Follow my blog with Bloglovin

Vecka 22

Vädret håller i sig! Jag brukar inte vara så väderbesatt som jag varit på sistone, men det här är utöver det vanliga. Varje morgon ber jag Siri läsa upp vädret för mig och blir lika chockad varje gång. Det ska vara 27 grader hela veckan! Ångrar mig lite att jag har ett jobb som har fasta tider nu. Haha.

Annat som händer denna vecka är att jag har en del deadlines samt att jag bokat in flera kompisluncher. Gäller ju att växla nytta med nöje.

Just exakt nu sitter jag fast i trafiken på väg till jobbet. Tredje veckan det är kaos nu. Alltså lika länge som jag jobbat på min nya tjänst. Börjar tro att det kanske är JAG som för otur med mig?

 

Bara jag som grät floder igår när jag fick se bilder på all glädje och tårar som utbröt när Irland meddelade att ja-sidan vann? Nu är det åttonde tillägget i grundlagen avskaffat och abort är inte olagligt längre. Bildkälla.

 

151 gillar

Kommentarer (11)

 • Amanda

  |

  Hur har det gått för dig med din vänskapsrelations som du beskrev för ett tag sen som att den skaver? Jag känner att jag har hamnat i en sådan fas med en nära vän själv, men tycker att det är väldigt svårt att veta hur man ska ändra situationen eller ta sig ur den ”onda cirkeln”… Vore intressant att höra hur du tänker!
  Kram på dig!

  Svara

 • Robert

  |

  Goförmiddag! Får se hur vädret utvecklar sig. Ser väldigt varmt ut till torsdag här åtminstone om man får tro SMHI. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  En fråga som inte alls har med inlägget att göra men som vännerfantast så måste jag bara fråga dig. Har du någon gång reflektera att alla är på BB medan Ben föds men de är inte där medan tvillingarna föds?

  Svara

  • Egoina

   |

   Du menar Monica och Chandlers? Bra fråga, men jag tänker att det är för att det är Erica som föder och inte Monica. Erica känner ju inte allihop, så hon kanske vill ha viss distans? Jag vet inte ? Vad tror du? Inte för att jag tror det här är särskilt genomtänkt av serieskaparna alltså ?

   Svara

  • Jonna

   |

   Är det inte konstigare att INGEN fattade att Erica väntade tvillingar? Var Monica och Chandler inte med på ett enda ultraljud eller fick bilder på bebisarna?? Nämnde aldrig läkaren ordet ”twins” till Erica???

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja, det är så himla konstigt. Ofta det enda de sa var ”vi hör två hjärtslag” och inget mer. Ingen info om eventuell tidigare födsel osv osv.

    Svara

 • Siggg

  |

  Var helt säker på att det var en bild på Moa längst ner tills jag tittade rakt på henne? men visst är det likt?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja lite faktiskt! 🙂

   Svara

 • Cecilia

  |

  Alltså är det inte vansinnigt likt Moa på den bilden?!

  Svara

 • Evelina

  |

  Du är inte ensam haha ? Jag bor i Malmö och jobbar i Helsingborg och är nog bara 2 ggr jag inte varit försenad med tågen sen april!

  Svara

 • Karin

  |

  Alltså, hur gör du för att överleva alla dessa tågförseningar? Jag pendlade nyligen mellan Helsingborg och Malmö under två månader då jag hade praktik. Jag mådde så dåligt under den här perioden för det var tågkaos hela tiden och jag blir verkligen superstressad av det. Kanske är mitt kontrollbehov, för jag blir stressad även när jag åker hem, för att jag ”förlorar” fritid. Har du några bra tips? Vet inte om jag kommer orka tågpendla i framtiden..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv