer positiva, så att jag har läst din blogg sedan start och kommenterar lite då och då är typ samma sak som att jag är din bästis. Eller ja, vän i alla fall. Eller bekant då. Långväga bekant. Eller ja, du vet i alla fall att jag existerar…!? Fan.)

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ❤️

   Reply

 • Ellet

  |

  Vi r på bröllopsresa just nu och har motsatsen till all inklusive, haha. Vi har varit på massa olika ställen, i tre olika länder och fixat allt själva. Skulle aldrig palla ligga still på samma hotell i flera dagar :O

  Reply

  • Egoina

   |

   Förstår vad du menar, trodde vi skulle bli jätteuttråkade, men det blev vi inte (var visserligen på två utflykter också). Det beror på vad man är ute efter för typ av resa. Låter underbart btw! Vi hade en sån resa förra året och det är den bästa resan jag varit på 😍

   Reply

 • Maja

  |

  Låter som ni haft det härligt! Själv skulle jag aldrig kunna tänka mig all invlusive…. fifan. Höjdpunkten på resan enligt mig är att utforska spännande restauranger, barer, kaféer, städer och platser <3 det är att resa för mig, MEN, alla är ju olika!!

  Reply

 • Mathilda

  |

  Haha, jag tror inte det finns en enda hotellsäng i Grekland som inte är för hård!! Har varit i Grekland flera gånger och på flera olika öar och har inte en enda gång sovit i säng som inte varit för hård.

  Reply

 • Agnes

  |

  Utmärkt sätt att hantera samarbete! Jag har inget emot reklam/samarbete i bloggar. Herregud, det är ju er inkomst. Men jag vill gärna tydligt se vad som är betalt och inte! 🌟

  Verkar iaf varit en fin semester, blir genast sugen på att åka till Kreta. Har aldrig varit där. ☀️

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️😘

   Reply

 • Pia

  |

  Hårda hotellsängar är hemskt! Jag var i Thailand för några år sen och vi hade lyxat till det med ett lite finare hotell! Allt var superbra förutom sängen! Jag var gravid då också och fick be om extra kuddar (jättejobbigt då jag också hatar att vara till besvär haha) för att kunna ligga någorlunda bekvämt.. sista natten hade vi bokat ett superbilligt hotell nära flygplatsen för flyget gick rätt tidigt o vi ville va nära, skönaste sängen på hela resan! Och dom hade riktiga påslakan! (Inte en äcklig filt på ett lakan som dom andra hade ..) 😂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv