Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur fredagen blev

I torsdags förutspådde jag hur jag trodde att min fredag skulle bli. Några av verkade dock missuppfatta konceptet och trodde t.ex. på riktigt att jag kommit på en marknadsföringsstrategi som gjorde att servern kraschade och ville veta vad det var för strategi egentligen. Haha.

Men här kommer nu resultatet. Hur trodde jag att fredagen skulle bli och hur den blev:

 

Dagens humör?

Vad jag trodde: Eftersom klockan i skrivande stund är över tolv gissar jag att jag kommer vara ganska trött imorgon tyvärr. Det kan ju inte ha blivit mer än kanske 6 timmars sömn. Dagens humör är alltså trött, men ändå pepp och glad för att det är FREDAG!

Hur det blev: Hade alla rätt här. Trött och pepp all the way.

 

Vad har du gjort idag?

Vad jag trodde: Jag jobbade i Malmö, sen åkte jag hem och Linda kom hem till mig. Hon fick äntligen se min nya lägenhet! Vi drack vin och gjorde oss fredagsfina, sen mötte vi upp två andra kompisar för AW.

Hur det blev: Jag jobbade i Malmö, sen åkte jag hem och då kom Hannah och Linda hem till mig. Tanken var AW, men istället stannade vi hos mig och drack absurda mängder vin. Heh.

 

 

Vad tror du har varit kul idag?

Vad jag trodde: Födelsedagsfirandet vi hade för en kollega på jobbet och att visa Linda min nya lägenhet! Tror också det var ganska kul att jag kom på en ny marknadsföringsstrategi som gjorde att vi fick in så många beställningar att servern kraschade!!!

Hur det blev: Alla rätt förutom den där strategin då. Kom tyvärr inte på någon sådan. Jag fick dock ett jobberbjudande som är väldigt kul! Berättar mer om det när jag löst alla detaljer.

 

Vad tror du har varit jobbigt idag?

Vad jag trodde: Eftersom jag fyllde år senast var det jag som skulle hålla i födelsedagsfirandet och hade förberett fika och presenter (det är därför klockan är så mycket nu). Jag tror att det var en smått frustrerad tjej som försökte släpa med sig allt till tåget imorse. Tungt och svettigt.

Hur det blev: Eh JA. Bra förutspått där. Började nästan ångra att jag sålt min bil.

 

 

Hur ser du ut idag?

Vad jag trodde: Har inte lagt fram kläder ännu. Men tror att jag väljer blus + jeans eftersom jag gör det 90% av alla gånger. Håret kommer antagligen vara katastrof pga det är blött just nu och jag har inte tid. Idag ser jag alltså helt vanlig ut, är säkert söt och sådär.

Hur det blev: Japp. Det blev mörkblå jeans och en beige skjorta + söt och sådär. Har haft beige skjorta eller blus hela helgen när jag tänker efter. Satt bredvid en tjej igår på en tillställning som sa att ”alla i Helsingborg är så beige”, frågade vad hon menade och hon sa att alla klär sig i beiga kläder. Ville argumentera emot, men hade liksom fel kläder på mig för att kunna göra det…

 

Vad är planerna inför kvällen?

Vad jag trodde: Som sagt blir det AW. Jag tror vi kommer att dricka drinkar på en uteservering värmelampor. Hoppas det i alla fall.

Hur det blev: Ja, det blev ju ingen AW. Snarare väldigt mycket vin och röjande i mitt vardagsrum. Vi gick dock ut vid 02.00 ungefär och träffade på det stördaste killgänget någonsin. Från ingenstans kom en kille fram till Linda och kallade henne homofob. Hon förstod ingenting och han förklarade att hans kompis är gay och att han sett hur Linda ”gett honom blickar”. Vilket hon naturligtvis inte hade. Vi hade inte ens tittat på någon av dem. Vi blev så sjukt förbannade att vi bestämde oss för att gå hem. Vad var det där om? The Game?

 

72 gillar

Kommentarer (4)

  • Karolina

    |

    Oooomg skriver under på helsingborgsklädstilen! Har inte det varit en diskussion i kommentarerna här hos dig förut? För jag har tänkt på den här beiga/vita/ljusrosa stilen sen jag bodde i Ängelholm redan 2010!? Obs inget illa menat bara intressant hur flera lyckas göra samma iakttagelse!

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha ja alltså jag håller också med. Eller i alla fall om man tänker Odd Molly stilen. Att alla har beiga kläder har jag inte tänkt på. Vad ääär grejen med helsingborgare och Odd Molly?

      Svara

  • Filippa

    |

    Alltså pratar vi beige, BEIGE, eller typ vit eller mot rosa? Om det är beige är det sjukt. Äger nog ett enda beige plagg och ser aldrig folk i det? No offence men är det inte en färg som det känns som man försvinner i? Jag brukar dessutom använde beige som uttryck, dvs kan kalla en person beige om den är tråkig eller sockerkaka en beige fika. Obs bor i Stockholm haha

    Svara

    • Egoina

      |

      Det trodde jag först att hon menade också ?

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv