Follow my blog with Bloglovin

8 kimonos jag vill ha

Innehåller annonslänkar.

Förra året hade jag en grej för bomberjackor som ni kanske minns. Jag köpte en i varje varje mönster och färg som finns och ägde lite för många än vad kan anses rimligt. Min nya hang up är kimonos! Min kollega Maria hade en blommig kimono på sig häromdagen och jag kände spontant att jag bara måste ha en likadan. Så bekvämt plagg och man kan ha den över precis allting för att göra outfiten lite roligare.

Det är lite knäppt med pyjamas-modet vi har just nu ändå. Pyjamasset och morgonrockar liksom? Aja. Här kommer en hög kimonos jag gärna slängt över mig precis just nu för att piffa till min outfit:

 

En enkel svartblommig som passar till allt. Ja tack.  Från Cubus.

 

Denna knälånga är också trevlig och den mörkblå färgen hade passat som handen i handsken i min garderob. Från Cubus.

 

Eller kanske lite grönt? Kan se mig själv strosa runt lite casual med en latte i handen med denna. Från Bubbleroom.

 

Eller okej ursäkta, men hur cool vore man inte i denna kimono som går hela vägen ner till fötterna? Man blir som en superwoman med cape. Måste ha denna. Från Nelly.

 

Kanske denna rödmönstrade? Så fint att matcha sin kimono med byxor för övrigt. Från Nelly.

 

Eller okej denna med ballaste mönstret! Tror jag hade blivit 100% en coolare person om jag hade denna på mig. Seriöst alltså. Från Weekday.

 

Nej men hallå. Klart den ska vara gul! Denna kimono hade ju piffat vilken outfit som helst, älskar dessutom brodyrdetaljerna. Måste åka till Zara asap känner jag. Vill att det där ska vara jag i sommar. Från Zara.

 

Och lite citroner har ju ingen dött av. Snarare tvärtom känner jag. Att jag dör om jag inte har den här. Från Gina Tricot.

 

Så många kimonos och så lite tid. Pjoh.

 

57 gillar

Kommentarer (22)

 • aw

  |

  Kan man inte gå tillbaka i ditt arkiv? Ser att det tidigaste är november 2017? Varför kan man inte välja vilken månad man vill?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, det ska man kunna. Funkar det inte?

   Svara

   • Aw

    |

    När man trycker på arkiv så kommer det upp val bak till november 2017

    Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygga! Kanske borde skaffa en själv, eller kanske inte. 😉

  Svara

 • Hannah

  |

  Tack för alla tips! Haft en enorm hang-up på kimonos i typ 2 år och har halva garderoben full, men tänker att man aldrig kan få för många kimonos? Passar till typ allt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Låter som mig med bomberjackorna ?

   Svara

 • Anna

  |

  Sjukt förvirrad när första modellen är en bekant från Karlskrona haha, fattade ingenting först.. “va känner de varann?!” LOL..
  OT.. Jag fick precis veta att min kille planerat en överraskningshelg i Hbg/Helsingör i helgen, några tips vart vi bör gå på lördag för goda drinkar, skön stämning eller grym mat? Vad borde vi inte missa när vi är i Hbg?? Tar gärna emot alla tips!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har inte varit där själv, men det ser sååå mysigt ut på Paolos uteservering. Gå dit! Mysigt med överraskningshelg btw ?

   Svara

 • Emelie

  |

  Jag syr kimonos. Sjukt kul och sjukt snyggt!! 🙂

  Svara

 • Ella

  |

  Har aldrig reflekterat över detta men gud vad jag vill ha en kimono nu! På riktigt! Det verkar väldigt fint och ett bra sätt att piffa upp outfiten med lite färg.
  Tur att det inte var nya tuttar du tipsade pm annars hade jag velarna det också förmodligen.

  Svara

  • Ella

   |

   Velat ha*

   Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Helen

  |

  Förstår inte, vad är skillnaden på typ en kofta och en kimono?
  Gillar dock den gröna väldigt skarpt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror typ det är längden, tyget och att kimonos har vida ärmar. Vad skillnaden på kimono och kaftan är vet jag dock inte ?

   Svara

  • Emna

   |

   Koftan är oftast stickad medan kimonon är i tyg och är egentligen ett japansk klädesplagg, tänk geisha 🙂 ..Kaftan är mer som en rock/tunika/klänning beroende på modell.. Är också ett historisk plagg precis som kimonon.. Personligen tänker jag bara på di leva när kaftan kommer på tals, klänning för män 😛

   Svara

 • Ellen

  |

  Wow, sjukt snygga!! Får typ gåshud av den med citronerna 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Haha förresten, kanske kul för dig att veta angående temat att du hade en grej för bomberjackor. Jag blev inspirerad av dig från et blogginlägg och köpte en likadan vit jacka från Lindex med ett knottrigt mönster på, förra sommaren tror jag det var och har använt den så himla mycket!! Passar till det mesta. Så tack för tipset 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh ja, den måste jag ju plocka fram nu. Äntligen rätt säsong 🙂

   Svara

 • Camilla

  |

  Ääälskar kimonos! ? Har haft hang-up på det i typ 4 år. Skojar inte om jag hade 12 st samtidigt som mest. ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha underbart!! 🙂

   Svara

 • Marielle

  |

  Citron-kimonon har jag! Seriöst, köp den, ännu ljuvligare i verkligheten, och så skön!

  Svara

 • Jessica

  |

  Har haft hang-up på kimono i några år nu, älskar det verkligen. Önskar jag hade ett jobb utan jobbkläder så jag kunde ha det jämt. Men förstår grejen med att ngt går överstyr.. köpte nr två häromveckan och gick sen rakt in på H&M och köpte en vit med blå blommor direkt efteråt. Tänkte lämna igen ena, är ju sjukt men älskar båda 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv