Follow my blog with Bloglovin

35. Det stora molnet

Veckans avsnitt handlar om Moas stundande resa. Hur fungerar det egentligen i ett litet land. Är det lättare att bli känd eller vara bäst på något? Vi avslöjar alla våra fördomar om Island (förlåt på förhand alla islänningar <3). Ni måste förresten höra vem som har det största (i alla fall ett av de största) Instagramkontot på Island. Jag blev förvånad.

Sen pratar jag om hur jag tror att världen kommer gå under (haha peppigt). Efter att ha läst och tittat på olika teorier har jag en som jag tror är mest sannolik. Och grejen är att det kommer hända. Vi vet bara inte exakt när.

 

 

Ps. Jag upptäckte att en del av det jag pratar om blev ganska likt ett av Spöktimmens avsnitt. Det var inte meningen, men det är iofs kanske inte är så konstigt då vi pratar om samma sak. Men precis som jag nämner i podden kan ni lyssna på Spöktimmens avsnitt Världens undergång för mer detaljerad information. Creepy!

Ps igen. Jag har nu skapat en egen kategori till podden efter önskemål. Ni hittar alla avsnitt i kategorin Veckans Smash. Trevlig lördag nu!

 

50 gillar

Kommentarer (17)

 • Robert

  |

  Börjar lyssna nu när jag äter. 😉

  Svara

 • ab

  |

  Har inte lyssnat än men gissar på Juholt.

  Svara

 • Sara

  |

  Oh, nej, vad jobbigt allt kändes nu om jorden kommer att gå under!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!!! Känner mig så himla liten. Inget man gör spelar ju någon roll?

   Svara

 • Nataliew

  |

  Du är bäst ❤️ Älskar podden!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad kul att du gillar den ❤️?

   Svara

 • Carro

  |

  Inte relaterat till inlägget, men när jag läser din blogg från mobilen och det används emojis så hamnar dom liksom över texten som står precis innan. Ingen jättestor deal, men lite störande ibland när man inte riktigt kan läsa hela kommentarer exempelvis 🙂 läser bloggen på iPhone från bloglovin-appen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag hade också det problemet innan, men det ska vara löst nu trodde jag. Är det samma om du går in från tex Safari eller Chrome? Det kan vara så att det bara inte blivit uppdaterat i bloglovin än 🙂

   Svara

   • Carro

    |

    Testade att gå in via safari nu (på mobilen) och då kvarstår ändå problemet 🙁

    Svara

    • Egoina

     |

     Ah okej! Meddelar dom som hostar bloggen! 🙂

     Svara

 • Emma

  |

  Hej Regina 🙂 Har du några tips på hur man skaffar nya vänner? Och hur gör man för att upprätthålla kontakten med gamla vänner?

  Svara

 • Sara

  |

  Asså lyssnar just nu och fan vilken ångest man får ?? haha behövde inte veta ännu en anledning till att vi alla kommer dö ?❤️

  Svara

 • Tussilago

  |

  Men stooooopp. Fick sån jäkla ångest så jag googlade lite, och kom fram till att den teorin inte riktigt stämmer. Alla resultat jag fick upp på förstasidan, på både engelska och svenska, säger att det är USA som kommer drabbas, inte hela världen. Mina sökresultat säger även att >vissa< forskare menar att mänskligheten kan näst intill utplånas, inte att alla forskare är eniga. De flesta sidor jag läste på sa även 700.000 år, medan Wikipedia säger 600.000.
  Har jag googlat helt konstigt jämfört med dig? ? Jag väljer mitt googlande, jag vill leva ? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Jag väljer också ditt googlande!! Det står 600 på wikipedia om du läser längst ner, men högst upp står det 700. Sjukt oklart…

   Svara

  • Sara

   |

   Tack för detta! Haha jag väljer också din googling, ligger här och kan inte sova och tänker på det här ?

   Svara

 • Geolog

  |

  Hej! Väldigt intresant tema med geologi. 🙂 Angående det ni diskuterar om människor någon gång observerat en bergskedjebildning så är himalaya ett väldigt bra exempel på det och det sker i detta nu! Indiska plattan har kolliderat med Asien, och fortsätter fortfarande pressa på, vilket resulterat i bergskedjebildningen där. Tektoniska plattor rör sig med en hastighet av ca 5 cm/år, ungefär lika snabbt som naglar. Vår svenska fjällkedja är också resultatet av en bergskedjebildning för runt 400 miljoner år sen. Våra berg var då lika höga som himalayas men har sen eroderat ner.

  Mvh geolog 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad intressant! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv