Follow my blog with Bloglovin

Min torsdag i bilder

Wioo vilken dag. Jag har en säng! Sitter i den precis just nu och tänker aldrig lämna. Men först skruvar vi tillbaka och tittar på några höjdpunkter från min dag:

 

Klippte av en stickling från min palettis. Vet inte alls om jag gjorde rätt? Vi får se vad som händer. Det var Ida som tipsade mig om att göra så för att den ska växa finare. Och snart kanske jag dessutom kan plantera en ny liten palettis. Spännande!

 

Poddade med Moa och efter det gick jag till Ginger och köpte sallad. Man får plocka själv och eftersom det var min första gång jag köper sallad där plockade jag lite av allt för att smaka. Mycket gott! Köpte även med mig en bit kladdkaka. Och OMG. Att den inte innehåller mejeriprodukter, raffinerat socker eller gluten är ju helt sjukt? Så god!

 

Någon timme senare ringde de och sa att sängen var på väg. Titta! Där lastas den av! Hej lilla säng.

 

De bar upp alla delar till mig och sedan satte jag ihop den själv. Slet som ett djur och höll på att ge upp när jag inte kunde lyfta madrassen.

 

Men skam den som ger sig för till slut lyckades jag! Ser ni? JAG HAR EN SÄNG. Nu kan jag äntligen sova bekvämt och jag kan börja inreda sovrummet. Ska köpa sängbord, lampor och fina sängkläder bland annat. Ska bli så kul!

 

Här hänger jag nu med resten av kladdkakan, jobb som behöver göras och papper och fakturor jag måste ta itu med.

 

Ska sova så gott inatt att det inte är klokt. Så lycklig.

 

141 gillar

Kommentarer (25)

 • Robert

  |

  Fan, vill jag ha en ny säng – och lite kladdkaka. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Härligt att det löste sig för dig med säng! Vi köpte säng i slutet av januari och det har bara varit fel hela tiden och vi har fortfarande inte fått rätt madrass så vi är fortfarande helt utan madrass samt att en resårbotten och benen till gaveln var trasiga och de har heller inte rättats till. Kan ju bara tipsa alla människor att ALDRIG ALDRIG ALDRIG köpa något från Mio. Har betalat 15 000kr för en säng som skulle ha leveranstid 4-6 veckor men som inte kommer vara komplett förrän efter 6 månader. Och självklart vägrar Mio dessutom kompensera. Har aldrig varit så besviken i hela mitt liv på ett företag som jag är på dom.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej men fyyy vad dåligt! Förstår att ni är besvikna!

   Svara

 • Bella

  |

  Woho härligt! Ditt sovrum kommer bli så snyggt, tycker allt du inrett hittills har blivit superfint ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😀

   Svara

 • Emma

  |

  Så fint det blir, och så roligt att följa vad som sker i din nya fina lägenhet! ?

  Testade laxen med pesto o rotfrukter idag som du la ut tidigare i veckan… Oh my gaddddd va gott det var! ? Nya favorit-fisk-rätten! Gärna fler samarbeten som detta när smaklökarna ropar waow! Och för mig som bränner spagetti så va detta helt lagom svårt ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att du gillade! Jag älskar den rätten 😀

   Svara

 • Sandra

  |

  Heeelt orelaterat till inlägget men frågar innan jag glömmer! Jag har precis bokat resa till Norge (dagen till ära) vi ska roadtrippa från Oslo till Trondheim. Nu till frågan(orna) – Vad är värt att se när man har en dag i Oslo? Vet du några bra matställen? Och framförallt, vad ska man testa i matväg som bara finns i Norge? 😀 längtar sååå, blir fjordar och berg och hela köret <3

  Svara

  • Sara

   |

   Nå er ikke jeg Regina, men svarer likevel 🙂
   Steder å besøke i Oslo;: slottet, operaen, Vigelandsparken (Frognerparken), Munch-museet, Astrup Fearnly-museet, Aker brygge (hvis bra vær)
   Steder å spise (äta): Südøst (asiatisk, magisk mat og magisk uteservering), Tijuana(mexicansk), Villa paradiso (Oslos beste pizza).
   Typisk norsk man må smake: hmm, vet ikke om noen spesiell matrett (kanskje fårikål). Ellers er brunost, solo og villa (läsk), smash og kvikklunsj (sjokolade), knott og salt- og sursild (godis)..

   Det jeg kom på nå i farten, håper det hjelper litt 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    ???

    Svara

 • Karolina

  |

  Haha blev så himla glad för din skull nu!! Sååå fin säng också! Sängar är BÄST, särskilt stora, älskar att bara hänga i sängen och göra lite allt möjligt. Njuuuuut?

  Svara

 • Emma

  |

  Vad gäller sticklingar bör bara stjälken vara i vatten och inte bladen 🙂 Tar sedan ett tag innan det kommit rötter. Efter det planterar du i jord.
  Du kan tex ta tandpetare och lägga tvärs över glaset som stöd för bladen så de inte är i vattnet.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Köpte du sängen du tänkte ha från början eller bytte du till en dyrare? ? Såå himla fint det blir i alla fall, förstår inte hur du klarat dig så länge utan säng!? Min rygg skulle gått av

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja min rygg har inte varit glad ? Det blev den jag valde från början. Men den var inte direkt billig den heller ? Men sjukt värt!

   Svara

 • Frida

  |

  Alltså måste ge cred till Bluebox för leveranstider!! Beställde sent i måndags kväll, paketet skickades på tisdagen och anlände till utlämningen vid lunch i onsdags. Sjukt bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj! Kul att höra 🙂 Beställer man innan 14 skickar vi samma dag.

   Svara

 • Jackie

  |

  Heheh kom just på att du är såå Carrie Bradshaw för mig… ??

  Svara

  • Egoina

   |

   😀

   Svara

 • Bettan

  |

  Hvaaa?Har du ikke feiret 17.mai????

  Svara

 • Ninis

  |

  Alltså såå fina färger på den där blomman 🙂

  Svara

 • L

  |

  Vi har en exakt likadan säng och ett tips som jag önskar någon sagt till oss i början: glöm absolut inte att vända och rotera madrassen då och då.

  Annars har man tillslut en säng som ser ut som den i Simpsons när Marge ramlar ner i det Homerformade hålet.

  De formar sig efter en, varken jag eller min sambo sträcker ut oss till mitten när vi sover så nu är det en kulle där.

  Svara

  • Egoina

   |

   Whaaat. Blir det sådär vill jag reklamera den ?

   Svara

   • L

    |

    Jag vet inte om det bara är så, eller om vi kanske borde ha kontaktat affären och frågat om det skulle vara så, haha.

    Men vi är lata och vände liksom aldrig den, är nog bara därför vår är som den är.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv