Follow my blog with Bloglovin

Bronzing

 

Jag fick ett paket med smink hemskickat i veckan! Älskar att vara bloggare lite extra mycket när det sker. Är det något jag tycker är kul så är det att prova smink. Fick massa kul grejer som återfuktande mask, läppglans i limited edition, bronzingpuder, blushingpuder och ögonmask.

 

Nars Iconic lip cover – Summer fire // Too Faced – Sun Bunny // Too Faced – Pink Leopard // Patchology – Flashpatch rejuvenating eye gels // The Oozoo – Bear water-bang hydrating mask

 

Min favorit var ju helt klart det här. Finaste pudret jag sett i mitt liv kanske. Jag tappade det i golvet(!) precis innan jag fotade, därav lite smuligt. Men det överlevde som tur var.

 

Jaha, men då provar vi lite smink då.

 

Jag är ganska dålig på att använda bronzer om jag ska vara ärlig. Brukar bara använda det som contouring och aldrig för en “solkysst” effekt. (Förlåt alltså). (Jag hatar ordet solkysst egentligen). Nu öste jag på lite överallt. Mest på kinderna och ögonlocken, samt lite på sådana ställen som solen träffar som näsa och panna.

 

Och lite läppglans. Den var ingen favoritfärg tror jag. Men väldigt användbar. Tycker nyansen passar till det mesta.

 

Amen titta så tjusig!

 

Tyckte det blev fint faktiskt. Kommer vara tacksamma produkter i sommar.

 

Ps. Om någon undrar var min spetsblus är från hittar ni den HÄR (annonslänk). Tycker Bubbleroom har så mycket fint nu!

 

59 gillar

Kommentarer (18)

 • anonym

  |

  Blev jättefint. Och söt blus. Trevlig helg.

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Karin

  |

  Förlåt om jag låter dryg som kommenterar detta men jag tänkte att det kanske kan vara bra att veta. När du skriver en hel mening inom parentes, sätt även punkten innanför! Det är meningen att man ska kunna ta bort parentesen med dess innehåll utan att resten av texten ser konstig ut, det ska alltså inte ligga några extra punkter där och skräpa. 🙂 Ha det gött!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag vet, men tycker det är så fult ? Tänker att eftersom detta är en blogg kan jag göra som jag vill ?

   Svara

   • sabina

    |

    Punkterna hade jag inte ens lagt märke till. Håller med om att det ser fult ut. Jag hade nog gjort såhär (men givetvis så ska du skriva som du vill ? tycker bara ämnet var intressant):

    Brukar bara använda det som contouring och aldrig för en ”solkysst” effekt (förlåt alltså, jag hatar ordet solkysst egentligen).

    Ps. Hatar också ordet solkysst.

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja, det skulle vara det korrekta sättet att skriva meningen, håller med. Men jag började skriva på det sättet med parenteser för flera år sedan för att jag tyckte det var kul. Vet alltså om att det inte är korrekt. Detta är en blogg och inte en akademisk text. Man får göra hur man vill 🙂

     Svara

 • Robert

  |

  Mmm… spännande. Snygga naglar förresten. 😉

  Svara

 • Denice

  |

  Du är ju så vacker!!! ?
  Btw, bilden på pudret, whats up med din tumnagel? Den ser skadad ut:(

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Min nagel hade växt ut så mycket ? Fixade dem igår så nu är de fina igen!

   Svara

   • Denice

    |

    Åh de förklarar saken. Som jag funderade ?

    Svara

 • N

  |

  Snyggt!!

  Svara

 • Sara

  |

  Från Sephora va? ?

  Svara

 • Cicci

  |

  Ååååhh vad detta får mig att tänka på youtubeklippet du lagt ut när du testar Bare minerals och bronzern blir såååå starkt pigmenterad!!! hahah, har sett det klippet så många gånger 😀

  Svara

 • M

  |

  För länge sedan frågade du efter tips på norska podcaster. Jag vet inte om du fortfarande är på utkik men jag bor i Oslo och har precis hittat podden Hos Peder. Där får man följa fyra personer som går i terapi i tre månader. Älskar att det är riktiga terapisessioner och verkliga människor som man får följa. Satt här och lyssnade på ett av de sista avsnitten och kom på att jag kanske skulle ge dej ett tips 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Så kul med lite nytt smink! Jag skulle gärna rensa ut sånt där som bara ligger i byrålådan här hemma och har legat där i för många år haha! Men det får bli en framtida prioritering. Först ska jag ta examen och lägga pengar på min 1 åring och insats till vår framtida lägenhet 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv