Sallad och naglar

 

På bild är de två mest onödiga saker jag lägger pengar på varje måndag. Naglar och lunch ute. Med onödigt menar jag att det lätt vore en kostnad som jag skulle kunna skippa eller skära ner på. Men det är också de saker jag tycker är mest värt att unna mig. Blir så glad av att ha fina naglar och att äta god lunch kan ju vara höjdpunkten på dagen. Dessutom är det en bra ursäkt för att ta sig ut en stund när man jobbar hemifrån.

 

Tänkte köra på färg eller något annat kul, men körde naturella som vanligt. Jag tycker om att kunna måla dem utifrån humör och dessutom tycker jag naturella är så snyggt, speciellt när de är nygjorda. Det ser nästan ut som en fransk ombre.

 

Det blev asiatisk räka från Holy Greens (bytte ut paprika mot gulbeta). Att bo precis vid Holy Greens kan vara det bästa med hela min flytt. Haha. Åt framför Vänner och grät ner i min sallad. Det var avsnittet när Rachel får veta att hon är gravid. Har sett avsnitten en miljon gånger, men ändå blir jag gråtig.

Nu ska jag fortsätta packa, tvätta, fakturera och fixa med sånt jag behöver göra innan jag åker imorgon.

 

79 gillar

Comments (14)

 • Aldona

  |

  Tycker man med all rätt får unna sig ibland! Dina naglar är jättefina och salladen såg god ut!😁

  Reply

 • Johanna

  |

  Jag vill så gärna veta!!! Igår på instagram visade du upp en sallad och några pommes, var i hela friden köpte du den salladen? Såg såååå god ut! *dreglar*

  Reply

  • Egoina

   |

   På zabzi! Så bra ställe, men det dröjer alltid länge och maten är alltid kall…haha. Men gå dit och prova ändå. Salladen var ok, kan rekommendera deras kebaber 😊

   Reply

   • Robert

    |

    Var jag tvungen att kolla in kebabmenyn… Lite långt dock. 😉 😛

    Reply

 • Robert

  |

  Snyggt och smarrigt på samma gång. 😉

  Reply

 • Anna

  |

  Fast du köpte sallad idag med onsdag 😉

  Reply

 • ab

  |

  OT: Har sett jobbannons för en Friends, Gilmore Girls, Stranger Things pop-up i Stockholm i slutet av månaden.

  Reply

  • Egoina

   |

   😲😍

   Reply

 • Marie

  |

  Så snygga naglar, var gör du dem? Kram

  Reply

  • Egoina

   |

   Hos Maysa på Sakkra 🙂

   Reply

 • Elin

  |

  Läste ”Tänkte köra på färg eller något annat kul, men körde NUTELLA som vanligt”. Blev så besviken när jag såg att du inte hade nutellanaglar (vad det nu är?!). Tror jag är trött…hehe!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Hade varit grymt ju 😉

   Reply

 • Sandra

  |

  Tycker inte heller 88:an var så jätteimponerande. Vilket är konstigt då det känns som den haft med potential att smaka som glassen!

  Reply

 • Jennifer

  |

  Älskar att du är sånt stort Vänner-fan. Jag är det med och ser fortfarande vänner dagligen. Har sett ALLA avsnitt såååå många gånger. Alla tycker jag är knäpp. Men du förstår ❤️ haha! 😀

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv