Follow my blog with Bloglovin

34. En omodern bransch

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om hur charter lockar fram det värsta i människor, klädstorlekar, glassreklam, livesändna bröstoperationer och hur modebranschen är en omodern bransch. Sen berättar jag om en busstur då en främmande man tog chips från mig och den gången jag (eventuellt) vaktade 10 kilo knark.

Hoppas ni gillar!

 

27 gillar

Kommentarer (8)

 • Hanna

  |

  Appropå konstiga minnen från resor:
  Åkte flyg till/från Turkiet. Använde min tjocktröja som kudde, och undertiden jag sover så måste den ha glidit bak till raden bakom. Vaknar och tittar runt efter tröjan. Ser bakåt och ser en kvinna som sitter med ett litet barn som har MIN tröja som ett täcke runt sig. Fick tillbaka tröjan när jag sa till, som tur var ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Men sluta så stört!!! Vad är det med människor alltså. Haha!

   Svara

 • Robert

  |

  Klart vi lyssnar! 😉

  Svara

 • Lisen

  |

  Jag undrar om du inte kan lägga in podden i en egen tagg? Hinner ibland inte lyssna och så kommer det nya inägg och sen orkar jag inte leta osv
  Eller ligger den kanske under något som jag har missat?

  I alla fall ha en bra lördagskväll! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Bra idé. Ska skapa en kategori till den 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Har nyligen börjat lyssna på podden o snittar ett avsnitt om dagen, främst när jag ska sova. Har haft mycket ångest på sistone, men eran podd innan jag somnar funkar så bra eftersom den är så positiv och jag fylls liksom av godhet av den så man knappt hinner tänka några dumma tankar. Så tack för det ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad kul att du gillar den! Men väldigt ledsen att du har ångest. Hoppas du får slippa det snart ❤️

   Svara

 • Sofia

  |

  Helt off topic – men hjäääälp! Har precis fått ett extra jobb på en bar på sidan av mina studier. Detta jobb är extremt viktigt för mig då jag måste ha det för att kunna betala min hyra. Jag är väldigt glad o social o pratar mycket med killarna jag jobbar med och sagt ja till att ta en drink tillsammans någon gång – som kollegor/kompisar. Nu har jag börjat få en känsla av att en av killarna är intresserad av mig och han har frågat (igen) om att mötas upp för drinkar. Jag vet ju inte med säkerhet att han är intresserad… men känns som så. Vill verkligen inte dejta någon från jobbet och är helt enkelt inte intresserad av honom. Vad ska jag svara????

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv