Follow my blog with Bloglovin

PMS är min superkraft

Sitter på flygplatsen på Kreta och mår så himla dåligt. Känner mig matförgiftad (utan att något kommit ut) (sorry för info) och har varit däckad hela dagen. Flyget går om en timme. Ni får gärna underhålla mig med frågor på min instastory!

Annars kan ni läsa min krönika i förra numret av VR.

 

 

Den handlar om PMS som en superkraft. Obs. Jag menar verkligen inte att förringa pms-besvär. Ni vet ju att jag ofta lyfter det och har mycket problem själv. Men jag tyckte ändå att detta var en rolig vinkel. För ibland kan det vara såhär också.

Hoppas ni gillar!

 

 

121 gillar

Kommentarer (18)

 • Sarah

  |

  Alltså dina krönikor! De är SÅÅ BRA! Har aldrig tänkt på det där, men det är ju sant. Från och med nu skall jag också vända det till något bra. Tack Regina! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ?❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Förstår exakt vad du menar i krönikan där. 😉

  Svara

 • Rebecka

  |

  Det här är kanske jätterandom, men inte är du väl 27 år? Kanske är ute och cyklar haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nä. Den där åldern är minsann alltid fel ?

   Svara

 • Louise

  |

  Wow!! Alltså jag gillar alla dina krönikor men den här var nog bäst hittills!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad glad jag blir!! ?

   Svara

  • Sanna

   |

   Håller med!!!

   Svara

 • Pauline

  |

  Egget! 20% på Paulas Choice på Skincity i helgen. Go go goooo

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Nu ska det shoppas ??

   Svara

 • Maja

  |

  JA JA JA!!! Mindre förpackningar!!! Det är ofta jag inte köper varor just pga förstora.
  Hur ska vi göra för att få företagen att göra mindre?

  Svara

 • Lisa

  |

  Älskar dina krönikor men den här är verkligen spot on! Jag är vanligen en ganska så lugn person som undviker konfrontationer men när jag har pms är det full fart. Jag har en snorkig granne som lägger näsan i blöt både när det kommer till mig och min familj och jag brukar inte säga någonting för jag är uppfostrad sådan. Men för några veckor sedan rymde min hund som är inne i en tonårsfas och hon var i trädgården just den dagen och frågade varför han var utan koppel. Ja för när hunden rymmer har han verkligen koppel på sig. Men det var första gången jag bad henne dra åt helvete för jag hade pms och jag har inte pratat med henne sedan dess. Men pms är tydligen även min superkraft!

  Du är så duktig! Jag har inga ord! ❤
  P.S. Kom till Göteborg snart!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️??

   Svara

 • Jennie

  |

  Så himla bra! Och sant! Kände precis likadant nu senast när jag var gravid och sambon tyckte jag blev sur på småsaker. Nej faktiskt inte svarade jag, jag har bara en lägre toleranströskel för bullshit just nu, dessa saker stör mig vanligtvis också men nu är det liksom NOG..

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha EXAKT ???

   Svara

 • Ida

  |

  Så himla bra skrivet!

  Svara

 • Saga

  |

  Himla bra skrivet!! <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv