Follow my blog with Bloglovin

20 blandade frågor

Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

– Ett namn som jag tänkt på sen jag var liten att jag skulle vilja ha till eventuell dotter är Ella. Det är ett vanligt namn i Norge, men har inte varit det här förutom de senaste åren. Min mammas farmor hette det, så det hade liksom varit fint att plocka upp det igen. Men det börjar det bli så vanligt nu, så jag vet inte. Inget fel på vanliga namn alltså, men tror liksom jag hört det för mycket nu? Med andra ord vet jag inte. Tycker det är så svårt med namn och är imponerad över att föräldrar lyckas välja. Att behöva ta ett sånt beslut gör mig helt svettig. Haha.

 

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

– Romantiker som jag är svarar jag kärlek. Det andra kan jag lösa själv om jag måste.

 

Har du bra självförtroende?

– Beror på var i menscykeln jag är. Men generellt sett ja.

 

Nämn tre saker på din att-göra-lista?

– Köpa antistatiskt spray till min soffa, köpa duschskrapa på Netto (tack för tipset) och att skriva en krönika.

 

Beskriv ditt favoritutseende?

– Stora ögon och fina tänder, liksom öppna ansikten om det makar någon sense? Är också svag för tjockt, lockigt hår (omg beskriver jag mig själv?) (hej narcissist) och kontraster. Alltså gärna ljust hår till mörka ögon, mörkt hår till ljusa ögon osv. Rött hår kan ju till exempel vara det finaste som finns.

 

 

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

– Min mamma har sparat min första bh. Gulligt och superknäppt på samma gång.

 

Vad spenderar du mest pengar på?

– På sistone har det ju varit möbler och sådär. Men annars mat tror jag.

 

Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

– Mja. Det är jag väl. Tycker den är fin, men ändrade mest eftersom det var flera år sedan sist. Men! Bara en vecka efter att jag ändrat tog jag århundradets selfie! Var så snygg! Så typiskt ju? Så då ångrade jag mig eftersom det blir överdrivet om jag skulle byta profilbild igen på en gång. Mvh/ tjejen som tydligen tror att alla ser och bryr sig om vad hon gör på Facebook.

 

Vad väljer du, godis eller chips?

– Alltså godis och chips tillhör två helt olika kategorier. Man kan inte ställa sött och salt mot varandra. Till exempel om man har ätit massa godis kan man fortfarande få ner och vara sugen på chips. Men det hade däremot varit svårare att äta t.ex. choklad eftersom man är mätt på det söta. Ja okej slut på rant och för att svara på frågan: chips. Chips är det bästa jag vet. Skulle kunna leva på chips och dipp.

 

Hur uppvaktar man dig?

– Man lyssnar, är intresserad och kommer ihåg grejer jag sagt. Man får också gärna tagga mig i roliga bilder och tycka att jag är rolig. Och typ överraska mig med saker! Helst omtänksamma sådana. ”Tänkte du var hungrig så jag köpte med mig mat”. I’m yours forever.

 

Har du rykten efter dig?

– Garanterat. Komma från en liten stad + ha en stor blogg är en dålig kombo. Kan bara tänka mig vad som sägs.

 

Din absolut sämsta egenskap?

– Svarar samma som mamma svarade om mig, jag är supermycket tidsoptimist. Det kvittar var jag ska eller vad jag ska göra. Det är alltid sista minuten och jag springer runt som en virvelvind.

 

Din bästa egenskap?

– Men ändå lyckas jag alltid få ihop allt. Det är väl ändå bra jobbat? Way to go me.

 

 

Kan man vara vän med sitt ex?

– Absolut! Känslorna måste försvinna först bara. Det beror såklart på hur det tog slut, men om det tog slut relativt fredligt tycker jag det är synd om man inte kan vara vänner i framtiden. Man har ju trots allt delat en stor del av sitt liv och sig själv med en person, så hemskt att man sedan inte är en del av varandras liv? Som att förlora en bästa vän. Jag tänker ofta på mina ex, vad de gör och hur de mår. Tycker det är väldigt sorgligt att jag inte har kontakt med alla.

 

Har du kysst en kompis?

– Ja. Har nog kysst de flesta av mina vänner. Inte sådär passionerat tungkysst alltså, men en puss hit och dit är väl bara trevligt.

 

Hade du kunnat ha distansförhållande?

– Har alltid svarat blankt nej på detta, men jo det skulle jag kunna. Beror dock på varför, hur familjesituationen ser ut och hur länge. Det måste finnas ett slutdatum. Tycker inte man ska begränsa sig själv eller sina drömmar. Hade min partner fått ett coolt jobberbjudande i två månader i ett annat land hade jag sagt kör på HA SÅ KUL!! 🙂

 

Hur lång är du?

– 164 cm.

 

Har du åkt ambulans, om ja, varför?

– När jag var ungefär 16-17 år och min kompis blev alldeles för full. Minns att vi knappt fick liv i henne, men ändå försökte jag, Jacob och Daniel bära henne hem eftersom vi inte vågade säga något. Men till slut blev vi jätterädda och skulle precis ringa efter hjälp när en ambulans körde förbi och såg oss. Vad är oddsen? Det gick bra med henne förresten. Hon började spy när ambulansen kom och sedan fick vi skjuts hem till henne.

 

Din favoritartist?

– The Boxer Rebellion. Älskar det nya albumet Ghost Alive.

 

Bäst just nu?

– Att jag bokat en liten mini-trip till Norge om två veckor. Jag skrev till min kusin att det vore trevligt att ses innan bebis kommer och hon skrev kooooooooooom.

 

99 gillar

Kommentarer (17)

 • Lisa

  |

  Hahaha älskade att du skrev: HA SÅ KUL! För jag får upp en bild av dig där du inombords tänker: HA! SEE YOU NEVER! ? hahaha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Ja, det låter minst sagt ironiskt. Kanske strategiskt av mig? Det verkar som att jag är sjukt chill och snäll, men ändå vågar han inte lämna mig pga han inte är helt säker på om jag menar det. Mohahaha.

   Svara

   • Lisa

    |

    EXAKT! Hahahaha du är bäst!

    Svara

 • Sabina

  |

  Kul grej med bh-n ändå ju! Nu känns det tråkigt att jag inte ens kommer ihåg hur min första bh såg ut :'( hah!

  Svara

 • Frida

  |

  Konstigaste saken att båda fått blomskott från folk ? vad försöker dem säga? Min rosa/mörkrosa blomma (som du har) började blomma, och ut kom en lila blomma? Helt fel i mina ögon.. kram

  Svara

 • Robert

  |

  Intressant inlägg. 🙂 Blev man uppdaterad på din längd också. Blandar ihop 162 och 164, haha. Inte så att jag funderar över det på dagarna men du har svarat några gånger i bloggen. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Trodde i många år att jag var 162, men jag är 164. Två viktiga centimeter ?

   Svara

   • Robert

    |

    Haha, då hade jag rätt ändå. 😮 😉 Två viktiga centimetrar som sagt. 😉

    Svara

 • Sandra

  |

  Håller med digom chips. Det är fan som att man kan äta hur mkt som helst. Men det hade inte varit så bra för hälsan tyvärr haha. Men man ska äta chips, missförstå inte!

  Svara

  • E

   |

   Eeh, jag äter chips varje dag!☺️ ?(och kakor!) mååååste skärpa mig

   Svara

 • Caroline

  |

  Angående namn!!

  Jag fick min dotter för snart ett år sedan och hade en rätt bra lista med namn.
  Men det blev inget av dem.

  När jäntan kom ut och blev lagd på min mage så tyckte jag mig höra förlossningssköterskan säga -”är det Moa?”
  Där och då blev jag irriterad för jag tyckte att hon valde namn på vår dotter!
  Det var visst en annan sköterska som hette Moa..
  MEN! Dotra vår fick namnet Moa. Sköterskan som hette Moa var underbar och vi kunde liksom inte släppa namnet.

  Jag ville att hon skulle heta Molly rätt länge och råkade säga det ett antal gånger efter vi bestämt Moa, men nu känns det heeelt rätt. Det VAR Moa!

  Svara

 • Ella

  |

  Ella är ett bra namn! Internationellt gångbart! Håller dock med om att det börjar bli inflation på det namnet nu. Har träffat väldigt få i min egen ålder (25) som har det men desto fler småbarn. Håller också med dig om att chips är lajf.

  Svara

 • M

  |

  Jag är så nyfiken på vilken ”årets selfie” är!! 😀 Haha. Visa vetja!

  Svara

 • Amelie

  |

  Haha så sant att man inte kan ställa sött mot salt! Ibland är man ju sjukt sugen på t.ex. sourcream onion chips och inte fan blir man då tillfreställd om någon ger en typ en påse godis då?? Är ju helt olika grejer. 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Det där med namn är svårt. Jag har en son som idag är drygt två och för oss var det viktigt att det funkar både här i Sverige och i Tunisien, där min man är ifrån. Sen ville jag helst inte ha nåt som var ”för vanligt” men det blev ändå ett från topp tio. Jag är nöjd med namnet men är ledsen att det är så vanligt.

  Svara

 • Anilorak

  |

  Råkade på riktigt läsa ”ansiktsspray till min soffa” och satt och försökte klura ut den tanken pinsamt länge…?

  Svara

 • Linnea

  |

  Älskar dessa inlägg med olika random frågor. Intressant och underhållande läsning!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv