Follow my blog with Bloglovin

En tisdag efter jobbet

Hur underbart är inte livet när vädret är såhär? Livskvalitén blir tusen gånger bättre.

 

Köpte vattenmelon efter jobbet och åt i bilen. Inget är ju mer sommar än vattenmelon och jordgubbar.

 

Bytte om när jag kom hem pga höll på att svettas ihjäl. Det är så knepigt med kläder nu. Det är jättekallt på kontoret, men varmt ute. Någon som har tips på vad som funkar till båda? Annars får jag ha extra kläder med mig i väskan kanske.

 

Vi åt hamburgare.

 

Och gick längs havet. Det VAR kul!

 

Typ så. En mycket bra tisdagseftermiddag. Förlåt att jag tjatar, men hur står man ut på vintern?? Ja, just det. Det gör man inte.

 

118 gillar

Kommentarer (36)

 • Saga

  |

  Räknade ut att jag hade åtta månader vinter förra året. ÅTTA MÅNADER AV TOTALT VINTERMÖRKER. Eller okej då, lite ljus också, men still! Förstår inte hur jag överlevde? Knäppt. Mvh hon som övergav den svenska sommaren för regnig vinter i Kiwilandet. (Ett misstag jag icke ska begå denna sommar!)

  Svara

 • M&M

  |

  Längtar efter vintern… /Person som inte hanterar värme så bra

  Svara

  • Sara

   |

   Åh vad skönt att inte vara ensam ? Gillar inte heller stekande värme, hösten och våren det är min grej

   Svara

 • Emna

  |

  Om kläder.. Spontant tänker jag..
  Överdel: Linne+topp/cardigan etc
  Nederdel: Kjol/luftiga byxor över+leggings/capri/cykelbyxa under
  ..Och beroende på när du inne/ute så tar du av eller på ovanstående, lätt ombyte dvs 🙂
  ..ett annat alternativ hade kanske kunnat vara nån variant av långklänning/kaftan med linne+leggings under, är ju oxå lätt att byta om beroende på klimat 🙂

  Ps: Så härligt sköna sommarbilder du bjuder på och den där hamburgaren såg bara för mumsig ut! Snajs! ;D

  Svara

 • Sabina

  |

  Måste bara säga att jag verkligen gillade mejlet jag fick från Bluebox som du hade skrivit med dina favorit sommarprylar 😀 det var roligt, jag blev glad!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!! Kul att höra! ? Försökte prova något nytt som inte var som ett typiskt nyhetsbrev.

   Svara

 • Emma

  |

  Koftor är ju guds gåva till mänskligheten! Perfekt när det är lite för kallt på morgonen eller inne på kontoret under dagen

  Svara

 • Ellet

  |

  Klänning. På med kofta och strumpbyxor på kontoret, av med skiten utomhus 🙂

  Svara

 • Stephanie

  |

  Regina! Hjälp! ?
  Vad heter den blå färgen i ditt sovrum?! Inköpt var? ?? Jag ska flytta isär med min kärlek sen mååånga år tillbaka, och nu ska jag banne mig ha ett blått sovrum! ☺️☺️ Kram på dig och ha en fin dag! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Oregon grape! Tråkigt med seperationen 🙁 <3 Men heja dig, nu blir det bra!!

   Svara

 • N

  |

  Åh vad fint hårband! Eller är det ett diadem? Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Det är dett diadem från Lindex (förra året) ?

   Svara

   • Linda

    |

    Jag tänkte fråga hur f*n du får hårbandet att sitta på plats, det känns som att mina glider av hela tiden. Men nu ska jag leta fina diadem istället! 🙂

    Svara

 • Sara

  |

  Du kanske kan ha typ leggings på kontoret som du sen kan ta av när du ska ut. Och en kofta/kimono 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Långkjol eller långklänning!!!!! Bästa grejen. Värmer om det är kallt, svalkar när det är varmt. Är du dessutom riktigt frusen kan du ha leggings under när du är på kontoret ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart!!

   Svara

 • Sandra

  |

  Jag har en kofta med mig i väska alltid för att ha på kontoret. Svinkallt på Telias huvudkontor 😉 Annars om man har möjlighet att lämna saker på jobbet kan man ju ha en kofta där? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är sant. Kan ju ha både extra tröja och byxor på kontoret 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Insåg för några år sedan att svensk vinter är djävulens påfund ? Nu bor vi ett halvår i Sverige (April-September) och ett halvår i Spanien (Oktober-Mars) och det är DRÖM!

  Svara

 • Amelia

  |

  Haha alltså jag tycker det bästa med detta vädret är att svenskarna blir så glada och trevliga! 🙂 Själv ogillar jag värme. Just nu är jag gnällig, svettig, har huvudvärk, sömnbrist m.m. för jag är verkligen en vintermänniska. Jepp jag är en ovanlig sort. 🙂 Men unnar er värmedyrkare detta.

  Svara

 • Anna

  |

  Har så fruktansvärt kallt på vårt kontor, alltid haft i alla år. Så jag brukar ha klänning/kjol på sommaren. Å när jag kommer in på kontoret så tar jag på strumpbyxor (utan fot så man kan ha sandaler) och en poncho över axlarna, haha. Har det liggandes där alltid 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Jag tror möjligheten att kunna komma undan värmen är en nyckel för att stå ut med den. Gillar att jag har en bra fläkt nu annars hade det blivit påfrestande. Kan känna lite både och inför värmen. Skönt på vissa sätt och hämmande på andra. 😛

  Svara

 • Mikaela

  |

  Själv står jag knappt ut under sommaren. Jag tål inte värme så bra. Hösten är mer min grej. 🙂

  Svara

 • Pauline

  |

  ja men VERKLIGEN. På riktigt att vi plågar igenom oss så många mörka och dystra, kalla månader. Jäkla superhjältar vi är

  Svara

 • S

  |

  Jag har en stickad poncho som hänger över min stolsrygg på jobbet, perfekt att lägga över bara ben eller dra på sig i kalla mötesrum 🙂

  Svara

 • Hemmarecept

  |

  Den där hamburgaren såg föör mumsig ut! Kolla gärna in min blogg, där jag idag bjuder på ett recept på superenkla quesadillas! http://www.hemmarecept.blogg.se <3

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag plågas verkligen just nu. Jag hatar det här vädret!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Ojoj dilemma att ha för kallt haha. På folktandvården är det svinvarmt och så måste man ha alla dessa kläder haha. Ännu värre när jag jobbade på max (men det vet ju du gamla BK anställd) ?

  Svara

 • Martina

  |

  På mitt kontor har vi begreppet “kontorsfleece”. Dvs en fleecetröja att dra på sig under extra kalla dagar på kontoret. Min kollega har istället en “kontorsfilt”, en mysig filt som hon stickat själv, som hon snor in sig i när hon blir frusen. Visst, man klär sig väl någorlunda som man tror ska vara lagom på jobbet, men bra att veta att man alltid har kontorsfleecen om den behövs. Jag har förresten en scarf liggande på jobbet också, så här på sommaren är faktiskt den mer användbar än fleecen.

  Svara

 • Kajsa

  |

  Jag hade haft en långkjol eller långklännng och kanske haft en kofta liggandes på jobbet, eller en sjal av något slag som du kan hänga över axlarna om du blir lite kall

  Svara

 • Linnea

  |

  Har också svinkallt på kontoret. Jag fryser inte så mycket om benen så kan ha klänning/långklänning och kofta/tröja bara. Ibland har jag en sjal också. Det är jobbigt med kallt på kontoret, men antar att det är bättre än att ha för varmt kanske..?

  Potatisen såg btw sjuuukt god ut

  Svara

 • Linn

  |

  Åh, var åt du den där hamburgaren? Såg så god ut! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   På Haket ?

   Svara

 • L

  |

  Såg att du redan fått förslaget om att ha kläder på jobbet. En tröja, en större sjal eller filt eller en sån där stickad poncho (heter det va?)

  Svara

 • Enanna

  |

  När det är varmt så har jag detta på mig på jobbet: kostymbyxor eller kjol, en blus med kort ärm eller skjorta samt kavaj. När jag sedan går ut åker kavajen av ? Klär mig i och för sig lika på vintern men då tar jag på en jacka när jag går ut ?

  Svara

 • jo

  |

  vart ar du köpt klänningen? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv