Follow my blog with Bloglovin

Mina nya vita sneakers

 

Jag kom på att jag glömt visa er mina nya sneakers! Har drömt om nya vita sneakers länge nu, men inte kommit till skott. När jag började leta fanns det ju hur mycket fint som helst. Hur kan man välja?

För en person med beslutsångest som mig själv blev jag överväldigad och bestämde mig till slut för att bara gå in i en affär och köpa det första fina paret jag såg och never look back. Det är mitt bästa tips till velisar. Ibland måste man bara ta bort så många alternativ man kan och tvinga sig själv att ta ett beslut. Det blev de här:

 

Fick googla mig blodig för att hitta dem. Men skam den som ger sig. Finns här (annonslänk).

Jag är supernöjd! Köpte dem för några veckor sedan och har använt dem nästan varje dag sedan dess. Sneakers är ju så tacksamt och passar till allt. Dessutom är det en speciell känsla med nya kritvita skor. Man blir ju så glad : ))

 

88 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Jättesnygga!

  Man får komma ihåg att personer som “velar” generellt sett är bättre beslutsfattare än de som beslutar direkt. Bara “velandet” inte tar för mycket kraft. Är faktiskt starkt kopplat till det där med högkänslighet. Finns en del forskning om det där. 😉

  Reply

 • Fanny

  |

  Vad fina! Gillar detaljen vid hälen ?

  Reply

 • Josefine

  |

  Men fuck! Skulle ju spara pengar, men när jag såg dessa var det som att de skor jag letat i hela mitt liv uppenbarade sig! Dina bilder var dessutom mycket snyggare än på bilderna i länken, så hoppas du får fett med cash på den här annonslänken! (Försöker att anpassa språket så det blir lite mer hippt och modernt, plus, vet inte ens hur det fungerar för dig och annonslänkar men hoppas väl att det genererar lite cash i alla fall)!

  Mvh Född -87

  Reply

  • Egoina

   |

   ???

   Reply

 • Bella

  |

  Supersnygga ? haha det syns verkligen när nån har nya vita skor, shiiiiny!

  Reply

 • Sophie

  |

  Tack för tips, har också beställt dom nu ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Hoppas du blir nöjd 😀

   Reply

 • Malin

  |

  Vilka snyggingar! 😀

  Reply

Lämna en kommentar

Arkiv