Söndag

 

Hej hallå! Det känns som evigheter sedan jag bloggade, men riktigt så farligt är det ju inte. Jag har haft fullt upp hela helgen med att fira F som fyllde 30 i fredags! Mer om det senare. Vi körde go kart igår och jag har så ont i kroppen idag. Jag var livrädd, spände mig och höll krampaktigt i ratten, så det är kanske inte så konstigt. Varenda liten muskel i hela kroppen värker.

Idag ska jag jobba massor, röra mig så lite som det går (pga aj) och förbereda matlådor. Imorgon börjar jag ju mitt nya jobb! Åh är så taggad.

 

94 gillar

Comments (9)

 • Lisa

  |

  Är ni tillsammans nu? Eller inte? Jag hänger inte med riktigt haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, nej jag förstår det. Ja, alltså det är vi väl. Vi var från varandra och sen hittade vi tillbaka. Nu tar vi det lugnt och känner oss fram. Det har känts riktigt bra på sistone <3 Vet dock inte hur alla detaljer ska lösas eller hur det blir. Men funderar inte så mycket och tar varje dag som den kommer.

   Reply

   • Lisa

    |

    Gör mig väldigt glad! Du förtjänar det bästa i livet ❤😘

    Reply

    • Egoina

     |

     Tack snälla ❤️❤️

     Reply

 • Sara

  |

  Ni ser lyckliga ut! Det är underbart ❤️

  Reply

  • Egoina

   |

   <3

   Reply

 • Robert

  |

  Hej hallå! Här jobbar min (ganska dyra) fläkt på högvarv idag(höhö, ganska fyndigt kom jag på precis nu). Ganska bra att den får jobba lite med tanke på att det gick sysslolös förra sommaren. 😉

  Reply

 • Linnea

  |

  Åh jag gillar dina solglasögon! Var kommer de ifrån?

  Reply

  • Egoina

   |

   Le specs 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv