Mysig söndag

Jag älskar söndagarna i mitt liv just nu. De är så kravlösa och handlar bara om mig och vad jag känner för. F fixar med sin lägenhet, så därför är jag ensam hemma hela dagen. Jag hänger i soffan och kollar på serier, målar naglarna, jobbar lite, fönstershoppar på nätet och chillar runt. Så mysigt. Jag fick äntligen ihop den där beställningen på H&M bland annat. Nu ska snart alla mina växter få fina hem (omg, hur nördigt lät inte det?).

 

F kom förbi och åt lunch med mig. Ibland är en klassisk “fulpizza” så gott.

Nu ska jag fortsätta googla efter en fin fönsterskrapa. Kanske en random grej att bry sig om, men jag använder en skrapa i duschen och vill därför ha en som är helt okej-fin att ha framme. Någon som har tips på var jag kan hitta en som typ är guldig eller kanske vit? Måste alla skrapor vara så himla fula och blå?

Japp. Det var det. Ville mest säga hej till er. Kika in snart igen för bilder från veckan som gått!

 

76 gillar

Comments (21)

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv