6 saker som hände på mina 3 första semesterdagar

Lite vad jag haft för mig på mina tre första semesterdagar. Jag har:

 

🌸 Varit på bubbellunch på Etoile. Denna sallad med massa massa mandlar på var drömmen. Mitt sällskap i form av Caroline var ytterst bra det med.

 

🌸 Satt upp en hylla ovanför soffan. Så tacksamt att vara ihop med en person som använder vattenpass och grejer btw. Helt ny värld för mig. Allt blir så bra direkt utan att man behöver göra om det och sedan får nöja sig med något halvbra.

 

🌸 Ätit lunch på stranden i ett småbarnsfamiljskaos. Så mysigt. Tittar ibland på mina kompisar med barn och grips av en overklighetskänsla. Så märkligt att de är föräldrar nu. Men också så självklart.

 

🌸 Gått förbi huset jag bodde i när jag var mellan  9-13 år. Det är där jag skrev i mina dagböcker. Så nostalgiskt. Allt såg likadant ut, luktade likadant och till och med lät likadant. Jag kände mig 10 år gammal och det var som att mammas huvud skulle titta fram där på andra våningen tredje fönstret från porten.

 

🌸 Varit på stranden med Linda och bränt mig lite(!) trots att jag satt i skuggan nästan hela tiden. Lite störigt såhär innan en vecka på Kreta, men jag väljer att se det som en påminnelse att ha respekt för solen. Det blir skugga, skyddade kläder och massa solkräm hela veckan.

 

🌸 Förberett massa blogginlägg och annat jobbrelaterat och gått promenad mellan varven för att hjärnan inte skulle bli mos.

 

Ungefär så. Nu är jag SÅ redo för semester. Har inte ens tagit med mig datorn hit vilket känns så lyxigt ☀🍹 Häng gärna med på instastory btw!

 

108 gillar

Comments (18)

 • Elin

  |

  På tal om att bränna sig i solen. Jag är ganska känslig för solen, bränner mig lätt framför allt i början av sommaren. Min kille däremot blir brun väldigt lätt och bränner sig aldrig. Något han gärna påminner mig om när jag står och smörjer hela kroppen med solkräm och han inte tar en droppe.

  Så när vi var på kreta förra sommaren skulle han som vanligt inte ha någon solkräm för han bränner sig minsann aldrig. Gissa vem som brände sönder sig första dagen och inte kunde sola mer på hela resan? 😂😂 jo, han såklart! Jag däremot smorde mig noga och kom hem åtminståne lite brunare än när jag åkte, dock helt utan att bränna mig en enda gång. Är det inte karma så säg 😉

  Hatar för övrigt att det ska hetsas med att man måste bli brun och folk som ska jämföra sin arm med min för att se vem som är brunast osv. Lägg av!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller huuuur! Det är så drygt när folk ska jämföra armar osv. Mvh/ tjejen som aldrig är brunare än någon.

   Reply

 • Julia

  |

  Tips: Jag var på Kreta förra veckan, och Googlade av en slump ”can I get a sunburn under a parasol”. Visade sig att JAJAMENSAN. Så jag lade mig under parasollet dag 1, och låg där i 7 dagar. Kom hem brun som en pepparkaka (nåja!) och noll bränd. Så tips om man gillar att vara brun, ogillar direkt sol, och vill sola lite mer försiktigt samt slippa smörja in sig varje sekund för att inte riskera att bli illröd.

  Reply

  • Egoina

   |

   Låter som något för mig 😎

   Reply

 • S

  |

  SÅ fin hylla! Var är den ifrån? 🙂

  Reply

 • Jennie

  |

  Snygg hylla du fått tag på! :)) vart är den ifrån om man får fråga?? Letar själv efter snygga lösningar för förvaring och prydnadssaker. Specifikt till min datorhörna som nu i augusti ska bli en plugg-spot! Så har du några tips på idéer för inredning och förvaring osv för en inspirerande hörna där man förmodligen ska spendera x antal timmar så säg gärna till!

  Reply

  • Egoina

   |

   Den är från Mio! 😊

   Reply

 • Emzo

  |

  Hej! Var har du köpt hyllan? 😍 så snygg

  Reply

 • M

  |

  Alltså! Orkar inte att vi har växt upp i samma lägenhet 😂 vi flyttade in 2003 kan det stämma att det var efter er?
  Andra våningen dörren till vänster? 🙂
  Minns aprikost i vardagsrummet och grönt i hallen .. var nog 12

  Reply

  • Egoina

   |

   Men lägg av så sjukt!! 😂 Det måste vara samma! Vi flyttade det året.

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Klart vi hänger med på instagram. 😉

  Reply

 • Maria

  |

  Vaaaart har du köpt hyllan?😍

  Reply

 • c

  |

  Ja, lätt hänt att bränna sig nu! Hörde idag på radion att man ska använda 6 matskedar solkräm varannan timme för optimalt skydd!! Sjukt mycket ju!

  Reply

  • Blekis

   |

   Jag är en blekfis med hudcancer, som befinner sig i 40-gradigt Frankrike.

   Det är svårt att smörja sig så mycket som man ska. Det är ett himla kladd hela tiden. En snygg skjorta och en fancy hatt skyddar dig hela dagen, utan kladd. Linne eller bomull andas bra och känns svalt.

   Reply

 • Anna

  |

  Åh, den där overklighetskänslan med vänners barn känner jag så igen! Jag o mannen försöker nu själva få barn, men får panik ibland när jag ser vännernas barn. Herregud! Är det verkligen det jag vill? Är jag beredd på alla de uppoffringarna som ett barn är?
  Har alltid varit barnkär och övertygad om att jag vill ha barn, så är sjukt stressande med de här tankarna. Snälla säg att någon känner igen sig! Hör det kanske till? (O kan det vara påverkat över var i cykeln jag är?)

  Reply

  • Maria

   |

   Tror inte du ångrar dig! Har två barn 5 o 2 1/2 o så fantastisk kärlek känsla osv!! Klart man hatar ibland men ändå så värt allt. Velade med även UNDER graviditeter va fan varför gjorde vi detta osv men tror fåååå människor ångrar detta underbara som sker när man får ett barn! En gåva😍 lycka till!

   Reply

 • Mici

  |

  Ville bara säga att lyllos fig som bor i en så mysig stad! Var i Helsingborg igår och det var toppen ☺️

  Reply

 • Aldona

  |

  Låter som en härlig start på semestern ändå! 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv