Follow my blog with Bloglovin

36. Starka gissningar

Jag är i Köpenhamn med min kärlek idag. Folk luktar solkräm och solen steker. Vi håller hand och dricker öl <3 Jag har dock fått världens pollenchock och mår inte så bra. Hoppas det går över snart!

Lördag och nytt avsnitt!

Moa berättar om Islandsresan vilken involverar både gejsrar, karlar, snyrtingar och äggmöksvatten. Jag berättar om mina tankar om häftet vi fick i brevlådan i veckan. Tydligen har Hesa Fredrik larmat fel flera gånger, hur är det ens möjligt?

 

43 gillar

Kommentarer (7)

 • Emilia

  |

  Åh perfekt med nytt avsnitt att lyssna på under dagens roadtrip! Jag måste även rekommendera dig att se filmen The perfect sense med Ewan McGregor. Den handlar om att ett virus sprids på jorden som gör att människors sinnen försvinner! Smak, lukt osv! Jag har sett filmen flera gånger och tycker den är så spännande! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg!! Måste se! Tack ? Ha en fin roadtrip ?

   Svara

 • Robert

  |

  Illa! Jag glömde lyssna färdigt förra veckan. Hann bara till Island, typ. 😛 Får försöka ta igen. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Du är klok, rolig och inspirerande. Nu kommenterar jag generellt och inte just avseende detta inlägg. Så skönt att läsa en blogg som inte är ytlig och mainstream. Fortsätt som du gör, I love you!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vilken fin kommentar ☺️❤️

   Svara

 • Lovisa O

  |

  Tips om vatten. Ifall du har en någorlunda stor frys så kan du ha vatten i petflaskor där. Då hjälper de att hålla kallt ifall elen går och du har rent vatten att dricka ?

  Svara

 • Julia

  |

  KÄRLEKEN! ❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv