32. Instagramdetox

Nytt avsnitt! Moa har bestämt sig för att göra sig kvitt sitt Instagramberoende och istället lägga tiden på en dröm hon har. Jag kontrar med att avslöja ett sociala medier-beroende jag har som jag skäms över.

Sen diskuterar vi kreativitet. När är man kreativ? Hur gör man för att bli inspirerad?

Vi pratar också om mitt nya jobb och jag berättar hur jag fick det.

Hoppas ni gillar!

 

 

22 gillar

Comments (3)

 • Robert

  |

  Klart att vi gillar! Har inte lyssnat än dock. 😉

  Reply

 • SandraS

  |

  Jag älskar er pod! Bästa sällskapet på helg-prommen! Men om det är nåt jag tänkt på det sista är att det ibland kan bli en upprepning av era andra sociala kanaler, vilket jag fattar delvis eftersom ni pratar om ert liv. Men kanske kan va värt att tänka på, att ta upp något unik bara i podden <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Kul att du gillar den! 🙂 Vet vad du menar och precis som du skriver är det svårt att undvika ibland. Men brukar i alla fall ta upp ett ämne i varje pod som inte nämns i bloggen. Och om det berör samma, så är det en fördjupning eller annan vinkel. Men ska tänka på det mer 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv