Follow my blog with Bloglovin

Fredagskaffe


Jag har sovit som en prinsessa! Det har inte varit för trångt, för varmt eller för hårt. Jag vaknade en gång inatt för att det kändes FÖR bekvämt(?). Typ som att kroppen bara hallå du är inte på väg att trilla ut och ligger inte snett eller någonting. VAD HÄNDER?

 

Firar det med att bjuda Ida på fredagskaffe! Ni ser. Bra sömn och plötsligt är jag en bättre människa och allt?

Nu ska jag jobba några timmar och sedan är det tjejkväll som gäller ikväll. Är riktigt fredagspepp! ✨

 

111 gillar

Kommentarer (7)

 • Delia

  |

  Vilken kamera använder du? Vilken skärpa!!??

  Svara

  • Egoina

   |

   Min iPhone 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Jag kan inte sluta tänka på chokladpralinerna du åt förut ? Bor i Stockholm men funderar på att ta med mig sambon till Helsingborg under semestern för att smaka ? Finns det något annat roligt att göra som turist i Helsingborg? Är det värt att åka dit? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tveksamt ? Turista runt lite i Skåne i så fall 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Haha okej, tack! Då får det bli ett litet stopp på vägen bara ?

    Svara

 • Nathalie

  |

  Härligt att du äntligen fått din säng!! 😀
  Hoppas du har en fin fredag! Stor kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv