Dagens nöje

 

Ett litet hej! Idag dissade jag er till förmån av sommar(!) och en heldag med Sofie 👆🏼Så värt! Vi satt på uteserving till klockan blev sent. Och festligheterna fortsätter för imorgon ska jag fira F som fyller 30!

Men! Närmst på schemat just nu är att jag ska upp och jobba om sex timmar… Så mycket kul och så lite tid. Ska försöka få klart något inlägg till er på tåget imorgon, men om inte får ni helt enkelt vara sura över min ytterst dåliga planering 😇

Hörs imorgon och sov gott ❤

 

110 gillar

Comments (7)

 • Robert

  |

  Hej! Missade, men nu är man redan vaken igen. 😉

  Reply

 • Denise

  |

  Tröjan är sååååå fin (såg på insta också). Vart är den ifrån?

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😍 Den är från Gina!

   Reply

 • Elin

  |

  Helt rätt av dig! ☀️😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Det var ett bra beslut! Ville också ha en ledig dag 😍

   Reply

 • Lovisa

  |

  Tar mig friheten att säga från mig och samtliga läsare att det var helt riktigt planerat av dig! Njut av sommar (it’s about fucking time) <3

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv