Det senaste

Min senaste skärmdump: Var och skulle handla mat till F när han var sjuk och han bad mig skicka bild på de olika alternativen. “Det går inte”, skrev jag.

 

Jag printscreenade som bevis.

 

Mitt senaste köp: Köpte keso med frukt och nötter på Pressbyrån innan jag satte mig på tåget (är på väg till jobbet när detta skrivs). Ska på fotboll direkt efter jobbet, så jag tänker att det blir ett bra extra-mellanmål förutom min lunch.

 

Mitt senast tagna bild: Den här igår när jag skulle äta sallad framför Vänner:

 

Kolla som min monstera frodas btw? Den blir större för varje dag. Hoppas den tar över hela lägenheten.

 

Min senast lyssnade podcast: Lyssnar mycket på konspirationsteorier och nu senast har jag lyssnat igenom alla Spöktimmens avsnitt om konspirationsteorier. Jag vet inte varför jag fascineras så mycket av det? Jag tror generellt inte på konspirationer, men tycker det är så intressant när man hittar oförklarliga hål i “fakta” och älskar att jämföra argumenten mot varandra.

 

Mitt senaste sms: Skickade “Antar att det är östrogennivån som är låg och att det är därför” till min mamma. Bakgrund: Jag hade värmevallningar igår, googlade och kom fram till att jag tydligen har kommit i klimakteriet redan (!!!) (älskar google) och berättade det för min mamma i telefon och efteråt smsade hon artiklar till mig som listade andra orsaker. Så engagerad <3

 

Mitt senast inkommande messenger-meddelande: “Lyssnat på inspelningen?”, från F som undrade om jag lyssnat på nattens sömnprats-inspelning än. Det har förresten inte sagts något kul alls sedan jag laddade ner appen, förutom i förrigår när F viskade “det gör inget” mitt i natten. Men snart så! Jag fortsätter roas av era sömnprats-kommentarer förresten. Keep them coming.

 

Senaste taggningen på Facebook: Evigheters evigheter sedan någon taggade på mig på fb. Men jag taggade F i denna igår på Insta:

 

Det där är exakt jag.

 

Min senaste TV-obsession: Fotboll hallå. Vet inte var denna fotbolls-tjej egentligen kommer ifrån, men jag gillar henne. Var det bara jag som blev rörd när Kasper Schmeichels (Danmarks målvakt) pappa satt i publiken stolt som en tupp och hejade på sin son i söndags? Så fint det vaaaaaaaaar.

 

Min senaste använda emoji: Fotollsemojin i kombination med svenska flaggan såklart ⚽🇸🇪 Vad trodde ni.

 

Min senaste anteckning i telefonen: “SWE-DEN”. Igår sa F att det är synd att inte Sverige spelar mot Danmark istället, för då hade det stått SWE – DEN. Tyckte att det var så lustigt att jag skrev ner det.

 

Senaste bilden tagen på mig: Denna. Hade en liten photosession i lördags på väg till festen. Men allt blev pannkaka så därför slapp ni se.

 

Köpte blusen nyligen på Gina Tricots rea. Tänkte först att jag inte behövde den. Men liksom den kostade 50 kronor och man behöver alltid något för 50 kronor. Skorna är från H&M.

 

Min senaste googling: Vad Drakes son heter. Han sjunger ju “I only love my bed and my mom I’m sorry” i sin låt God’s plan. Vilken diss mot hans son, har jag tänkt. Men så läste jag att Drake’s son heter Mahbed (!!) och var tvungen att kolla upp det. Tydligen gör han det?? Orkar inte så kul.

 

103 gillar

Comments (39)

 • Bella

  |

  Om man tar de bokstäver som saknas i matchen mellan Sverige och Danmark/SWE-DEN – så blir det ju DEN-MARK!

  …. spooky!

  Reply

  • Egoina

   |

   😱

   Reply

 • Josefin

  |

  Jag gjorde en rätt sjuk grej i sömnen, som inte är att prata iofs …. men bodde på hotell i maj med min syster. Hon vaknar mitt I natten av att hon hör en stor duns… dunsen är: JAG. Jag hade nämligen drömt att jag blev jagad av en mördare och i sömnen HOPPAT ur sängen, typ två meter rakt ned i heltäckningsmattan…… skrapade upp hela benen och armbågen och vrickade tummen. Att förklara mina sår på jobbet sen …. var ju … intressant 😀

  Reply

  • Lina

   |

   Haha! Jag gjorde en liknande grej innan jul. Drömde att jag satt i en soffa och skulle kliva upp. Vaknar stående på händer och knän nere på golvet, nedanför den typ 1,70 meter höga våningssängen, känner att jag har fallit en bra bit och tänker yrvaket att “soffor brukar inte vara så här höga”. Min rumskompis tände lampan och frågade förskräckt vad som hänt, jag svarade något lagom förvirrat och kravlade oskadd tillbaka upp i sängen.

   Reply

 • Amanda

  |

  Sömnpratsgrej, första gången jag sov hos min pojkvän så vaknar jag av att han klappar till täcket där jag ligger och halvt sitter upp när han säger “vad gör du här?!” I en sur ton, sen dunsar han ner sovandes igen. Snacka om att jag var förvirrad haha 😁

  Reply

 • S

  |

  På tal om sömnprat. Jag frågade snubben jag dejtar, som redan lagt sig i sängen och halvsomnat, om han ville sova med öppet eller stängt fönster.
  Han (irriterat): ”Vad menar du?”
  Jag (vet inte hur jag ska formulera mig tydligare): ”Ska jag öppna fönstret?”
  Han: ”Du måste verkligen sluta prata i gåtor.”
  *Somnar*

  En annan natt satte han sig upp och frågade om jag helst skulle börja plugga sociologi eller gå in i en lyktstolpe. Sedan la han sig igen.

  Reply

 • Kjersti

  |

  Hvis du liker konspirasjonsteorier, så prøv den norske Konspirasjonspodden. Så bra!

  Reply

 • Mikaela

  |

  Haha älskar hajen! Så jag också! Även när han äter snacks/godis ja egentligen inte gillar, spelar ingen roll! 😀

  Reply

 • Jessica

  |

  Jag var också i klimakteriet förra veckan enligt Google (är lika gammal som du). Det gick över 😁

  Reply

  • Egoina

   |

   😂😂

   Reply

 • ida

  |

  Vad är det för kruka du har Monsteran i?
  Papper?
  Tyg?
  Keramik som ska se ut som något mjukt?

  Reply

  • Egoina

   |

   Typ papper, men det är antagligen tyg. Köpte billigt på Hemtex rea. Skynda fynda 😍

   Reply

 • Emilia

  |

  Jag ser mig själv som introvert och pratar inte i onödan, men i sömnen, då jäklar! Min sambo får stå ut med en hel del!

  En gång väckte jag honom och försökte få honom att ta bort bläckfiskarna i taket, jag var helt hysterisk. Och inte fasen tog han bort dom!

  En annan natt hade jag tänt lampan vid sängen och satt mig upp och börjar svära någots fruktansvärt, min sambo frågar vad felet är och jag svarar ”du kan ändå inte göra något åt allt grus och ALLA DE HÄR JÄVLA POTATISARNA PÅ GOLVET!!!”.

  En annan natt yrde jag runt i sängen och ropade på hjälp, orsak? Det var tydligen fullt med ormar som hade 5 huvuden i sängen! Hua!

  Reply

 • Johanna

  |

  På tal om sömnprat, har aldrig gått eller pratat i sömnen innan, men får något år sedan var jag på resa med min dåvarande klass. Sov i ett rum med 3 vänner, i en säng som var (tillsammans med en av vännernas säng) format som ett L (våra fötter var där sängarna gick ihop).
  En natt vaknar jag av att min kompis ropar på hjälp samtidigt som att jag känner något hårt mot rumpan och av att jag själv upprepande säger ”var är jag?!” Kompisen lyckas efter många om och men tända sänglampan och då ser vi båda att jag lyckats sätta mig tvärs över hennes ben så att hon inte kan röra sig. Kryper skamset tillbaka till min säng och vaknar dagen efter utan att komma ihåg något, jämfört med min kompis som aldrig kommer glömma detta hahah!

  Reply

 • Ellet

  |

  Kan värmevallningarna bero på att det är två miljoner grader ute?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja antagligen 😂

   Reply

 • Jonna

  |

  Älskar sånahär inlägg!

  Reply

 • Fanny

  |

  Tyvärr står det ju SVE och inte SWE 😅 i dagens match iallafall.

  Reply

 • Sandra

  |

  Åh herregud. Din monstera kommer ta över hela lägenheten. Det gör min. Mamma blev så trött på den så att hon åkte hem till mig & satte den. & nu tar den över hela mitt stora vardagsrum. Dö, men det vägrar den göra. Blir tokig på den 😩🙄 den är ett monster 🙄😉

  Reply

  • Sandra

   |

   Det är jättelätt att beskära en monstera 🙂 det är bara att skära av de “grenar” du inte vill ha kvar

   Reply

 • Lovisa

  |

  Men ja! Så fint med Schmeichels pappa! Började nästan lipa när Kroatien satte sin sista straff😭😭

  Reply

 • A

  |

  Omg har fobi för hajar!! Skrollade avslappnat och fick mig en chock 😱

  Reply

 • Robert

  |

  Peter Schmeichel är ju en målvaktslegend. Visste du att hans son står i Danmarks mål nu? 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja precis 😭

   Reply

 • Isabell

  |

  Jag har blivit alldeles frälst av låten “Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”. Får gåshud när jag tänker mig in i hur alla pappor måste känna när de hör just deras barn ropa “heja pappa ” etc . Så gulligt och fint och peppigt!

  Reply

 • Åsa

  |

  En kille jag pluggade med spelade in några av sina sömnsnack. De är lite gamla men fortfarande kul. Finns fyra stycken men tycker nog denna är roligast:
  https://youtu.be/EFgowtFMAew

  Reply

 • Maja

  |

  Första gången jag sov hos min kompis Hanna i hennes kolsvarta rum mordhotade hon mig i sömnen.
  Det tar alltid ganska lång tid för mig att somna, ca 45-60 minuter eller så. En stund efter att Hanna hade somnat hör jag hur hon reser sig upp lite i sängen. Hon är jättenära, men jag ser henne inte, och hon säger ”Ska jag sticka kniven i dig eller? Ska jag döda dig? Maja? Hör du vad jag säger, ska jag hugga dig?!”
  Jag vågade såklart inte säga något och efter den gången har hon varnat alla hon sover med.
  Och hon är världens snällaste i vaket tillstånd 😂

  Reply

 • K

  |

  Hallå 🙂 drakes son heter Adonis..

  Reply

 • Elin

  |

  Jag är i klimakteriet (är i din ålder) till följd av de sprutor jag tar mot min endometrios. Är inte roligt med vallningar i den här sommarvärmen😅😱

  Reply

 • Bella

  |

  Ahaaa. Angående Drakes låt har jag tills nu trott att han sjunger “I only love my bed when I’m sorry”. Måste börja lyssna på texterna i låtarna.. Inser att alla låtar jag sjunger med i alltid har en annan text än vad jag har 🤔

  Reply

 • Tina

  |

  Första gången jag sov över hos min dåvarande nyblivna pojkvän och nuvarande man:

  Han la armen runt mig och började “torrjucka” mot mitt ben och mumlade:

  “Jag älskar dig! Vill du att jag ska göra dig gravid? Vill du det?”

  Jag: 😱😱😱

  Nu 10 år senare är vi gifta och har en treåring ihop. Jag har lärt mig att inte fästa alltför stor vikt på det som diskuteras nattetid. 😆

  Reply

 • Sofie

  |

  Trots noll fotbollsintresse så kollade jag matchen Sverige-Schweiz igår. Började gråta direkt när de sjöng nationalsången 😂 Sen satt jag och skrek mig igenom hela matchen i stil med “Täck honom på kanten!” och “Jobba hem!” Vem fan är jag? 😂 😂

  Reply

  • H

   |

   Kan så relatera till detta haha. Noll fotbollsintresse men ändå satt jag där i soffan och skrek som om jag vore expertkommentator. Vet inte om jag gillar den här nya sidan av mig haha.

   Reply

 • Sofie

  |

  Googla knivlisa + sömnprat och läs alla gamla konversationer hon haft med sin man som pratar i sömnen. Är det roligaste jag någonsin läst.

  Reply

 • Sofia

  |

  Jag hade inspelningsapp för mitt sömnprat också ett tag. Slutade av oklar anledning (för läskigt? Skaffade kille?). Anyhow. Det roligaste var att jag tydligen hade väst “Harry Potter” på någon brittisk engelska a la Voldemort. Hade haft HP-maraton dagarna innan…

  Reply

 • Sophie

  |

  Min sambo pratar i sömnen. Roligast var för några år sedan när han satte sig käpprakt upp i sängen och högg tag i mig, spände blicken i mig och sa gravallvarligt: “Pingviner gillar inte när man kokar dem.” Sen la han sig ner och sov vidare. Kände mig som ett levande frågetecken i någon minut innan jag började asgarva, haha.

  Reply

 • Helen

  |

  Tack för tips om Spöktimmen, sträcklyssnade på avsnitten om konspirationsteorier idag! Finns det fler liknande? Otroligt spännande ju! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag vet faktiskt inte! Skulle också vilja ha tips 🙂

   Reply

 • Sandra

  |

  Apropå sömnprat. Min sambo pratar i sömnen ibland men då på finska så jag förstår oftast inte så mycket. Men det var en gång jag vaknade av att han hade huvudet över mitt, stirrade på mig och log. Tänk Jack Nicholson och ” heeere’s Johnny!”. Jag, helt yrvaken, frågar “vafan håller du på med?”, vänder mig om och somnar om. Nästa morgon smsar jag honom från jobbet och frågar vad han höll på med inatt. Han undrade vad jag syftade på och jag berättade. Han hade ingen aning om vad jag pratade om.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv