Follow my blog with Bloglovin

Lördagssnack

Som jag har skrattat åt era sömnprat-kommentarer. Så lustigt! Jag ska lätt ladda ner den där inspelningsappen och se vad vi egentligen säger till varandra på natten. Lite skräckblandad förtjusning det där. Tänk om vi säger något läskigt?

På tal om kommentarer har jag bestämt mig för att i fortsättningen publicera alla kommentarer som Anders Uhrbom, mannen som var åtalad för olaga förföljelse mot mig, skriver. Så om ni ser några konstiga kommentarer vet ni vem det är från. Så nu är det fritt fram Anders! Efter att ha ignorerat dig och aldrig publicerat någonting på tio år tänkte jag prova detta istället. För du slutar ju aldrig kontakta mig.

Till något roligare. Just i detta nu följer vi matchen mellan Frankrike och Argentina. Skoja vilken match? I skrivande stund är det 4-2 till Frankrike och jag har en lycklig F bredvid mig. HEJA.

 

F hade köpt fransk cider till matchen. Mycket viktigt : ))

 

111 gillar

Kommentarer (60)

 • Hanna

  |

  Heja dig! Släpp fram nöten i solen så får alla se vilken jordnöt han är.

  Ser framemot rapporter om sömnpratandet 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Krukan! Jag behöver den. Var kan jag hitta en likadan? =)

  Svara

  • Egoina

   |

   Krukan är från Åhléns och stället som den står i från Ikea ?

   Svara

 • Julia

  |

  You go girl! Kämpa emot och låt ingen trycka ner dig <3

  Sjukt han fortfarande håller på, något galet måste de vara med honom

  Svara

 • Robert

  |

  Kan meddela F att det blev 4-3 tillslut. Tänkte att han kanske inte vet, f-f-fast m-möjligt att han gör det. 😉

  Svara

 • Michaela

  |

  Jag laddade ner appen för min man pratar i sömnen, men när jag skulle lyssna på det på morgonen och hör mig själv viska ”vem är det?”, så fick jag panik och avinstallerade.

  Till mitt ex hade jag en gång sagt ”om du så mycket som kröker ett hårstrå från mitt huvud ska jag döda dig” samt ”ta bort ditt blåta ollon från mitt huvud”. Så jag verkar också ha skoj på nätterna!

  Svara

  • Malin C

   |

   Hahaha fy så obehagligt!! Men skrattade sönder mig på sista ?

   Svara

 • Lina

  |

  Men alltså fyfan vad den där Anders är sorglig. Jävla jävla as.

  Svara

 • anonym

  |

  Va har du fortfarande honom efter dej. Inte klokt. Jag haft det med men nu det är lugnt. Kram. Alltså en annan person.

  Svara

 • Johanna

  |

  ????

  Svara

 • Sara

  |

  Vilken sorglig människa som inte kan lämna dig ifred

  Svara

 • Erika

  |

  Meeeeeeen suck, hatar folk som inte kan ta en hint………..

  Svara

 • EnriquePeñaNieto

  |

  kontakta dig?du fått det om bakfoten jag vill inte ha me dig att göra,

  jag vill att du slutar publicera mitt namn för det är på gränsen till förtal som du kan göra dig skyldig till om du vet vad förtalsbrott är, låt mig upplysa dig

  Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon, som typiskt sett räcker för att utsätta personen för andras missaktning.

  vilket är exakt det du håller på med.

  sluta med det bara så slutar jag skriva till dig.

  det är det enda jag vill, sluta dra upp mitt namn hela tiden.

  är det för mycket begärt eller skall ja kontakta polisen nu istället?

  bara sluta så slutar ja skriva. ok.

  det är exaxt va du gör förtal.

  om dina fans läser detta, ja vill inte ha me dig att göra, jag vill inte ha kontakt me dig, jag vill aldrig se dig, jag vill bara du slutar skriva mitt namn och ta gärna bort dom inläggen du gjort som står om mig.

  det är enda anledningene varför ja skriver, att få dig att sluta me det för det är olagligt det du håller på med.

  bara sluta regina för det är inte ok. snälla. slutar du så slutar jag. deal?

  Svara

  • Sara

   |

   Ojdå blev han lite spak nu månne? Du måste ha stora problem med dig själv…

   Svara

  • Emmy

   |

   Sök hjälp, idiot.

   Svara

  • Ellie

   |

   Men Anders sluta kommentera hennes blogg så slipper du ju problemet?? Och nej det är inte förtal. Juridiska dokument kring sådana brottsmål är offentliga uppgifter så alla kan läsa vad som hände under rättegången mellan dig o Regina. Pucko.

   Svara

  • Pauline

   |

   Sluta skriva till henne så ska du se att ditt namn slutar spridas.

   Svara

  • Sandra

   |

   Döh, det är också olagligt att förfölja folk. Det märkte du kanske med tanke på rättegången. Lägg ner.

   Svara

 • EnriquePeñaNieto

  |

  bara lämna mig i fred regina. lämna det bakom dig och sluta dra upp mig hela tiden.

  ja kan mycket väl anmäla det du gör till polisen men ja kommer inte göra det, jag orkar inte me sånt.

  jag vill bara att du slutar

  men du vet mycket väl vad förtals brott är.

  Svara

  • Sara

   |

   Det är inte mer än rätt att hon skriver ut ditt namn. Lägg ned och sök vård i stället!

   Svara

  • Ellie

   |

   Men bara sluta kommentera Anders! Häng på flashback istället kanske?

   Svara

 • EnriquePeñaNieto

  |

  du ser nån har redan kallat mig för ett jävla as, att ja e sorlig.

  nån Lina

  är inte det att utsätta mig för andras missaktning.?? den där Lina känner inte mig.

  hon tror bara på det du skriver. pga dig kallade hon mig ett jävla as och sorglig.

  kom ihåg det. på ditt samvete

  Svara

  • Ge dig av Anders

   |

   Men det är ju du som skriver här? Det är ju inte Egoina som skriver till dig. Så ge dig av.

   Svara

  • Camilla

   |

   Hej Anders Uhrbom! Du är sorglig!

   Svara

  • Emelie

   |

   Du är sorglig. Mycket sorglig.

   Svara

  • Sara

   |

   Sluta vara en sån sorglig människa och skaffa dig den hjälp du behöver

   Svara

   • Sarah

    |

    Sök hjälp, du är inte frisk Anders. Mycket sorligt beteende.

    Hejja dig Regina<3
    Du ska fö se att det löser sig, vi är här fö dig.

    Svara

    • Egoina

     |

     <3

     Svara

  • Lina

   |

   Ett sorgligt litet as. Ojojoj

   Svara

  • Jossan

   |

   Anders, det är du som trakasserar Regina, Du har plågat henne så pass mycket att hon drog detta till rättegång. Där hon är offret och du är den anklagade. Det är DU som skriver till henne, inte tvärtom.

   Sök hjälp för helvete.

   Svara

  • Fanny

   |

   Om du bara ger fan i henne så löser det sig. HUR svårt ska det vara? Så jävla creepy att du inte kan fatta att hon inte vill ha med dig att göra. Har du testat att söka hjälp för ditt beteende?

   Svara

  • Veronika

   |

   ”Oj, någon har kallat mig ett as!”
   Kanske dags att stanna upp och faktiskt inse att det inte är hela världen som är emot dig, utan att du faktiskt är ett jävla as. Du kan försöka vrida det till att det är synd om dig.
   Att du fortsätter komma in, att läsa och kommentera och sen säga att det är din rätt.
   Nej, det är det inte. Att du har dragits till rätta för ditt sjuka beteende säger en del om det.

   Du är fullkomligt oönskad här. Sen kan du köra ditt patetiska försvarstal och hur synd det är om dig. Lägg ner. Börja samla på frimärken istället. Försvinn.

   Svara

  • M

   |

   Vadå anmäla för förtal? Det är ju DU som är dömd så A D I O S! Ring eller gå in på 1177.se! De kan säkert hjälpa dig (((((((:

   Svara

 • S

  |

  Efter att min hjärna gjort språnget Frankrike -> franska -> andraspråk -> plugga språk i skolan ploppade en fråga upp i mitt huvud; Vad läste du för språk i skolan? Mer än engelska alltså. Jag läste tyska i 4 år och kunde ha konversationer med tyskar men minns idag inte mer än ca 20 ord… Läskigt hur en hjärna fungerar, och inte!

  Svara

 • Sara

  |

  Men shit vad läskigt med kommentarerna ovan. Han förstår ju uppenbarligen inte vad han gör. Förstår att det måste vara grymt obehagligt! Går det inte att anmäla på nytt?

  Svara

  • Lena

   |

   Ja precis, kan du inte anmäla honom på nytt?
   Stackars dig! Kan du be om hjälp från någon kvinnorättsorganisation kanske? Eller kontakta pressen? Jag bor inte i Sverige så vet inte hur det fungerar.

   Svara

 • Malin C

  |

  Älskar att palettisarna fick vara med och heja på Frankrike. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja såklart! Dom är med på allt mina bebisar ??

   Svara

 • sandra

  |

  kan bara tänka mig hur frustrerad du måste vara på den där stalkern..
  jag blir irriterad av hans kommentarer. Vill bara skaka om honom och skrika ”SLUTA SKRIV NÅN JÄVLA GÅNG!”

  Svara

 • EnriquePeñaNieto

  |

  ay Dios mio! va jobbig du är ja vill inte ens kontakta dig.

  jag vill inte ens skriva här, ja vill bara du slutar skriva mitt namn.

  Jag vill inte ens va på denna sidan. det är ju du själv som orsakar det.

  ja har väl rätt att be dig ta bort uppgifterna om mig i dina inlägg.

  men du verkar inte fatta

  sovgott.

  Svara

  • Kattis

   |

   Men Anders Uhrbom. Om du inte vill se Regina är det bara att sluta klicka sig in här. Sluta skriv till henne. Du har rätt att be henne ta bort ditt namn, men hon måste inte göra som du ber henne. Du har satt dig själv i den här situationen. Det bästa du kan göra nu är att suta så att ditt namn inte förekommer fler gånger än det redan gör.

   Svara

  • Katta

   |

   Klassisk kommentar från en förövare-det är du själv som orsakar det!

   Fy fan.

   Hoppas att du inte har sovit gott.

   Svara

  • S

   |

   ”Jag vill inte ens kontakta dig” nej men GÖR INTE DET DÅ. Så himla svårt är det inte. Det är ingen som tvingar dig att gå in på Reginas blogg och skriva till henne. Du lider uppenbarligen av vanföreställningar, sök hjälp.

   Svara

  • Josefin

   |

   Anders för helvete.. Om du inte vill kontakta Regina, gör inte det då!
   Du har själv orsakat det här genom att inte låta henne vara ifred.
   Sluta klicka in på hennes blogg och sluta kontakta henne, så ska du se att ”problemet” försvinner!

   Svara

 • Lizette

  |

  Usch, jag brukar inte kommentera men den där Anders Uhrbom är verkligen i behov av hjälp. Jag kan bara tänka mig hur mycket hans familj och andra nära (om han nu har några sådana, kan tänka mig att en sån här människa är helt ensam) skäms. Du är så stark Regina som klarar av det här, fy fan. Han är patetisk!

  Svara

 • Emma

  |

  Hej alla fina som stöttar Regina. Kan vi inte komma överens om att inte kommentera Anders inlägg överhuvudtaget? Ignorera och kommentera Reginas inlägg istället. Vi kör lite ”syns inte – finns inte”. Tror bara han får kickar av att vi kommenterar. Så kollegtiv utfrysning! All kärlek till dig Regina

  Svara

  • Fanny

   |

   Är ju det Regina försökt med i massvis av år utan effekt. Idioten fortsätter.

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja precis. Jag har totalignorerat i 10 år och varken svarat eller publicerat. Det hjälpte inte. Förhoppningsvis skäms han nu när andra ser hur han beter sig.

    Svara

    • E

     |

     Usch, fy fan. Läser du alla hans kommenarer? Det måste vara jättejobbigt.
     Jag har också en stalker(svårt psykiskt sjuk& missbrukar). I veckan var han utanför min bostad och försökt ta sig in(igen). Tack och lov var jag inte hemma. Vet inte vad jag ska göra. Känns som jag testat allt, precis som du skriver du har gjort. Håller tummarna för att idioterna som förföljer oss ger upp snart!

     Svara

 • Milissa

  |

  You go girl. Vi backar dig Regina <3

  Fuck Anders Uhrbom. Segt om din arbetsgivare (om du har någon) skulle se vad du håller på med. Om man bortser från allvarligheterna i det du gör, och ser till något otroligt banalt i det hela så är nog inte en stalker särskilt bra för något yrke. ?

  Svara

 • Milissa

  |

  Vore skoj om du skulle publicera ett inlägg där du berättar om dina ”små mål-lista” vilka du har utfört och hur de påverkat/påverkar ditt liv. T ex köpa lgh i centrum. Satsa på förhållandet med F (utan att säga vad era svårigheter var).

  Kan nog peppa fler skapa såna listor! Jag går en sån varje år faktiskt. Skriver ner på papper och har i nattduksbordet. Läser ibland och påminner mig själv. 2016 satte jag alla, men det är också enda året ??‍♀️?

  Svara

 • Elli

  |

  Ja den där Anders Uhrbom verkar ju inte frisk! Han borde ju förstå att om han bara slutar kontakta Regina så upphör allt och de kan gå vidare med sina liv men han verkar ju ha en sjuk besatthet? Hoppas han får hjälp <3

  Svara

 • Camilla

  |

  Du hade kunnat i samband med detta gå ut med att du nu anställt en för att moderera och godkänna kommentarer? Du behöver ju inte göra det på riktigt, men bara låtsas att du har någon till det. Om Anders då tror att du aldrig kommer läsa hans kommentarer så kanske han slutar. Ett tips bara, kanske du inte ska publicera min kommentar om det är något du vill överväga i framtiden

  Svara

 • Aldona

  |

  Fy vilken obehaglig människa ?
  Hoppas det funkar och att han slutar!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Heja dig Regina!❤

  Svara

 • Carolina

  |

  Tänkte skriva hur fint den där växten tar sig och kanske snart har sticklingar (yeay), men kom av mig med en klump i magen av den där idioten som skriver till dig. Vet att han kontaktat dig typ sedan start och det är bra att du publicerar hans ord. Nu har du ju öppna bevis varje gång han skriver och allt offentliggörs. Usch, vidriga typer!

  Svara

 • Fanny

  |

  Komiskt att han är med i en Facebookgrupp där man bland annat är emot dålig kvinnosyn.. Anders hur kan du inte skämmas?? Sluta trakassera Regina och gud vet vem mer du trakasserar. Fatta vinken, Regina vill inte ha något med dig att göra, sök hjälp 🙂

  Svara

 • Lisen

  |

  Kram Regina!
  Vi är på din sida i det här!

  Svara

 • Sarah

  |

  Hej. Jag är jurist med specialinriktning på straffrätt och jobbar nu på domstol. Kan meddela att det Regina har skrivit om fallet verkligen inte uppfyller rekvisiten i förtalsbrottet. Däremot får man ta sig en funderare om det inte snart blir lämpligt att göra en ny anmälan mot Anders.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv