Follow my blog with Bloglovin

Nytt hår i vår

Jag har haft en så mysig dag! Men mer om den sen. Nu ska vi ägna lite tid åt mitt hår:

 

Varenda gång jag är hos frisören blir jag chockad över hur lång tid det tar. FYRA OCH EN HALV TIMME. Det känns som rena rama rånet varje gång jag ska betala. Ibland vill hon till och med ge mig rabatt, men jag har sagt ifrån klart och tydligt de senaste gångerna att det får hon inte. Haha. Men alltså över en halv arbetsdag för att fixa håret är ju helt galet? Visserligen har jag väldigt tjockt hår, men det är nog också för att min frisör är så noga.

 

Exempelvis låter hon allt sitta i exakt så länge det ska och sköljer hellre ur efter hand. Mitt hår är så mycket mindre slitet (trots blondering) sedan jag började gå till henne. Ingen annan får röra mitt hår nu. Hennes salong heter Flätan och ligger i Landskrona. Hälsa från mig om ni går dit!

 

Såhär fin blev jag. Ingen utväxt och glada toppar.

Vet ni! Jag fick ett samtal om att leveransen av mina stolar och vardagsrumsbord kommer på onsdag. Har nog aldrig varit så glad för en leverans någonsin? Det ska bli så lyxigt med stolar att jag orkar inte.

Jo, och en annan sak. Nu har jag en Native-annons på bloggen igen. Det är en annons som lägger sig som ett “inlägg” mellan det första och andra blogginlägget. Precis som det står i annons-markeringen är det en artikel som är ett annonssamarbete. Det är alltså en annons och inte ett inlägg jag skrivit själv och den kommer att försvinna när kunden fått det antalet visningar som önskas. Jag ville bara förklara det eftersom ni var några som undrade vad det var för något sist. Jag hoppas att ni kommer känna igen formatet i fortsättningen och att det inte är några konstigheter. Om inte så hojta, då ska jag försöka få till det på ett bättre sätt : ))

Yes. Det var det som fanns i mitt huvud just nu. Nu är jag hemma igen och har tagit ut mina sopor som luktade apa, satt igång diskmaskinen och tänkte duscha innan jag kryper ner i sängen (ehhh soffan) och redigerar klart veckans podd. Hoppas er dag varit fin!

 

58 gillar

Kommentarer (29)

 • Karin

  |

  Vad hände med inlägget om tavelväggen från Desenio? :O

  Reply

  • Egoina

   |

   Vad menar du?

   Reply

   • Karin

    |

    Hmm konstigt.. jag kan inte se inlägget på min Mac, men min pojkvän ser det på sin Mac. Måste vara något konstigt med min dator bara, kanske råkat klicka på något skit haha

    Reply

    • Egoina

     |

     Men oj så konstigt! Kan du se annan reklam? Det kanske är någon form av adblocker?

     Reply

     • Karin

      |

      Jaa det var adblocker, provade att stänga av och kan se alla inlägg nu. Tack!

 • Robert

  |

  Stolar är inte fel… Så snyggt hår där! 😉

  Reply

 • M

  |

  Fint håret blev!
  Ahaa. Den där annonsen ser verkligen ut som ett vanligt inlägg (fast samarbete såklart förstår man). Ser ut som om man t.o.m. kan kommentera och det visar tid det är upplagt? Ser ut som om du har skrivit det, eller iaf lagt upp inlägget med deras text.

  Reply

 • Ida

  |

  Superfin i håret! ? har tänkt kommentera så länge om ett problem med sidan. När man går in på din blogg (via iPhone, vet ej hur det är på andra) så stängs musik/podd etc. av. Såå störigt ? hoppas det går att lösa! ☺️

  Reply

  • Malin

   |

   JA, så störigt! Lyssnar nästan alltid på ljudbok eller podd men stängs av så fort man går in på din blogg och är inte bara o playa igen utan man måste gå in i tex poddappen för att starta avsnittet igen. Oerhört frustrerande, har inte blivit så på någon annan blogg!
   Väldigt fint hår! ?

   Reply

  • Emma

   |

   Exakt så för mig också, vad man än lyssnar på stängs det av ☹️

   Reply

  • Emmie

   |

   Det är nog pga den där jobbiga pop-up reklamen som lägger sig framför inlägget. Så störigt med sån reklam

   Reply

   • Jojo

    |

    Har helt slutat läsa den här bloggen från mobilen pga detta. Läser kanske en gång i veckan när jag sitter med laptopen.

    Reply

 • Annie

  |

  Tycker det är bästa samarbetet någonsin! Alltså med Systembolaget. <3

  Reply

  • Egoina

   |

   🙂 <3

   Reply

 • Evelina

  |

  Men hur går det med F?

  Reply

 • Lisa

  |

  LOVE IT!

  Reply

 • Maja

  |

  Hm jag tänkte på att det sponsrade inlägget läggs i kategorin “min vardag” – finns det en annan kategori som kan stämma bättre kanske? För det ser väldigt mycket ut som något du skrivit!

  Reply

  • Egoina

   |

   Smart! 🙂

   Reply

 • Nataliew

  |

  Men alltså du vet att det finns superbilliga enkla typ ihopfällbara stolar lite här och var va haha ;D blir lite provocerad av ditt uppenbara lidande när det kan lösas så enkelt ! Men du kanske inte tänkte dig att det skulle ta sån tid att fixa dina stolar men ja ;D hehehe

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jag vet, så dumt. Precis som du skriver trodde jag att jag skulle få dem direkt (eller iaf inom två veckor). Trodde inte det skulle dröja sååå länge ??

   Reply

 • Ch

  |

  Väl investerad tid dock, snygghet ftw ?

  Och annonsen känns vettig och med ett bra budskap, jag tycker det är helt rimligt att den syns i en stor blogg med många besökare! Väl valt samarbete!

  Reply

  • Ch

   |

   SnyggHÅR ska det stå, som iofs är grunden för all snygghet ?‍♀️

   Reply

 • Josefine

  |

  Håret blev superfint!! Jag vill också passa på att säga att din blogg är så himla bra. Varje gång jag ser att det finns ett nytt inlägg är som en liten julafton typ!? Du skriver så bra, roligt, klokt och intressant i dina inlägg. Bäst är du! Kram! <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir!! Vilken komplimang ???

   Reply

 • Polly

  |

  Brukar sitta 6 timmar hos frisören. Håret blir skit fint pga frisören är så nogrann MEN fy fan vad tråkigt det är att sitta där.. Man drar sig verkligen för att gå xD

  Reply

  • Egoina

   |

   Sex timmar??? Herregud så sjukt ??

   Reply

 • Amelia

  |

  Oj. När min frisör var nyutbildad tog det henne 3 timmar att klippa och slinga mitt hår (det är tunt). Men nu vet hon att jag blir galen av det och har övat upp sig så tar max 2, oftast 1,5 timme haha. Hur gör din frisör slingorna? Känns som rätt extrem tid faktiskt och de sjunker inte in så väl i ditt naturliga hår.

  Reply

 • Julie

  |

  Alltså vad betalar du för det?? Måste kosta multum… när bara en vanlig klippning på 30 min kostar 500 spänn typ… hjääälp..

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är ju det som är grejen. Betalar bara typ 1000 kronor. Rena rama rånet!

   Reply

Lämna en kommentar

Arkiv