I torsdags när det var sommar helt plötsligt

I torsdags blev det sommar bara sådär. Det var en röd dag dessutom, så jag bestämde att idag är jag ledig. Förra året fick vi ju typ tre bra sommardagar sammanlagt, så man måste ju passa på ifall det blir samma sak detta år.

 

Fick finbesök från Malmö. Sofie!

 

Fick en växt och bubbel i inflyttningspresent. Måste vara första gången jag blev överlycklig över att få en växt. Jag går runt och frågar folk efter sticklingar och diskuterar växtsorter med Ida på jobbet. Vem har jag blivit.

 

Vi skålade för min lägenhet och Sofie godkände den. Och blev klok på planlösningen. Hon hade inte riktigt fått ihop den i huvudet sa hon. Kanske inte ni heller? Kan lägga upp den en dag.

 

Sedan begav vi oss ut i sommaren. Sofie fick såklart vara med på bild i selfiehissen.

 

Vi gick till Hampan, åt lunch och delade en flaska vin.

 

Och några timmar senare gick vi vidare till Beach club.

 

Jag hade nämligen ett mission: att lära Sofie dricka öl. Jag har nyligen själv lärt mig det av Emelina och vill föra kunskapen vidare.

Hemligheten är lime! Att jag inte fattat det tidigare. Jag har alltid gillat Corona, men inte förstått att det beror på att det är lime i. Såklart kan man ha lime i vilken öl som helst! Pressa i ganska mycket och plötsligt är öl hur gott som helst?? Så bra inkörsport till öldrickande. Sen att bartendern tycker man är lite weird kan man ignorera.

 

Tadaaa! Plötsligt sitter vintjejerna och dricker öl!?

 

Fast det blev lite bubbel också såklart. Jag tyckte förresten att Sofies blus var så fin att jag köpte en likadan dagen efter. Haha. Den är från H&M om någon undrar.

 

Vi satt ute till 22.00 utan jacka!!!

 

Sen köpte vi mat på McDonalds och jag följde Sofie till tåget. Hon försökte tydligen ringa mig när hon satt på tåget, men jag hade ju fullt upp med mina pommes. Då skickade hon detta. Kan vara den bästa smygbilden som tagits på mig. Haha.

Bästa torsdagen på länge! Nu håller vi tummarna för att denna sommar kommer att leverera.

 

118 gillar

Comments (18)

 • Camilla

  |

  Huuur fin är du inte i den blusen då!! 😍
  Öl är godare än vin tycker jag. 🍺😉❤️

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Reply

 • Anna

  |

  Var kommer din blus från?

  Reply

  • Egoina

   |

   Gina tricot 😊

   Reply

 • Nathalie

  |

  Aaahh vad mysigt!! Jag ÄLSKAR gröna växer och behandlar mina som mina barn <3 haha
  Kram

  Reply

 • Sara

  |

  Haha känner igen det där med att fråga runt efter sticklingar. Har också införskaffat en palettblad-stickling nu och en kompis erbjöd mig nyss en grön palettblad som jag ofc tackade jag till. Såå taggad! haha. Väx, väx, väx!

  Reply

  • Egoina

   |

   😍😍

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Jennie

  |

  Åh, hittar inte blusen på hemsidan! Är den ny?

  Reply

  • Egoina

   |

   Vet inte, men köpte den i butik 🙂

   Reply

 • Amelia

  |

  Varför ska man kunna dricka öl? 😛 Jag är rätt glad över att vara en vintjej. Ursäkta om det låter lite ytligt men sparar in rätt mycket på kalorier och svullen mage genom att ogilla öl. 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Det finns många saker jag övat på att tycka om som jag verkligen äääälskar nu. Som tex sushi, vin, oliver och kaffe. Tänker det är samma med öl. När jag väl gillar det kommer en helt ny värld öppnas 😊

   Reply

 • Emilia

  |

  Prova suröl! Gå till bolaget och fråga efter det. Vill du ha lime i kommer du älska ölen 50 states of freedom!!

  Reply

 • M

  |

  Åh vilken fin Paraplyaralia 😍 En tacksam växt som växer så det knakar!

  Reply

 • Olivia

  |

  Funkar tipset om lime även om man verkligen HATAR öl? Det är nämligen inte så att jag tycker det är sådär eller att det inte är något speciellt, utan det verkligen växer i munnen på mig när jag dricker det haha. Men tycker det är tråkigt för jag har varit ute och rest så mycket i Asien exempelvis där öl kostar typ 5kr och så har jag inte kunnat dricka och behövt betala så mycket mer för cider liksom hehe. Hade varit guld om lime verkligen löste det helt men är en aning skeptisk må jag säga 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jag vet inte. Kanske om du har i sjukt mycket lime. Testa och återkom 😻

   Reply

 • Carro

  |

  Åh. Förstår det där med växter. Min nya grej är att odla avokado, rätt mycket kärlek behövs, men å så fin mitt lilla träd är nu när den snart fyller året. Annars funderar jag på tåliga plantor att ställa i mina soliga söderfönster…

  Reply

 • Madde

  |

  Testa veteöl! Det var så jag lärde mig dricka öl 😄 hoegaarden om jag inte minns helt fel 😊

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv