Vecka 28

 

Två veckor kvar till semester och jag kämpar på. Eller det är väl en överdrift kanske. Kämpar inte alls mycket om jag ska vara ärlig. Det märks att de flesta är på semester eftersom mejlen går på halvfart och jag har knappt något bokat vad gäller samarbeten och annat bloggrelaterat. Det är nu man får ladda batterierna för när hösten och julruschen kommer lär det bli intensivt. Så det är knappast synd om mig, men längtar ändå så efter att åka iväg, byta miljö och åka på utflykter. Snart så.

Annars då? Jag vet inte, men jag känner mig väldigt stark och fokuserad just nu. Allt är inte på topp om jag ska vara ärlig, men det känns ändå okej. Såhär stark mentalt har jag inte varit sen…kanske någonsin? Jag har gjort en resa i mig själv det senaste halvåret och så stadigt som jag står nu har jag aldrig stått. För ett år sedan var jag så borttappad, förvirrad och allt kändes meningslöst. Nu har jag fortfarande inte svar på någonting egentligen (haha), men jag känner åtminstone att det är jag som har kontrollen. Det känns bra.

Vecka 28 let’s go hejhå.

 

117 gillar

Comments (11)

 • Paula

  |

  Hej Regina!
  Undrar hur du gjorde för att bli mental stark igen? Jag känner mig precis som du väldigt lost och skulle uppskatta tips.
  Kram från Tyskland och tack för en bra blogg!

  Reply

 • S

  |

  Stabilitet gör så fruktansvärt mycket för en! KRAM

  Reply

 • Aldona

  |

  Du får njuta av lugnet på jobbet 😀 men klart man behöver komma bort själv med! Kämpa på 😁

  Reply

 • Robert

  |

  Alltid skönt att känna att man är i kontroll iaf. 🙂

  Reply

 • Malin

  |

  Hur har du gjort för att bli sådär mentalt stark? Har såå svårt att liksom hitta styrkan i mig själv, så tar jättegärna emot tips! ♥
  Kram fina du ♥

  Reply

 • Nathalie

  |

  Tack för att du är du. Du är bara så imperfekt och helt jäkla awesome. Blir alltid… glad av att gå in här tänkte jag skriva, men det är fel det blir jag inte. För när du är ledsen och mår dåligt så känner jag verkligen med dig. Men jag blir alltid så trygg av att gå in här. Jag får hopp. Du är så bra.

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Reply

 • Helena

  |

  Hallihallå!
  Jag undrar om du kanske skulle kunna göra ett “hitta-vänner” -inlägg igen? Jag har flyttat till en ny stad och vänletandet går trögt. Skulle gärna bli kompis med någon person som också läser din blogg, för det måste ju vara en vettig människa 😅
  Puss och kram!

  Reply

 • Marias bokhylla

  |

  För mig som korrekturläsare är det precis tvärtom. Sommaren är lite mer högtryck på manus, för många vill vara färdiga för utgivning till bokmässan. Medan alla andra vilar sitter jag gömd i föräldrarnas gästrum (gömd för att alla tre barnen tycker att mamma är the shit, always) och jobbar häcken av mig. Men jag klagar inte, det är ju det här jag vill göra.

  Reply

 • Sofia

  |

  Det känns typ som att du är min vän (fast du inte har en aning om vem jag är) och jag blir sååå glad av att se dig lycklig och välmående igen. Hoppas att resten av din sommar blir superbra och allt du önskar!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv