Vecka 27

Jag hade tre önskningar förra veckan. Att Sverige skulle vinna sin match (och Tyskland förlora sin), att min kusin skulle föda och att vi skulle boka vår semesterresa. Och vet ni! Allt gick i uppfyllelse! Visserligen inte riktigt den sista punkten eftersom vi inte bokat något än, men nu vet jag vilka veckor jag ska ha semester i alla fall, så jag är halvvägs dit. Det blir sista veckan i juli och de två första i augusti.

Denna vecka händer massa kul saker. Fotboll på tisdag, ett event på onsdag och nu efter jobbet ska jag hämta min nya kamera som jag beställt. Eftersom vi har sommarpaus med podden nu har jag nästan en extra dag och massa tid över. Kanske ska använda tiden till att skriva något kul blogginlägg? Men främst ska jag fortsätta njuta av supersommaren som Sverige levererar. Good times ☀️

 

99 gillar

Comments (2)

 • Robert

  |

  Typ så. 😉

  Reply

 • Jessika

  |

  Men gud vad härlig bild!! 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv