Inte helt smidig förmiddag

 

Godmorgon allihop! Känns lite knäppt att skriva godmorgon nu, men först låg jag kvar i sängen och redigerade bilder och läste mejl i två timmar (älskar att smygstarta dagen på det sättet), sen upptäckte jag att mjölken var slut och gick och handlade, sen upptäckte jag att kaffet var slut (seriöst hur störigt) och fick handla igen och sen var det en flaska-har-exploderat-glasskärvor-överallt-situation i frysen. Och nu äntligen. Here I am. Redo för frukost.

 

Mmm jordgubbar.

 

När jag jobbat klart tänkte jag åka och titta på sängbord. Jag tänker mig helt enkla vita med hyllplan. Kanske tråkigt, men jag tror det kan bli fint med stora lampor, växter, detaljer och korgar till. Får se vad det blir!

 

69 gillar

Comments (4)

 • Sarah

  |

  Tipsar om att köpa sängbord med ”dörr” blir så fruktanssvärt dammigt på hyllplanen (speciellt om man har massa grejer på). Önskar jag hade tänkt på det innan! Sen blir det väldigt stilrent!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Aldona

  |

  Åh gott med jordgubbar till frukost!! 😃

  Reply

 • Rebecca

  |

  Serien Malm på IKEA är både vit, enkel, “tråkig” och väldigt snygg! Lätt att piffa upp och ett bra sängbord enligt mig.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv