Vecka 31

Hej från Kreta! Såhär har mina dagar sett ut hittills:

Spelat femtioelva rundor Chicago

Börjat få fräknar

Ätit vinägerchips tills tungan svider

Kommit på nya drinkar

Hoppat i vågor

Ätit sinnessjuka mängder tsatsiki 

 

Helt okej med andra ord. Mitt enda bekymmer är att jag är så orolig för mina växter där hemma. Jag ordnade självvattnare till dem innan jag åkte, men då det varit värmerekord(!) och fortfarande är varmt är jag orolig att det inte räcker. Min lägenhet är säkerligen en bastu just nu och jag är orolig att varenda liten växt kommer vara död när jag kommer hem. Usch.

Torsdag natt kommer vi hem och på söndag möter jag upp två kusiner i Köpenhamn. Men fram tills dess ska jag fortsätta fylla på listan ovan. Just nu är vi på utflykt. Vi hyrde bil och nu ska vi åka båt över till en ö.

Ha en fin vecka allihop!

 

 

83 gillar

Comments (8)

 • Fanny

  |

  Är det sån där glaskåpa du har som självvattnare? Jag har hört flera fall om att de börjat brinna när solen legat på dessa varma dagar, så jag hoppas de inte står i solljus 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej jag körde petflaskor. Men det är ändå nerrullat, så det är ingen fara 😊

   Reply

 • Liten

  |

  Mina växter höll sig fina i 11 (!) dagar när vi var på semester i Italien nyss. Ställde in alla växter på golvet i badrummet, duschade av dem och vattnade rejält, sen fick de stå där inne i mörkret och när vi kom hem levde de och var toppenfina! Har för mig att jag läst att växter som står i mörker där det är lite sämre luft håller längre och det verkar stämma!

  Reply

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😉

  Reply

 • Sussie

  |

  Det finns hopp även om växterna skulle vara ledsna när du kommer hem!

  För några år sedan jobbade jag i min hemstad under sommaren (juni-augusti) och råkade glömma att flytta mina växter som var kvar i studentlägenheten. I fönstret. I söderläge. Var väldigt, väldigt ledsna växter som jag kom hem till, men med vatten och tålamod så repade sig växterna bra.

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhh hoppas! Känns lite mer hoppfullt nu 😘

   Reply

 • Jenny

  |

  Skulle inte du kunna berätta om ni äter på någon extra trevlig restaurang/besöker någon sevärd plats eller liknande på Kreta? Jag och min sambo ska nämligen dit på fredag och hade verkligen uppskattat lite tips! 😍

  Reply

Leave a comment

Arkiv