Follow my blog with Bloglovin

Halvdag med mamma

Idag har jag haft min mamma på besök! Hon hjälpte mig med ett samarbete som kommer att bli så fint. Längtar till ni får se det. Sen gjorde vi massa annat kul också:

 

Som att äta min favvosallad.

 

Prova likadana t-shirts.

 

Titta i affärer.

 

Och dricka kaffe.

 

Sen åkte mamma hem <3

 

Nu ska jag jobba undan lite och sedan gå en promenad i det fina vädret. Sommaren håller ju i sig?? Vad händer??? Kommer vi sitta och drömma oss bort 2025 och säga “åh kommer ni ihåg sommaren 2018”. Hoppas det.

Annan kul grej är att min säng kommer imorgon. MIN SÄNG KOMMER IMORGON. Jag har ju sovit på soffan i typ 8 veckor nu och det finns en stor risk att min rygg kommer att få bekvämhets-chock. Lite fail på att jag går från “ingenting” till lyxsäng. Jag hade ju till och med uppskattat ett ruckel med noll stöd och komfort just nu.

 

108 gillar

Kommentarer (18)

 • Kari

  |

  ?

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt! Skönt att se att din mamma lever. Verkar som hon tänkt “gå under jorden” i andra sammanhang nämligen. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe ?

   Svara

 • Sofia

  |

  Åh, jag har saknat din mamma! Får såna goskänslor (obs ej så creepy som det låter) när ni umgås <3

  Svara

 • BB

  |

  Jag älskar att sova på soffan! Har ny dyrare säng med men på nåt sätt är jag “tryggare” i soffan och sover bättre.

  Svara

 • Jenny

  |

  Så glad för din skull för att du fått sängen! Haha. jag kan relatera då jag förut fick sova på en stenhård madrass till jag väntade på min säng som jag beställt.. Livet blir liksom bättre med rätt säng 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja jag längtar tills imorgon ?? ska sova som en prinsessa!

   Svara

 • Lisa

  |

  Vi köpte en dyyr säng för ett år sen och den var fan värd varenda krona! Har haft ikea i över 10 år sen jag flyttade hemifrån och de är inte ens i närheten, våran känns fortfarande som helt ny så lätt värt att köpa en bättre säng, äälskar den! Fick ont i ryggen efter första veckan för den var inte van vid en bra säng hehe. Måste nog gå och lägga mig nu baföratt!

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • R

  |

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft ☺️ Måste bara fråga vart ni har provat tröjorna, så fina ?✨

  Svara

  • Egoina

   |

   På Lindex ?

   Svara

 • Fanny

  |

  Hur mysigt har inte ni haft det idag då?! ?
  Hurra för sängleverans! Ska bli spännande att få se hur det blir ❤️

  Svara

 • ab

  |

  Det var en ny twist på matchade mamma/barn-kläder. 🙂

  Svara

 • Mli

  |

  Vilken mysig dag! Har du nåt tips på var man kan köpa säng btw? Tycker de butiker jag hittat känts sådär, har liksom inte hittat the one-sängen än. Vet liksom inte heller vad som är rimligt att lägga på en säng?! Aaaargh.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åk och prova sängar! Åk till typ Sova och låt en expert hjälpa dig. Det är viktigt att få rätt stöd till ryggen, svank, axlar osv. Men bestäm dig för en budget innan och prova ingen som är dyrare (annars vill man ha den som är dyrare…hehe). Men jag skulle säga att det är värt att lägga pengar på säng.

   Svara

 • Nilla

  |

  Vilken dröm dag ❤️!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv