Follow my blog with Bloglovin

Flower power

Hejsan hoppsan! Hoppas ni hade en fin midsommar igår! Det hade jag. Har dock sovit väldigt dåligt. Vaknade klockan 05.00 inatt och kunde inte somna om. Började googla saker och läste på om det engelska kungahuset, hur man skötte sin hygien förr och personerna i Jersey Shore. Spridda skurar där. Sen fick jag plötslig akutångest över typ allt dåligt jag någonsin gjort och kände mig som världens sämsta människa. Heh.

I alla fall. Vi kan väl kika på hur jag såg ut igår tänkte jag:

 

Det var väldigt kallt igår, men jag hade tur eftersom jag beställde denna klänning nyligen. Med långa ärmar och lite längd fryser man ju inte lika mycket. Alltså kunde jag ha klänning på midsommar trots allt. Win!

 

Den är från NA-KD och ni hittar den här. Skorna är från Tommy Hilfiger.

 

Som F mobbade mig när han tog denna bild. “SLUTA STRÄCKA FRAM BENET HELA TIDEN DET SER HELT STÖRT UT”. Haha. Jag som bara ville visa upp slitsen ju : ((

 

Mer om min midsommar senare. Nu ska jag åka och träffa min mamma för en bit mat i solen (ja, för idag passar det tydligen med sol).

 

98 gillar

Kommentarer (4)

 • Aldona

  |

  Fin du är! ☺️ Ha en underbar fortsättning!

  Svara

 • Robert

  |

  Hejsan hoppsan! 😀 Inget större midsommarfirande här. Lite mat hos mina föräldrar och sen lite fotboll. 😉 Duger bra det också. 😛 Såg jättesnyggt ut där förresten. 🙂

  Svara

 • Carro

  |

  05.00 inatt, eller morgonen? När övergår natten till morgon? Tänker att klockan 06.00 är det såklart morgon, men tror vissa skulle kalla 05.00 för morgon också ??

  Svara

 • Sally

  |

  Ville bara säga att det känns så oerhört skönt att höra att någon annan oxå har dem där ångesttankarna. Jag brukar med vakna mitt i natten för att gå igenom alla stunder då jag betett mig illa eller gjort dåliga val. Känner mig då oxå som världens sämsta människa. Det är skönt att veta att jag inte är ensam med dem tankarna och ångesten. Tack för att du delar med dig av det.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv