Veckans: Sol, bröstförstorning & sorgliga nyheter

Dags att summera veckan igen i vanlig ordning:

 

Veckans väder: Strålande sol hela veckan! Så underbart. Staden vaknar till liv och jag har haft uteserveringspremiär. Det är ganska sjukt hur glad man blir av fint väder? Livet känns 100000% bättre.

 

 

Veckans bästa kommentar:  Efter att Pernilla tagit denna bild på mig kom det fram en kvinna och sa att hon kanske råkade vara med i bakgrunden. “Jag kan sudda bort dig”, sa Pernilla. “Nä det gör inget, jag är snygg idag”, sa kvinnan. Hur bra kommentar? Synd att hon inte är med känner jag. På sin snyggdag och allt.

 

Veckans mat: Fick halloumi-abstinens och har ätit halloumiwraps till lunch varenda dag. Haha. Jag saknar mina gamla matvanor. Sedan jag flyttade har det blivit väldigt mycket hämtmat och mer kött än jag vanligtvis brukar äta. Men nu har jag börjat laga mat igen och känner mig back on track.

 

 

Veckans klädtips: Förra veckan skickade ni länkar till det där sås-jobbet som galningar (haha man måste bara älska det). Vet ni vad ni har tipsat mig om denna vecka? Jo, denna t-shirt som H&M har. Har fått så många tips om den. Tack! Den måste jag såklart ha.

 

Veckans sorgligaste: Avicii gick bort och det är nog första gången en kändis död verkligen skakat om mig. Jag hörde Mike Posners “I took a pill in Ibiza” på radion när jag handlade på Ica igår. I första meningen nämns ju Avicii och jag var inte alls beredd på det och blev plötsligt väldigt känslosam. Usch alltså. Så ung och allt.

Veckans sjukaste: Detta meddelande som trillade in på Instagram. Alltså va?! Tänk att stora kliniker jobbar på det här sättet. Jag vet inte ens vad jag ska säga för jag blir mållös. En sak är säker i alla fall, om jag hade velat göra brösten hade jag gjort det ur egen ficka och aldrig, aldrig, aldrig som ett samarbete. Herregud.

 

120 gillar

Comments (22)

 • Robert

  |

  Haha, åt det sista där. Lite sjukt var ordet. 😛

  Reply

 • Hanna

  |

  Asså hade känt mig lite illa till mods eller vad man ska säga om nån skickat ett meddelande om operation till mig. Typ lite som att ”du duger inte”. Tycker ändå det är bra du visar upp det. Och du är fin som det är, vill bara säga det också!

  Reply

 • Marie

  |

  Förstår inte, varför skulle du inte göra en operation som ett samarbete? Om man inte hade haft råd annars är det väl ett perfekt tillfälle om man länge önskat det, tänker jag. Men jag kanske missar någon aspekt. 🙂

  Reply

  • Louise

   |

   Jag tycker alla ska ha friheten att välja om de vill plastikoperera sig eller inte, men man kommer ändå inte ifrån budskapet det förmedlar, “du duger inte som du är.” Att som influencer driva detta bland sina följare för att få operation gratis/till reducerat pris är enligt mig omoraliskt och driver på stressen många redan känner över sina utseenden. Tycker det är skönt att inte få plastikoperationsannonser eller liknande upptryckt i ansiktet, så är glad att Egoina har tagit ställning. 👍

   Reply

   • Marie

    |

    Aha, så om nu Egoina hade velat ha en operation hade hon gjort det ur egen ficka för att inte behöva göra reklam för det och därmed förmedlat budskapet du skrev. Men även ur egen ficka så sänder det väl lite sådana signaler ändå? De är bara inte lika tydliga tänker jag, så vida man inte döljer att en operation har skett. Men ja, jag förstår nog ändå varför egen ficka går före ett samarbete.

    Reply

  • Lisa

   |

   Är du på riktigt? Snarare VARFÖR skulle Regina göra det över huvud taget? Hon ser jättebra ut och är världens gulligaste person och har aldrig någonsin lagt upp något som tyder på att hon är för sådana här saker – snarare tvärtom. Sjukt nedvärderande att ens skicka detta till någon.

   Reply

  • Malin

   |

   Ett samarbete innebär ju inte bara att man får operationen gratis/till lägre pris. Det innebär ju också att man gör reklam för företaget. Jag tänker även på beroendeställningen man måste känna då man lägger sig under kniven, man vill ju inte direkt skriva något negativt om företaget i det läget. Det är nog betydligt lättare att ta emot en hudkräm, en glass eller ett klädesplagg och skriva vad man tycker om det. Jag kan dock tycka att det skulle vara helt annat om det vore en behandling som t.ex. en massage eller ansiktsbehandling. Men just en operation har jag svårt att se som ett “bra” samarbete. En glass kan jag ju testa gratis bara för att testa, men det funkar ju inte riktigt så med en plastikoperation.

   Reply

 • emma

  |

  Vaknade i lördag med I took a pill in Ibiza på hjärnan, helt orelaterat, och det var först när jag sjöng raden som jag insåg hur fruktansvärt sorglig den låten är nu. Den var ju redan svinsorglig 🙁

  Reply

 • Anna

  |

  Men VA!? Hur skev bild har man av sin bransch om man skickar ett sånt meddelande åt dig!?

  Jag förstår verkligen inte hur någon inte kan förstå det sjuka i förslaget. Vad händer med världen?

  Reply

 • Sandra

  |

  “Det är alltid personen själv som ska vilja det.”

  Bra att de skrev så annars hade man kanske känt sig tvingad? 😛 Sjukt konstigt formulerat?

  Reply

 • Bella

  |

  Herregud?! Vad hände med sponsrade skor och kläder? Folk får operera sig bäst de vill, men känns lite olustigt med en ”sponsrad kropp”.

  Reply

 • Sara

  |

  Hej 😊

  Jag har alltid tänkt/trott att han sjunger “to show a VJ (videojockey) I was cool… är det Avicii alltså, då blir ju låten helt annan plötsligt! Så konstigt det där med låttexter. Måste kolla in texten nu 🙈

  Reply

 • Pauline

  |

  “vi vill sponsra starka och bra influencers”… Genom att säga att de inte duger eller? Herregud vad skamligt!

  Reply

 • Nina

  |

  Fin tröja du hade på bilden!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Reply

 • Sara

  |

  Vidrigt! Vad är det för klinik som kontaktat dig för detta ”samarbete”??

  Reply

 • Sara

  |

  😱 på det sista

  Reply

 • Malin

  |

  Superfina bilder det blev från ditt samarbete! Tycker du som person kommer fram bra i bilden och den speglar på något vis den bild jag har av dig och din personlighet, kanske för at du slipper tänka på tekniken, stativ osv. Hoppas det är något du tar till fler gånger men jag ser gärna mycket vardagsbilder också i bloggen! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla! Jag blev väldigt nöjd 🙂

   Reply

 • S

  |

  Hej! En random fråga bara – hur tycker du det är att bo själv?
  Jag ska snart flytta hemifrån och får mer panik för varje dag som går över att bo ensam i en liten lägenhet. Samtidigt är jag sååå osocial och tycker det är ganska jobbigt att umgås med andra så jag vet inte vad jag ska ta mig till, haha. Jag vill varken leva ensam eller umgås med andra, vad är det för ngt?!! Haha hjälp…
  Kram

  Reply

 • Nathalie

  |

  Men hallå! Jag vill ju höra om din fredag faktiskt blev som du trodde, värsta cliffhangern ju då du inte berättat.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha det kommer! 😀

   Reply

Leave a comment

Arkiv