Sommarlista 2018

 

Det har varit fint väder och strålande sol i kanske två veckor i sträck nu? Helt galet. Så fint väder tror jag inte att vi haft en enda sommar de senaste åren och då är det till och med bara maj månad?? Kanske faller allt pladask nu och detta var det enda sommaren vi fick. Vad vet jag. Men nog är det sommar allt. Därför är det ingen mening att låta sommarlistan vänta.

Hej och välkommen sommar!

 

 

Vad gjorde du förra sommaren?

– Jag hade nyligen sagt upp mig från mitt jobb och använde all min nya fritid till att catcha up med alla mina nära som jag försummat under en lång tid. Sen blev det en hel del promenader, glass och rosévin. Precis som en sommar ska vara. Annan kul detalj är att jag och F såg What the health och under en period blev totalt livrädda för kött innan den värsta chocken lagt sig. Minns att jag beställde in en lasagne i Italien som bara växte i munnen på mig.

 

Jag och lasagnen.

 

Hur mådde du?

– Jag började må bättre fysiskt, men mådde fortfarande ganska dåligt i hjärtat. Minns att dagarna var bra, men sen kom allt på kvällen när jag skulle lägga mig.

 

Reste du någonstans?

– Ja! Till Norge flera gånger och till Italien. Sen även Hven och vinprovning i Simrishamn om det räknas.

 

 

 

Planer för denna sommar?

– Tänkte ta ledigt från jobbet i slutet av juli och början av augusti. Har inga bokade planer än så länge, men måste ju till Norge såklart. Min kusin får bebis i juli, så det vore ju strålande om jag lyckas tajma in det. Sen pratar jag och F om att åka någonstans. Just nu väger vi mellan Korsika, Sardinien, Kroatien eller Spaniens kust. Vi ska bestämma oss i veckan.

 

Bästa sommarstället?

– Svarar ju alltid uteservering på denna fråga. Håller med om det fortfarande, men svarar lite större denna gång. Sverige! Vårt land är fantastiskt på sommaren. Restauranger, butiker och människor vaknar. Alla hänger utomhus, är glada och hittar på saker. Visserligen får det en att undra varför vi ens bor här övriga tiden av året. Men ändå. Man blir glad.

 

 

Här badar du helst?

– I en varm bubbelpool på vintern. Sommar + bada hör inte ihop. I så fall måste jag vara utomlands. Mvh/ tjejen som inte kan komma ihåg sist hon badade i havet i Sverige.

 

Bästa sommarmaten?

– Är så sugen på grillat nu att jag kanske svimmar? Kan någon med grill snälla bjuda hem mig? Annars är ju favoriten räkor. Tänk er en toast med räkor, massa majonnäs, dill och citron mmmm.

 

Hur länge ska du vara ledig?

– Jag vet inte riktigt. Jag har ju precis börjat mitt nya jobb, så jag har inte tjänat in någon semester ännu. Men jag hoppas att jag kan ta tre veckor i alla fall. Vad gäller bloggen tänker jag att jag kör på som vanligt, men minskar antalet inlägg under dessa veckor, eller när jag reser bort.

 

 

Vad ser du mest fram emot?

– Att packa väskan, gå upp tidigt, bege mig till flygplatsen, vänta på flyget, äta något gott och strosa runt bland taxfreen. Älskar den känslan när man ska åka någonstans och man är så förväntansfull och pirrig. Den där magiska tiden innan man faktiskt åker. Vill ha den nu!

 

Vad kommer du att köpa inför sommaren?

– Jag skulle vilja ha ett par bekväma sandaler. Alltså inte sandaler med stenhård sula som dödar ens fötter. Har insett att jag bara har tre kategorier av skor på sommaren: sneakers, ballerina och finsandaler. Behöver alltså mer vardagiga sandaler. Känns dock som ett oerhört tråkigt köp, så skjuter nog upp det hela till nästa sommar.

 

Favorit i sommargarderoben?

– Kände mig så himla fin i denna fantastiska klänning från Lindex. Ser fram emot att kunna använda den igen.

 

Vad ser du fram emot just nu?

– Festivaler, uteservering, grillat, mjukglass och fräknar.

 

Hur kommer du att minnas sommaren 2018?

– Som då när allt löste sig <3

 

Sommarlista 2017.

Sommarlista 2016.

 

                     

205 gillar

Comments (43)

 • Mikaela

  |

  Regina, kan inte du snälla länka blogginlägget där du skriver om er italienresa? Jag vill ha lite inspo! Ha det bäst!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag kan inte minnas att det var just ett inlägg? Är det något särskilt du tänker på så ska jag försöka hitta. Annars kan du titta i arkivet för augusti månad 2017 😊😘

   Reply

 • Mikaela

  |

  Du som bor i Helsingborg borde kolla skor på Santi ds på Kungsgatan (mellan Ica och haket) sååå fina och sköna skor!! 🙂

  Reply

 • anonym

  |

  Tråkigt köp? Det bästa på hela sommaren är ju typ att få gå i sköna sandaler från Ecco. Det är mitt bästa köp.😉

  Reply

  • Sara

   |

   Håller med! Eccos sandaler är så sköna!

   Reply

  • Magz

   |

   Jaaa om du köper eccosandaler kommer fötterna att tacka dig för evigt 🙂 har blivit beroende av dem

   Reply

  • Sanna

   |

   Jag köpte Ecco-sandaler en sommar när jag var gravid för att inte få ont i ryggen. De kostade ca 1000:- och jag fick så mycket skoskav av dem! Försökte vänja fötterna flera gånger om när skoskaven läkt men det blev bara skoskav gång på gång! Såå tråkigt! 1000 spänn i sjön 😢

   Reply

 • Sofia

  |

  Åk till Korsika! Älskade den ön! Vi bilade runt och södra halvan av ön för några år sen och blev helt förälskade. Åker ni dit så se till att ta någon dag i Corte uppe i bergen. Lite svalare och fantastiskt vacker natur (tips att är packa jogging skor och gå en dagstur). Fina stränder och bra mat dessutom. Kan inte bli mkt bättre!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack för tips! Är också väldigt sugen på Korsika 😍

   Reply

 • Inne hos Ina

  |

  Vi åkte till Kroatien på bröllopsresa för tre år sedan, och jag tyckte att det var fantastiskt! Var inte lika impad av Mallorca som vi har varit i senare 🙂

  Reply

 • Ellet

  |

  Vi ska gifta oss, åka på bröllopsresa och flytta i sommar. Första sommaren vi är lediga tillsammans på…någonsin, tror jag. Vi kanske inte ens vill vara gifta efter det, haha.
  Flytten går till Skåne, så då kan jag (inte våga) hälsa på dig när jag ser dig på stan 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Wiiie! Välkommen 👋🏼

   Reply

 • Tilda

  |

  Men vaaaa hur kan du inte vilja bada i Sverige!! Kan förstå om du tycker att det är kallt men det är ju ändå härligt! Jag har badat flera gånger redan, dock har vi bastu så det blir ju betydligt mycket lättare att bada då 🙂 Jag föredrar faktiskt Sverige när det gäller bad, utomlands är havet ofta så jäkla salt. Haha måste vara den enda som tycker det dock 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Kallt, tång, krabbor 😫🙈

   Reply

 • Stina

  |

  Men åh, nu blev jag lite tårögd, pga rörd, när jag läste sista raden. Vad härligt! ❤
  Och åk till Korsika! Underbart ställe.

  Reply

 • Anna

  |

  mitt bästa skoköp är helt klart ett par birkenstock!! så sköna och bra för fötterna, kan knappt ha på mig ballerina efter det för det känns som jag får ont i höften direkt. De är också luftiga så man slipper svetten från sneakers eller ballerina. Som sagt mitt bästa köp någonsin tror jag.

  Reply

 • B

  |

  Men åh!! Jag som tänkte skriva ”om du inte använder klänningen, köper jag den gärna” och sedan såg jag ”ska bli kul att bära den igen” 😂😂 förstås!
  Så fin du var i den!

  Reply

  • Egoina

   |

   😜

   Reply

 • Robert

  |

  Haha, i vanlig ordning kommer upp grejer man funderar på här. Vill köpa sandaler. Funderade på om Eccos sandaler är värda att köpa eller om man skall nöja sig med en billigare variant. Fick ju bra tips här nu. 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Alltså vi människor är så olika, skrattade högt när jag läste om hur du ser fram emot stegen inför själva resan. Själv är jag orimligt flygrädd och anser att väskpackande, bilresa, incheckning, taxfree, café/mat och väntan inför flygningen är en pina. Jag delar upp ovanstående i ”moment”, typ nu har jag klarat tre moment, bara två kvar. Eller om fyra ”moment” är jag framme 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Hanna

  |

  Hi Regina,
  I just wanted to quickly mention something cause I haven’t seen you write about it and I know how obsessed (like many of us lol) with SKAM you were.
  The US version has started on Facebook, just search SKAM Austin and it should pop up, then you just scroll down to start from the beginning with all videos and instagrams/messages.
  Sorry if you already knew haha!
  Avid reader from Iceland that has been following since around 2010ish!

  Much love
  Hanna 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Wow thank you 😍😍

   Reply

 • Sofia

  |

  Den klänningen är helt fantastisk! Ha en underbar sommar, det förtjänar du <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️

   Reply

 • Danielle

  |

  Alltså bikiniiin, dööör! Var har du köpt den? 😍😍 ( finns säkert inte kvar men man kan ju chansa)

  Fint att allt verkar löst sig. Blir varm i kroppen för din skull ❤

  Reply

  • Egoina

   |

   Den svarta? Den är från Cubus 😘

   Reply

 • Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

  |

  Så drömmiga semesterbilder! Italien ser ju helt fantastiskt ut, kanske kunde du göra ett “tillbakablick-inlägg” från Italien? Hade vart så kul att se fler bilder och vart dem är tagna. Kram ♡

  Reply

 • Elin

  |

  Åh vi har nyss köpt en stor grill som jag vill använda dygnets alla timmar 😂 Vill verkligen grilla ALLT. Välkommen hit, du måste bara hela vägen till Sundsvall + 10-15 mil till 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Kommer!! 😍

   Reply

 • Sara

  |

  Vart i Italien var ni? Sjukt fina bilder?

  Reply

  • Egoina

   |

   Runt Gardasjön 😊

   Reply

 • Sofia

  |

  Blev lite blöt i ögonen när jag läste det sista du skrev. Hoppas din sommar (och resten av året ofc!) blir fantastiskt!

  Reply

 • Jackie

  |

  Åh jag älskar också tiden innan flyget går! Jag mår typ bra av att hänga på Arlanda, haha

  Reply

 • Ebba

  |

  Jag köpte Michael Fornis sandaler som hon designade med flattered, dyra men wow vad sköna dom är. Tips!

  Reply

 • Nadine

  |

  Utbrast ett spontant “ååååååh” när jag läste den sista raden och tittade på de sista bilderna. Så himlarns underbart <3

  Reply

 • N

  |

  En eller två små tårar på sista meningen 💞

  Reply

 • Sanna

  |

  Säger bara marenas! Bästa sandalerna, så mjuka och sköna och fina!

  Reply

 • Veronika

  |

  Har grill! Bor bara på andra sidan om åsen ifrån dig. Sambon är kock, och väldigt lydig om jag skulle säga till honom att han skall bjuda på mat. Och hans bearneise is to die for! Stavar man bearneise så? Hmmm…

  Reply

  • Egoina

   |

   Men hallå ska vi bli kompisar då??? Kan lära dig stava bearnaise och du kan mata mig 😀

   Reply

   • Veronika

    |

    JA! Låter som en bra deal det! Välkommen hit när som helst!

    Reply

 • Johanna

  |

  Hej Regina! Kan rekommendera sandalerna från leader by nature, de är supersköna med någon typ av mjuk sula liksom! Perfekta till både vardag och jobb tycker jag 😊 jag har dessa https://www.scorett.se/dam/skor/sandaler/nackros-1062873 och är superkinkig med obekväma sandaler. Har även ett par Birkenstock i roseguld som jag byter mellan!

  Kram från Johanna

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😀

   Reply

Leave a comment

Arkiv