Frågor & svar

Jag förstår helt och hållet om det inte är något du vill gå in på, men nyfiken som man är måste jag fråga. Skulle du inte kunna berätta lite om hela F-situationen (eller vad tusan man ska kalla det) ? Så härligt att se att ni verkar ha hittat tillbaka till varandra <3 (eller ni kanske aldrig inte va med varandra?) Som du nog märker är jag lite smått förvirrad över vad som hänt (eller inte hänt), så jag skulle bli glad om du vill dela med dig. Om inte så är det som sagt så himla roligt att saker ser ut att ha löst sig! Kram

– Jag förstår att ni är nyfikna och ville ge er ett stort tack för att ni varit så respektfulla vad gäller hela situationen. Jag/vi har fått hantera det här utan att någon “krävt svar” och det är jag glad för <3. Förstår dock som sagt att det har varit förvirrande. Det har det varit för mig med. Men de senaste månaderna har det känts bra och vi har kommit över det som hände. Jag är ju en person som styrs av känslor och har velat skrika ut det till er länge nu, haha. Men tycker ändå att det har varit viktigt att vi får ha vår relation för oss själva. Kanske kan jag berätta mer om vad som hände längre fram eller kanske inte. Jag får se. Eftersom det inte bara rör mig själv väger jag mina ord noga.

 

 

Så glad för dig och F <3 Att du vågade köpa lägenhet med! =) Känns som att du verkligen tar för dig nu och styr ditt liv dit du vill styra det och inte låter det hända dig bara!! KÄRLEK.

– Eller hur! Är så glad att jag bestämde mig för att sluta vara ett “offer” och gå och vänta på saker och istället tog tag i mitt liv och vad jag vill! Både vad gäller lägenhet och annat. Tack snälla <3

 

Jag blev så himla besviken när så många influencers förnyade sina avtal med DW i år. Det är ingen hemlighet att folk är skittröttta på dem.. även här, när egoina till och med hade lite glad ton när sista inlägget för 2017 kom och hon bara ”jaja men nu är de slut i alla fall” (parafraserar) så trodde jag faktiskt inte att det samarbetet skulle komma tillbaka. Scrollar förbi med en gång på dw inläggen..

– Jag förstår att de syns på många ställen (upplever dock inte riktigt det så själv eftersom jag inte följer så många bloggar och alltså inte möts av reklamen så ofta) och att det kan bli mycket. Men liksom, det är ju inget dåligt företag? Varför gör det något egentligen? Det är ingen hemlighet att det är reklam som får medier att gå runt och jag förstår inte riktigt det här med att ”behöva tacka nej” bara för att reklamen finns på många ställen. Man blir ju inte sur över att tidningar eller tv-kanaler har samma reklam. Om jag ska vara ärlig gör det mig lite irriterad att det ses som ett negativt att ett företag marknadsför sig på många ställen i sociala medier. Är inte det positivt? Är det inte bra att ett företag förstått sociala mediers kraft och stöttar (främst) kvinnligt företagande? Heja det tycker jag!  Men jag förstår ändå poängen med kritiken då det ju i sociala medier mer är som en “personlig rekommendation” och att det känns mer genuint om inte absolut alla skriver om det. Det blir ju exempelvis konstigt när personer skriver att de ääälskar DW och sen aldrig någonsin har på sig en DW-klocka i andra sammanhang.

Jag valde att tacka ja dels för att jag på riktigt gillar klockorna (bär DW ofta) och för att de vill signa upp för ett helt år på en gång. Det handlar alltså om väldigt mycket pengar och det känns idiotiskt för mig att tacka nej till det när jag 1) inte vet hur året ser ut än och såklart vill ha ”säkra pengar” och 2) verkligen på riktigt gillar företaget/klockorna.

Men jag har lyssnat på er kritik och bestämde mig därför för att mina samarbeten med DW detta år skulle bli mer kreativa och ha mer innehåll än att bara visa upp klockor och det ska jag försöka hålla i den mån jag kan. Så jag hoppas att ni kan förlåta mig med tanke på det. Annars kan man ju scrolla och vara glad för att reklampengarna gör att jag kan skriva andra inlägg 😉 Kram <3

 

 

Jag råkade googla på din blogg när jag trodde jag skrev in adressen, men ja ja, ramlade i alla fall över det här: https://nouw.com/clarahenry/egoinas-32100490 Tyckte det var gulligt! Läser Clara fortfarande bloggen tro? Och 79 läsare fick hon tack vare dig minsann! Undrar vad du skrev i inlägget, den länken funkar inte längre. Minns du?

– Men gud så gulligt! Vad glad jag blir 🙂 Tyvärr minns jag inte vad jag skrev. Kul att hon blev så glad! Jag vet att Clara svarade i en intervju en gång att hon började blogga på grund av mig, för att hon tyckte min blogg var bra. Tänk på det ni! Ni har mig att tacka för Clara Henry! Haha 😉

 

Hur har det gått för dig med din vänskapsrelations som du beskrev för ett tag sen som att den skaver? Jag känner att jag har hamnat i en sådan fas med en nära vän själv, men tycker att det är väldigt svårt att veta hur man ska ändra situationen eller ta sig ur den ”onda cirkeln”… Vore intressant att höra hur du tänker!
Kram på dig!

– Jag pratade om det här med en (annan) vän och hon gav mig ett tips jag tyckte var bra och det var att jag skulle låtsas som ingenting. Jag skulle fortsätta höra av mig, fortsätta finnas där och fortsätta ge kärlek. Så det var precis det jag gjorde och nu känns det bättre. Vår vänskap är fortfarande inte som den var, men jag tror snarare att det handlar om saker som hänt i hennes liv än att det handlar om mig och så får det ju lov att vara. Men om det är så att det finns konkreta anledningar till att det skaver mellan dig och din vän tycker jag såklart att du ska ta upp det, men om det är som i mitt fall att det egentligen inte finns någon anledning och det mest är en känsla kan man ge det lite tid tycker jag. Fortsätt finnas där och ge kärlek och om det nu är något fel får kompisen faktiskt säga det. Hoppas det löser sig <3

 

 

Förlåt men jag undrar verkligen vad meningen att ta körkort är när du ändå inte vill åka till jobbet med bil? Slippa förseningar och sparar såå mycket tid!

– Fast det gjorde jag inte. Ännu mer förseningar på motorvägen tyvärr. Plus att tiden på tåget kan jag utnyttja effektivt 😊 Det är väl inte onödigt att ta körkort trots att jag inte kommer köra till jobbet? Tycker inte jag i alla fall.

 

Tjena! Har bara en liten fråga. Jag läser alltid din blogg på surfplattan och har oftast musik igång samtidigt. Sen tid tillbaka så startar ju reklamen på bloggen automatiskt, dels pop-up och dels reklaminslagen mellan dina inlägg. Då pausar musiken man lyssnar på, vilket är oerhört störande. Finns det något jag kan göra åt saken som du vet, eller får jag leva med det? 😘

– Jag förstår att det är störande och ni är många som har påpekat det här. Precis som du skriver beror det på videoannonserna. De som hostar min blogg jobbar med att lösa det och hälsar att det kommer bli löst, men de har inte en lösning riktigt än. Så håll ut! Den typen av annonser ger bättre betalt än vanliga (vanliga standardannonser ger väldigt dåligt betalt numera), så trösta dig med att det i alla fall är positivt för mig. Men som sagt, snart borde det vara löst. Kram!

 

94 gillar

Comments (19)

 • Elin

  |

  Gällande DW så tycker jag INTE alls att det är störigt på så sätt att jag blir irriterad på er influncers/bloggare/youtubers utan jag tycker nog snarare lite synd om DW som tjatar ut sitt eget varumärke.

  Reply

 • Linda

  |

  Jag jobbar hemifrån sedan flera år och tog ändå körkort för ett år sedan. Att kunna storhandla är ju guld! Förresten var det din blogg som hjälpte mig att må bättre när jag kuggade, haha. Läste ditt inlägg om det och bestämde mig för att sluta gråta, äta en delicatoboll eller tre, och ta nya tag nästa gång. Och det gick bra!

  Reply

  • Egoina

   |

   👏🏼😘

   Reply

 • Jessika

  |

  Alltså vad trög jag känner mig. Har inte fattat att det är annonser som gör att Spotify pausar när jag ät inne på din blogg 🙈

  Reply

 • Malin

  |

  Man kan ju hyra bil på semestern, skjutsa hem i andras bilar, hyra skåpbil till flytten, hjälpa till att köra när man åker långa sträckor med familjen/kompisar osv. Finns massor av andra användningsområden för ett körkort ju!

  Reply

 • Karolinas kaos

  |

  Jag störs inte alls av DW-reklamer heller, det är ju som du säger ett bra företag. Så länge reklam märks ut som reklam är det bara bra att influencers/bloggare kan tjäna på sina inlägg tycker jag!

  Reply

 • Katarina

  |

  Det som stör mig med t.ex. DW är att alla som gör reklam för dom gör det på samma sätt. Ett gäng bilder i lite olika vinklar, en blomma o för- eller bakgrund, samma ordval.. blir tokig på att se samma reklam hos alla. Det blir ju, som du säger, mer som en personlig rekommendation in en blogg och då är det störigt att det alltid ser likadant ut. Men man får väl tänka på det som en annons vid sidan av bloggen, som inte är lika störig när den är samma överallt.. men genuint känns det inte då. Det är samma med olika ljudboksföretag. Jag ser röööötttttt och spolar (i poddar och vloggar) förbi så snabbt att mina fingrar glöder. Det är ju en jätteöverdriven reaktion såklart, att se rött alltså, men det stöööör mig verkligen att det ska se likadant ut. Då kan man lika bra ha det på en annons som slås på mitt i vloggen/podden eller vid sidan/över bloggen haha.

  Nåja, skrev detta bara för att det kom upp. Annars scrollar/spolar jag ju bara. Tycker det är bra att du och andra kreatörer av olika slag kan tjäna pengar men kanske det kan bli mer…. kreativt.

  Reply

 • Robert

  |

  Klara frågor, klara svar, eller nåt åt det hållet. 😉

  Reply

 • Aldona

  |

  Blir inte alls störd av DW reklamerna men det är ändå kul att du tänker att du vill visa upp det på ett lite annorlunda sätt! Som någon skrev ovan så gör alla bloggare dessa reklamer så himla likt varandra, och det är inte så kul ☺️ Tycker också om deras klockor btw! Kanske därför jag inte störs av det så mycket🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

 • Elli

  |

  Ang DW har jag förstått att de dessutom samarbetar med en viss nazistisk bloggare, så om det är ett superbra företag är jag lite tveksam mot, skulle själv inte stötta dom pga just detta, däremot scrollar jag bara förbi när jag ser reklam för dom, precis som jag gör med all annan reklam jag stör mig på.

  Reply

  • Egoina

   |

   Va??

   Reply

   • Hanna

    |

    Lovette har skrivit något om detta på hennes instastorie. Jag förstod det som att det var en influenser som de haft samarbete med som hade lagt upp en bild när hon hade klockan på sig och att hon då hade en nazistsymbol tatuerad på armen. Lovette hade kontaktat DW som så att de skulle se över samarbetet eller något sånt..

    Reply

 • Eva

  |

  Tycker det är lite oförtjänt kritik ang DW, det är ju inte ditt fel att de samarbetar med så många 🤔 men sen vet jag inte hur det ser ut hos andra bloggare/influencers heller… det här är den enda bloggen jag följer 😁 så skönt att det löste sig för er förresten, vad det nu var som hände ❤️

  Reply

 • Malin C

  |

  Ni ser så fina ut ihop! <3

  Reply

 • ab

  |

  Jag känner lite tvärtom vad gäller reklaminlägg, att det hellre får vara ren reklam. Jag tyckte t.ex. att morsdagsinlägget var fint men att det typ drogs ner lite av att det var reklam men å andra sidan så hade du kanske inte haft frågestunden om det inte hade varit för att du försökte vara mer kreativ med dina DW-inlägg.

  Reply

 • Elin

  |

  Jag störs inte av reklamen med DW. Inte på det sättet att jag blir irriterad. Däremot så läser jag inte de inläggen. Kollar bara igenom dem. Mest för att jag sett såna inlägg så ofta vid det här laget och för att jag helt enkelt inte är intresserad av klockor. Jag äger inga armbandsur och är inte intresserad av att skaffa något heller. Men jag störs inte av det som sagt.

  Hade det varit återkommade reklam i samband med något jag är intresserad av, till exempel smink, så hade jag nog tyckt att det varit roligt. 🙂

  Reply

 • Ellie

  |

  Förstår att du vill hålla detaljerna i er relation privata men ååh man ÄR nyfiken haha 🙂 Jag tänker att ni kanske velat olika saker, du verkar så sugen på massa barn t.ex. och det vill ofta killar vänta med (för att se kan suck!)…. Skönt att se att du är glad iaf!

  Reply

 • Lovisa

  |

  För mig så hoppar inte ljudet på reklamen igång. Men det kanske är för jag läser genom mobilen? (Samsung)
  Det är ist en överkryssad högtalare å jag kan välja att klicka på ljudet, precis som på instagram

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv