En lördag i Köpenhamn

Onsdag måste vara den perfekta röda dagen. Tänk om vi alltid hade en ledig dag mitt i veckan och aldrig jobbade mer än två dagar i sträck? Vilken dröm. Jag har dock inte gjort så mycket idag. Är fortfarande utslagen av pollen, så jag har mest tagit det lugnt.

I lördags hade jag däremot en väldigt aktiv dag. Låt oss kika på den!

 

Vi åkte båt och tåg och sedan var vi i Köpenhamn!

 

Vi danskade till det ordentligt och slog till på tre smörrebröd och en öl för 75 kronor. F är så lycklig över att jag dricker öl nu. “Äntligen kan vi göra sånt här”, sa han nästan med en tår i ögat. Haha alltså. Hade jag vetat att det var så viktigt kunde jag ju börjat tidigare.

 

Sen blev det glass. Det här är nog den godaste mjukglassen jag ätit i mitt liv. Tog lakritsströssel som var i perfekt storlek och konsistens.

Vanligt strössel är ju som att tugga grus, vilket man ju gärna ändå gör eftersom att mjukglass utan strössel är det tråkigaste som finns. Men vet ni, den här mjukglassen var inte tråkig! Det är nog första gången jag inte slängt min glass direkt efter att strösslet är borta. Mja. Det berodde också lite på att det är den dyraste glassen jag någonsin köpt…hehe.

 

Efter att ha turistat runt lite kom F’s bror (som bor i Köpenhamn) och hämtade oss. Vi väntade i skuggan.

 

Vi åkte till ett utomhusbad och tittade på när hans syskonbarn badade. Det är bassänger som fylls upp av havsvatten. Så smart!

 

Sen åkte vi hem till dem en stund.

 

Och sedan begav jag, F, hans bror och hans brors fru oss ut på äventyr. Jag fick åka i den här lådan som hans bror byggt och fick sightseeing i Köpenhamn. Så kul det var. Vill också ha en sån här lådcykel. Fast är helst den som inte cyklar. Hehe.

 

F fick inte plats, så han fick cykla själv. Men han var glad ändå.

 

Vi åkte ut till Refshaleöen. Där var det en liten festival med livemusik och matstånd.

 

Vi tog ett bord och korkade upp lite bubbel.

 

Och pussades!

 

Jag åt en väldigt god burgare med sötpotatispommes och superstark chilidipp till. Var så hungrig att jag glömde fota : )) Jag blir så genuint lycklig när saker man beställer faktiskt är starkt på riktigt. Pratade om den där dippen resten av kvällen.

 

Sen drack vi upp, dansade lite stelt till musiken och cyklade tillbaka och åkte sedan hem till Helsingborg igen.

Så mysig dag! Vi borde åka till Köpenhamn oftare.

 

162 gillar

Comments (37)

 • Sara

  |

  Alltså det var jävligt längesedan jag blev så genuint glad av att se två personer jag inte ens känner tillsammans på bild (bilderna på dig och F). <33333

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Minna

  |

  Jag har egentligen inte alls med ditt och Fs förhållande att göra men ville bara säga att ni verkar väldigt lyckliga tillsammans nu, tänkte med tanke på att du påtalat en svacka tidigare. Ville bara säga att det gör mig som bloggläsare väldigt glad att se det 😁 ni är väldigt fina tillsammans!

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

  • Nina

   |

   Jag med 🙂 så glad! Och det ger mig hopp!

   Reply

 • Pia

  |

  det är så konstigt men blir så glad varje gång jag ser er två på bild tillsammmans! Ni verkar passa så bra ihop!

  Reply

 • Robert

  |

  Så smarrigt det såg ut. 😉

  Reply

 • Lina

  |

  Blir såååå GLAD av att se dig och F!!! <3

  Reply

 • Angelica

  |

  Så himla mysigt, älskar Köpenhamn.
  Förresten! Har du tips på bra restauranger och barer i Helsingborg? Ska dit nu i helgen och turista lite.

  Reply

 • Lina C

  |

  Instämmer med kommentarerna ovan, så fina ni är tillsammans och glad för er skull! ❤️❤️❤️

  Reply

 • Elin

  |

  Jag och en av mina tärnor ska till Helsingborg nästa helg och kolla klänningar. Tips på bra hotell med god frukost och centralt? Om någon vet något så hojta gärna till!

  Reply

  • Karin

   |

   Jag bor i Helsingborg sedan ett par år tillbaka och jag skulle säga Radisson Blu!! Deras hotellfrukost är to die for (verkligen ALLT man kan önska), fina rum, nära centralstationen. Säkert ganska dyrt dock, minns inte riktigt!

   Reply

 • H

  |

  Måste även jag säga: Blir så lycklig av att se och läsa om F och dig igen. De ger hopp om att man kan gå igenom tyngre saker och ändå hålla ihop 💓

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Conny

  |

  Köpenhamn är så vackert! Vill dit igen. Ni ser ut att ha det toppen där!

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh håller med alla andra, kul att se er ihop igen 😍

  Reply

 • Fanny

  |

  Åh gulle-ni ❤️

  Reply

 • Hannele

  |

  Hej! Vad heter utomhusbadet? Vet du det? 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Tyvärr inte 🙁

   Reply

 • J

  |

  Vi ska bygga ett havsbad i oceanhamnen till nästa sommar, tipstips du som är Helsingborgare! 😁☀️

  Reply

  • Egoina

   |

   Yaj vad kul!! 🙂

   Reply

 • Jonna

  |

  Du och F är SÅ fina tillsammans och ser lyckliga ut! Hur saker än blir och så vidare så tycker jag verkligen att ni ser ut att njuta av just nu och att ni tar det framåt på ert sätt, det är bra. Man ska inte alltid tänka för mycket. <3

  Reply

 • Conny

  |

  Är det nåt med ljuset i Köpenhamn. Vill dit nu!

  Reply

 • Emma

  |

  Vart är väskan ifrån? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Vilken? 🙂

   Reply

   • Emma

    |

    Den du har bredvid där när du och F sitter ute på bryggan 🙂 supermysig bild på er två också ❤️

    Reply

    • Egoina

     |

     Ahh! Det är F’s mammas (hon satt bredvid oss) så jag vet tyvärr inte. Tack ❤️

     Reply

 • Angelique

  |

  ❤️❤️❤️

  Reply

 • Danielas Dagbok

  |

  Blev så, så, såååååå glad av det här inlägget!! <3

  Reply

 • Martina

  |

  Jag råkade googla på din blogg när jag trodde jag skrev in adressen, men ja ja, ramlade i alla fall över det här: https://nouw.com/clarahenry/egoinas-32100490 Tyckte det var gulligt! Läser Clara fortfarande bloggen tro? Och 79 läsare fick hon tack vare dig minsann! Undrar vad du skrev i inlägget, den länken funkar inte längre. Minns du?

  Reply

  • Egoina

   |

   Men guuud vad gulligt och roligt!! Nej jag minns tyvärr inte 🙁

   Reply

 • Annie

  |

  +1 på alla ovanför. Kärlek till dig och F <3

  Reply

 • Julia

  |

  Omg Omg Omg vad fina ni är!!!!! ❤️ Och jag kan faktiskt relatera med F angående hela öl—grejen. Min kille dricker inte öl (eller vin för den delen) (och inte kaffe heller) (undrar nu vad han faktiskt ens dricker överhuvudtaget) och jag skulle ba tycka att det vore nice nån gång att gå till en uteservering och ta varsin bira, det känns ju så somrigt och sååå!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha ja vad dricker han egentligen??

   Reply

 • Em

  |

  Om du gillar starkt så testa Rydbergs Sriracha mayo, het chili. Den är vego, och så stark så jag som gillar stark mat ändå blandar ut den med creme fraiche haha. God till det mesta

  Reply

 • Camilla

  |

  Dööör vilken fin pussbild! 😍💋

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv