Snapshots från Kreta dag 1-2

Det känns som att dagarna mest flöt in i varandra under vår vecka på Kreta. Vilket är så skönt, för det om något är väl bevis på att man tagit det lugnt. Har nog aldrig haft så lite att koncentrera mig på eller haft det så mysigt.

Men kameran sparar ju både tid och datum, så här kommer snapshots från de två första dagarna med tidsangivelser:

 

02.39. Vårt flyg gick 06.00 på morgonen och eftersom man måste vara på flygplatsen någon timme innan, och sista tåget till Köpenhamn gick vid 00.00 blev det ett mycket långt dygn för oss. Här sitter vi på Burger King på flygplatsen, har massakerat vår mat tydligen(?) och försöker hålla modet uppe.

 

03.11. Sen somnade F under en trappa och jag satt och fixade med blogginlägg. Skulle aldrig kunna lägga mig ner på ett golv sådär?? Jag kan nästan känna alla bakterier och sjukdomar av bara tanken.

 

13.56. Vi är äntligen framme! Det enda rimliga vore ju att gå och lägga oss eftersom att vi vid det här laget inte hade sovit på över ett dygn. Men nä. Vi drack en drink istället : ))

 

18.22. Efter tre timmars sömn är jag orimligt snygg och redo för middag! Minns att jag inte alls förstått vad man egentligen skulle plocka och hur man skulle mixa i all inclusive-buffén vid det här laget och var ganska besviken när jag såg F’s 10/10-tallrik. Men don’t worry. Jag lärde mig snabbt sen.

 

20.40. Vi avslutade kvällen med att spela Chicago och dricka fler drinkar. Det var ganska skönt att sova sen ja.

 

08.38. Rise and shine – dags för frukost! Och vilken frukost sen. Att inte behöva välja mellan matigt eller sötsaker är min favoritfrukost.

 

14.14. På väg hem från en utflykt köpte vi med oss 8 påsar chips. Snacks ingick nämligen inte i all inclusive, så vi gjorde det enda rätta och tog saken i egna händer.

 

18.12. På kvällen såg jag ut såhär och tog bild framför fina blommor.

 

19.46. Typiskt oss. F är inne på sin tredje tallrik huvudrätt och jag har redan fullt fokus på desserten.

 

21.23. Vi lyssnar på livemusik. Kolla mitt hår och jämför med bilden tre timmar tidigare btw. Haha. Ingen idé att platta håret nej.

 

23.28. Jag får upp F på dansgolvet!! Sjukaste. Visserligen gjorde han det endast eftersom jag slog vad om det på min instastory. Men ändå. HAH. Det funkade. En tysk kvinna tog denna suddiga bild på oss.

Det var våra två första dagar. Fortsättning följer!

 

139 gillar

Comments (24)

 • Emma

  |

  Blir väldigt nyfiken, ingick drinkar och annan alkohol i all inclusive? Hade för mig att det ofta inte gjorde det?

  Reply

  • Egoina

   |

   Ska skriva om hotellet och detta senare som en del av samarbetet tänkte jag. Men ja, det ingick vissa spritsorter, vin och öl 😊

   Reply

  • Anna

   |

   Jag har bott på ganska många hotell med All inclusive, det har alltid ingått drinkar och alkohol 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Viss skillnad på håret där som du säger. 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Ganska malligt ansiktsuttryck där under kortspelet. Gick det bra, eller? 😉

   Reply

   • Egoina

    |

    Vann såklart 💁🏼‍♀️

    Reply

    • Robert

     |

     💪

     Reply

  • Egoina

   |

   😂😍

   Reply

 • Jessica

  |

  HUR är det ens möjligt att vara så snygg och fräsch efter så lite sömn?! 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Fattar inte det heller!! Kanske fel på kameran 🤔

   Reply

 • Ingela

  |

  Jag bara älskar ditt självfall och är vansinnigt avundsjuk!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😍😘❤️

   Reply

 • Hanna

  |

  Ditt icke-plattade hår (3-timmarshåret) är mitt drömhår. Så fint!

  Reply

 • Ida

  |

  Det lät jättejobbigt att sitta uppe hela natten. Säkert dötråkigt med 🙂
  Varför sov ni inte på tex soffan och tex en uppblåsbar madrass på golvet bredvid hos din mamma i Landskrona och tog taxi till Lund? Billigt och praktiskt.

  Reply

  • Egoina

   |

   Vi kom på många saker vi ”borde” gjort när vi väl satt där 😂 Men där och då när vi bestämde kändes det kul att dygna. Tror vi glömde att vi är 30 🙈

   Reply

 • ida

  |

  Jag har en fråga till dig och Frederik, (jag kan inte stavningen 😀 ) . Jag ska börja universitet i september och undrar om ni eller folk runt omkring er använde filofax, kalender osv eller är det pinsamt förlegat? Man kanske bara använder almanackan i mobilen/datorn?
  OCH! har ALLA en laptop med sig? Ska man ha den igång under föreläsningarna? Får jag skämmas om jag kommer utan laptopen men med papper och penna istället? Blir jag den enda i klassen? Jag ska bara läsa vanliga allmänna ämnen, inget som kräver matte, alltså ingen ingenjör, arkitekt eller nåt avancerat alls.

  Reply

  • E

   |

   Tar mig friheten att komma med ett svar 😀 Jag pluggar juridik sen 3 år tillbaka och det finns alla möjliga olika “sätt” som folk pluggar/antecknar/skriver på. De flesta har laptop ja, vilken de har med på föreläsningar, seminarium osv i syfte att anteckna eller skriva uppgiften i något program på datorn, typ skriva i word liksom. Men det är många som antecknar på papper också, t.ex. för att de vill eller lär sig bäst så. Liksom, varför skulle någon med laptop kolla på dig som sitter och skriver för hand och ba “HAHA VAD FAN GÖR DU SÅ DÄR KAN DU JU INTE SKRIVA?!” – tror ingen kommer bry sig. Varför skulle de bry sig? Vad spelar det för roll vad DU skriver på, förutom för dig själv? Skriv, anteckna och gör uppgifterna på det sätt DU lär dig bäst på och tycker är skönast, om det nu är på dator, mobil eller papper. Simple as that. 😀

   Reply

  • Sara

   |

   Jag har en kalender! Men använder även kalendern i mobilen utan ibland.
   Jag antecknar endast för hand i mitt block, men de flesta har med sig laptop till föreläsningarna. Jag antecknar för hand eftersom:
   1) det är otroligt tungt att släpa med sig dator varje dag
   2) det är vetenskapligt bevisat att man lär sig bättre om man antecknar för hand
   3) det är lätt hänt att man börjar gå in på olika hemsidor i stället för att lyssna på föreläsaren om man har dator.

   Vissa vill inte ens sitta bakom folk som har datorer, eftersom de då också börjar titta på olika hemsidor som är uppe på datorerna.

   Självklart behöver även jag ta med dator ibland, om jag exempelvis skall göra ett grupparbete som kräver dator.

   Reply

 • Magdalena

  |

  Du borde klippa håret i en page till axlarna. Lättskött lätt att tvätta lite klassiskt fint och en förändring. Lite vuxnare.

  Reply

  • Emilia

   |

   Vilken lam kommentar, du borde hålla dina åsikter för dig själv. Lite vuxnare.

   Reply

 • Magdalena

  |

  Upps det var inte alls menat som elakt eller övertramp. Bara en åsikt eller ett tips. Och inte riktat till dig Emilia jag är äldre än Regina och kan ge välmenade tips du behöver inte ta åt dig. Och som sagt så var det inte en elak kommentar.

  Reply

 • Magdalena

  |

  Dessutom är jag frisör och hennes huvudform skulle passa i page till axlarna. Men det kanske också är en lam (vad betyder lam?) kommentar.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv