Follow my blog with Bloglovin

En tisdagslista

 

Något som borde uppfinnas?

– M&M med salta jordnötter. Skandal att det inte redan finns? Tror det hade blivit topp tio på bästa godis genast.

 

En konstig vana du har?

– Hmmm kanske att jag ibland stoppar in mina hörlurar när jag pendlar utan att lyssna på något. Använder dem som öronproppar typ. Tips tips.

 

Har du någon supertalang?

– Ja! Jag är utomordentligt bra på att gissa var mat är från. Är särskilt duktig på chips och kakor. F brukar leka detta med mig. Han tar fram en förpackning och så ska jag gissa var den är från och jag har typ ALLTID rätt. Så knäppt ändå? Dessutom: en gång fick jag gissa på vilken smak på chips som är mest populär i olika länder. ÄGDE den leken. Alla rätt.

 

 

Vad är ditt stjärntecken?

– Vädur. Egenskaper som jag tycker stämmer in på mig: energisk, effektiv, självsäker, positiv, känslosam, passionerad, entusiastisk, saknar tålamod. Egenskaper som jag inte tycker stämmer: dominerande, lätt för att vara otrogen (wtf??), egoistisk, aggressiv. Tror med andra ord nästan bara på de positiva sakerna om mitt stjärntecken : ))))))))))

För övrigt älskade jag att vara vädur när jag var liten eftersom jag var först när man skulle läsa horoskop. Fick aldrig vara först annars.

 

Något som är vardagslyx för dig?

– Grädde i kaffe. Det är kanske det bästa jag vet. Eller helst kaffedrinkar, men det kan man inte gärna dricka varje dag. Mmmm spritsmak och grädde.

 

Tre saker du tycker är läskigt?

– På tal om grädde tycker jag att det är läskigt att vispa grädde med elvisp. Jag funderar hela tiden som vad som hade hänt om jag stoppat in fingret i vispen. Antagligen inte något bra. Eh. Vet inte varför det är nästan hypnotiserande? Känns som att jag är på väg att göra det ibland.

– Köra på motorväg. Men även att åka faktiskt. Håller alltid superkoll på trafiken framför och är livrädd att det ska ta stopp och att vi ska bli påkörda bakifrån. F brukar skämta om att han egentligen inte behöver titta när han kör bil. Jag är hans ögon. Eller nä jag är ALLAS ögon i trafiken. Jag ser allt och mycket mer.

– Sjukdomar. Särskilt cancer, kroniska sjukdomar och resistenta bakterier. Fy och usch och blä.

 

 

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vad hade du valt?

– Det här har jag funderat orimligt mycket på genom mitt liv. Jag har tidigare tänkt tacos, eller kanske spagetti och köttfärssås. Men idag skulle jag nog svara grönsakssoppa. Det hade varit tråkigt (fast vilken maträtt är inte det när den äts vareviga dag), men jag tror inte att jag hade blivit lika spytrött på det som exempelvis tacos. Tror ändå jag hade kunnat äta grönsakssoppa varje dag.

 

Ser du fram emot något idag?

– Ja! Frankrike spelar match klockan 16.00 (är mest pepp på det eftersom F är) och Island spelar klockan 20.00. Ska bli kul! Såg ni Iran-Portugal igår btw? Sjukaste matchen ever.

 

Det var alla frågor jag kom på for now. Hörs sen. Puss och hej.

 

80 gillar

Kommentarer (39)

 • Emma

  |

  Haha men m&m med jordnötter finns väl i typ varje butik? 🙂 eller vill du att de ska var ännu saltare?

  Svara

  • Egoina

   |

   Finns det? Nä? Jordnötterna i M&M är väl osaltade? Men ja, gärna mer salt tack ?

   Svara

 • Frida

  |

  Haha, brukar känna som du med elvispen fast med handbromsen i bilen. Får typ någon idé om att jag ska lägga i den när jag kör. Som tur väl är är det inget som kommer hända, så var lugn allihopa ?

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHA samma här!!

   Svara

  • Jenkan

   |

   Typ samma sak här också, jag är helt övertygad om att jag kommer hoppa ner för en bro om jag går på den. Måste alltid gå så långt ifrån kanten som möjligt… ?

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha men gud, vad är fel på oss? Tänker också så. Eller typ när jag väntar på tåget och tänker att jag ska hoppa framför det. Blir rädd för min egna tankar…

    Svara

  • Sanna

   |

   Hehe en som jag pluggade med hade tvångstankar om att öppna bildörren i farten, men hon gjorde det aldrig ?

   Svara

  • Sara

   |

   Haha jaaa det och även att lägga i ettans växel när jag typ kör 110 på motorväg. Skulle ju aldrig göra det men denna sjuka tanke sitter fast i huvudet.

   Svara

 • Robert

  |

  1. Jag är våg 2. Jag hoppas Island förlorar. De spelar ju sååå tråkigt. 😉 Puss, puss! 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Våg = diplomatisk tror jag, sen går man in i ”Islands-bloggen” och hoppas att Island förlorar. 😉

   Svara

 • Jessica

  |

  Jag brukar tänka att jag ska lägga i backen när jag kör bil. Kasta ner mobil/hemnycklar/bilnyckel i en sådan där vattenbrunn i marken. Kasta ut samma saker från bussen/tunnelbanan/tåget. Slå nån på käften helt oprovocerat när jag går på stan. Skulle givetvis aldrig göra något av ovanstående så blir nästan lite rädd för mina tankar. Flög för ett par veckor sedan och satt vid nödutgången. Tänkte en miljon gånger att NU öppnar jag dörren! Gjorde givetvis det inte.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Har också haft samma tankar vid nödutgång. Det här med att slå till folk, jag tänker ibland när jag går förbi barn med glass att jag ska sparka bort deras glass ?

   Svara

  • H

   |

   Jag har lagt i backen av misstaget när jag körde. Tänkte lägga i 6-växeln av ren vana, bara det att bilen hade 5. ?
   Men det hände absolut ingenting, gick inte att lägga i den, tog bara stopp.

   Svara

 • Smilla

  |

  Tips Tips, Stoppa INTE fingrarna i elvispen. Jag gjorde (av misstag då) och två fingrar gick av, senor & nervtrådar. Jippi ? Klantarsel kallas jag numera??

  Svara

  • Egoina

   |

   ??? Fy så hemskt! Hoppas de kunde laga dig ?

   Svara

 • Lisa

  |

  Du är så fin! ❤ alltså hjälp! Jag beställde en korallfärgad blus som jag fick hem idag och den är så snygg men väldigt genomskinlig! Vad fasen ska jag ha under den? Är liksom ingen person som enbart går ut i bh under haha. Testade med svart linne men det såg förjävligt ut! Ska jag ha vitt eller beige? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa prova vit eller beige! Eller korallfärgat linne om du mot förmodan har ??

   Svara

   • Lisa

    |

    Tyvärr inte! Men får ta mig till Twilfit och fråga dem om beige eller vitt under! ?❤

    Svara

 • Des

  |

  Jag fastnade med håret i elvispen när jag var yngre. Ej kul ? Äger ingen elvisp idag pga detta trauma ? Vispar för hand!

  Svara

  • Johanna

   |

   Jag med! det var fruktansvärt! Visparna var helt krokiga och förstörda och fulla av hår, och min skalp oändligt öm. Jag vågade inte vispa på många år, och om jag vispar idag så lutar jag mig aldrig framåt, även som korthårig. TRAUMA. Min syster och jag skrek så högt att hennes kille kom utspringandes från badet, helt näck! Också det ett trauma, haha.

   Svara

 • Sara

  |

  Vet inte om de finns i Sverige, men det finns M&M med jordnötssmör istället för hela jordnötter.
  De är mer salta tycker jag och väldigt goda 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Sara

  |

  Inte varit lätt att vara iranie det här VMet… satt i tårar både i matchen mot Spanien och Portugal hahah, sista minutrarna mot Portugal va jag påväg att Svimma. Helt förstörd hahah.

  Svara

 • L

  |

  Som ”Des” kommenterade så har jag hört att en bekant fastnade med håret i elvispen när hon var liten. HUR LÄSKIGT OCH ONT? Det gör ont i hela min kropp, tänker bara på den här videon som cirkulerade nyss när någon skulle äta majskolv på en borr som snurrade samtidigt men en del av håret fastnade och rycktes av så hen blev HELT kal på huvudet på det stället. Kan knappt tänka på det 🙁 samtidigt som jag blir lite lite nyfiken kring vad som händer sen med huden; börjar den blöda sen? Hur öm blir man? Växer håret nånsin ut där? Usch… haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja Fyfan! Minns också det klippet ?

   Svara

 • Emma

  |

  En familjemedlem lyckades fastna i elvispen när hon skulle sätta dit / lossa visparna och lyckades starta den av misstag. Resulterade om jag inte minns fel i ett brutet finger, det var rejält svullet och blått iaf

  Lärdom: dra ur sladden när man tar i visparna

  Svara

 • Emma

  |

  M&M med salta jordnötter vore geni ❤️ Tills dess kan jag rekommendera M&M med jordnötssmör, inbillar mig att det är lite salt i dem ?

  Svara

 • Aldona

  |

  Tycker absolut inte du ska testa stoppa fingrarna i elvispen ? men kan förstå att det är intressant att veta vad som kan hända!??

  Svara

 • Fredrika

  |

  Tänker också otroligt ofta på vad jag kunde äta varje dag resten av livet. Just nu tänker jag sushi eller nachos med ost. Fast tror det kunde vara bäst med potatismos och köttbullar med sallad till så kan man alltid variera med att äta nåt av dem om man tröttnar.

  Svara

 • Mikaela

  |

  Har precis samma vana som dig med hörlurarna. ?
  Tycker det är skönt att kunna ”stänga in” sig i sin egna värld men samtidigt ändå kunna ha koll på omvärlden. Konstig mening.. Men du kanske förstår ändå. ?
  Kan inte åka buss eller tåg utan hörlurar längre… ?

  Svara

 • Linda

  |

  Jag har också såna tankar om att hoppa när jag står på en bro eller vid någon avgrund. Det riktigt ilar i magen och pirrar i fötterna då. Och, det är ju egentligen nåt annat, men jag ser framför mej hur hundar attackerar mej när jag passerar dom, framförallt om det är små hundar. Fast jag inte egentligen är rädd för hundar.
  Men det värsta är att nu sen jag har barn så ser jag mej själv kasta dom mer från broar, tappa dom, störta med dom i armen nedför trappor, putta dom nerför trappor och och och
  Hemskt! Men min mamma säger att det är normalt ?

  Svara

 • Sigg

  |

  En gång var jag sjukt smart och tänkte att jag kunde vispa med handvisp samtidigt som elvispen för att vara extra effektiv;). Den snurrade sig rätt bra runt elvisparna haha… glad att det inte va mitt finger. Min syster tyckte detta va fruktansvärt roligt….?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ??

   Svara

 • Mici

  |

  Alltså DITT HÅR!! Så himla himla fint.
  Försökte komma på något mer art skriva så jag inte kändes så ytlig, men nej. Det var det jag tog med mig från det här inlägget ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack ❤️

   Svara

 • Aw

  |

  Hur vet man att man är självsäker? ?

  Svara

 • Amanda

  |

  Tänkte på dig när jag såg detta i matbutiken: Exotic snacks jordnötter med smak av havssalt och karamell! som M&M med salta jordnötter 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv